Vadskydd OSport
Vadskydd OSport

Vadskydd OSport

379 kr

Smidigt vadskydd tillverkad av tunn och elastisk textilfiber för extra kompression och muskelstöd Läs mer
Kompressionsgivande egenskaper
Tunn och smidig konstruktion
Vid skada och i förebyggande syfte

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Smidigt vadskydd för sport och motion

Vadskydd OSport är ett mjukt textilskydd tillverkat för att komprimera underbensmuskulaturen vid vadmuskelskada och problem.
Det tunna, mjuka och andningsaktiva materialet består av polyamid och elastan för att skapa ett mjukt och slitstarkt vadskydd som ger högre grad av kompression.
Kompressionen över vadmuskeln ger en kombination av ökad cirkulation i underbensmuskulaturen samt ett yttre muskelstöd för bättre muskelstabilitet vid idrott och motion. 
Vadskyddet är rundstickat vilket skapar en anatomisk passform som följer underbenets form och som tillverkas med minimalt antal sömmar för att minimera risken för skav och problem. 

Vadskyddet tillverkas i tre olika storlekar och måttet skall tas mitt över vadmuskeln för att säkertälla funktion och optimal fixering.
Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, lår produkten lufttorka innan användning.  

Rundstickad konstruktion

OSport är tillverkad med en rundstickad produktionsteknik vilket skapar ett vadskydd helt utan sömmar med en unik anatomisk passform för rätt kompression och muskelstöd. 

Rundstickad konstruktion

Vanliga frågor

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten