Vadskydd | Rehaboteket
vadskydd
vadskydd vadskydd

Vadskydd

  •  269 kr 

Vadskydd för problem med underbensmuskulaturen vid tex benhinneinflammation och muskelbristningar. Läs mer

  • Värme och kompression
  • Anatomisk Design av SRX
  • Anpassningsbar bredd och längd
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Värmande Vadskydd

Vadskydd tillverkat av NeoTex, ett kompressionsgivande och stabiliserande material för optimal funktion och användarkomfort.

NeoTex ökar lokalt genomströmningen i underbenet och vadmuskeln används med fördel vid underbensproblem - t ex benhinneproblem och bristningar.
Vadskydden skapar lokal värmen runt underbenet i kombination med ökad grad av kompression. Skyddets anatomiska form bidrar till förbättrad muskelstabilitet av vadmuskeln samt hälsenan och kan justeras i längd för individuell anpassning.  Kardborrknäppning framtill för individuell anpassning och komfort. Vadskyddet tillverkat av NeoTex fungerar även som lätt stötdämpande och lindrar slag och stötar mot underbenet.
 
Vadskyddet säljs per styck och skall handtvättas i 30° vid behov. 

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

3

Avlastning

2

Värme

4

Storlekstabell

StorlekOmkretmått runt vadmuskeln
X-Small33 - 34 cm
Small34 - 37 cm
Medium37 - 40 cm
Large40 - 42 cm
X-Large41 - 44 cm
XX-Large43 - 46 cm

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har länge haft problem med benhinnorna. Kan ett vadskydd hjälpa?
Svar. Ja, ett vadskydd fungerar ofta bra vid benhinneproblem tack vare kombinationen av värme och kompression lokalt över underbenet. 

Fråga. Vadskyddet är lite för långt för mitt underben. Vad skall jag göra?
Svar. Vadskyddet kan anpassas längsmässigt genom att klippa av nedre delen av vadskyddet. Sömmen baktill på vadskyddet har tre sömmar längst ned. Skyddet kan klippas av mellan sömmarna för indivudell anpassning av längden på vadskyddet. Det viktiga är att man inte klipper ovanför den översta sömmen. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket