Vadskydd TheraGO | Rehaboteket
vadskydd_for_gubbvad
vadskydd_for_gubbvad vadskydd vadskydd
Storsäljare

Vadskydd med justerbar kompression och stöd

  •  499 kr 

Anatomiskt vadskydd av kompressionstextil med två extra kompressionsgivande bandsystem för ökat stöd och muskelstabilitet

Läs mer

  • Tunn, andningsaktiv och ventilerande konstruktion
  • Dubbla extra stabiliserande bandsystem
  • Kombinerad kompression och stöd
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Vadskydd TheraGO

TheraGo vadskydd är en unik produkt som kombinerar lokal kompression för hela underbenet med två justerbara extra stabiliserande band för ytterligare ett justerbart stöd vid underbensproblem och problem med vadmuskeln ex. gubbvad. Vadskyddet är tillverkat av rundstickat kompressionstextil med högelastiska egenskaper. Det unika textilmaterialet består av en kombination av elastiska och oelastiska fibrer som bidrar till extra effektiva kompressionsgivande egenskaper. Textilmaterialet har hög grad av andningsförmåga och är endast 1mm tjockt för optimal smidighet och kan användas både vid idrott och motion som vardagligt under normala klädesplagg. Övre delen av vadskyddets insida är täckt med dubbla silikonband, banden fäster lätt mot huden och säkerställer optimal fixering och vidhäftning även vid högintensiv idrott och motion.

Baktill på vadskyddet sitter en insvetsad mjuk kardborrekanal som är 25 cm lång där de extra stabiliserande banden fästes in. Banden kan fritt placeras över hela kardborreytan och ger möjlighet att lokalt öka stödet och kompressionen på exakt rätt ställe beroende på skada och problem. Banden kan även tas bort i sin helhet om behovet av extra stöd inte är nödvändigt.

Total höjd på vadskyddet är 25 cm och skyddet kan användas både på höger och vänster ben. Skyddet säljs per styck, fungerar på höger eller vänster ben och finns i 5 olika storlekar. Måttet tas mitt över vadmuskeln.

Handtvättas i 30° handtvätt, lufttorka innan användning

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompression

4

Avlastning

3

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått vadmuskeln
Storlek 127 - 29 cm
Storlek 2 29 - 32 cm
Storlek 332 - 36 cm
Storlek 436 - 40 cm
Storlek 540 - 45 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad skiljer TheraGO från era andra vadskydd? 
Svar. TheraGo är ett helt unikt vadskydd både avseende det kompressionsgivande materialet som genom en kombination av elastiska och stumma textilfibrer ger extra effektivt muskelstöd samtidigt som TheraGo är den enda modellen som ger möjlighet att förändra och rikta kompressionen med hjälp av de dubbla bandsystemen. 

Fråga. Kan jag flytta banden för att anpassa kompressionen där jag behöver den? 
Svar. Ja, banden kan fritt flyttas över hela vadskyddets totala längd. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket