SRX Vadskydd
SRX Vadskydd

SRX Vadskydd

359 kr

Vadskydd för problem med underbensmuskulaturen vid tex benhinneinflammation och muskelbristningar. Läs mer
Värme och kompression
Anatomisk Design av SRX
Anpassningsbar bredd och längd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Vadskydd

Vadskydd tillverkat av NeoTex, ett kompressionsgivande och stabiliserande material för optimal funktion och användarkomfort.

NeoTex ökar lokalt genomströmningen i underbenet och vadmuskeln används med fördel vid underbensproblem - t ex benhinneproblem och bristningar.
Vadskydden skapar lokal värmen runt underbenet i kombination med ökad grad av kompression. Skyddets anatomiska form bidrar till förbättrad muskelstabilitet av vadmuskeln samt hälsenan och kan justeras i längd för individuell anpassning.  Kardborrknäppning framtill för individuell anpassning och komfort. Vadskyddet tillverkat av NeoTex fungerar även som lätt stötdämpande och lindrar slag och stötar mot underbenet.
 
Vadskyddet säljs per styck och skall handtvättas i 30° vid behov. 

Vanliga frågor

Ja, ett vadskydd fungerar ofta bra vid benhinneproblem tack vare kombinationen av värme och kompression lokalt över underbenet.

Vadskyddet kan anpassas längsmässigt genom att klippa av nedre delen av vadskyddet. Sömmen baktill på vadskyddet har tre sömmar längst ned. Skyddet kan klippas av mellan sömmarna för indivudell anpassning av längden på vadskyddet. Det viktiga är att man inte klipper ovanför den översta sömmen.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten