Vadskydd Self | Rehaboteket
vadskydd_sleeve för underben
vadskydd_sleeve för underben

Lokal kompression för extra muskelstöd

  •  339 kr 

Vadskydd SELF är ett kompressionsgivande vadskydd för muskelproblem i vadmuskeln Läs mer

  • Lokal kompression runt underbenet
  • Extra smidighet och andningsaktivitet
  • Rundstickad anatomisk passform
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Vadskydd Self

Vadskydd SELF är konstruerade med en passform för funktion, komfort och smidighet. Vadskydd är tillverkat med en rundstickad konstruktion på samma sätt som en kompressionsstrumpa och säkerställer funktion och komfort oavsett användningsområde vid idrott och motion. Den unika konstruktionen i kombination med en materialkomposition bestående av 70 % polyamid och 30% elastan säkerställer kompression trots skyddets tunna, luftiga och smidiga konstruktion. Materialkompositionen med polyamid och elastan är tunn och smidig, endast 1 mm med säkerställer slitstyrka och bibehållen kompression över tid.

Vadskyddet är en cirkulärt maskinstickad produkt och är helt fri från sömmar, kantband, kardborre och andra störande material komponenter för extra smidighet. 

Använd SELF vadskydd vid,
- Ökad stabiliserande kompression av vadmuskel och underben
- Lokal problem i underbenet
- Vid benhinneproblem med behov av ökad kompression
- Efter skada vid behov av kompression och stöd

Self fungerar lika bra på höger som vänster underben och skall handtvättas i 30° handtvätt med ett milt tvättmedel, skölj produkten efter tvätt och låt fotledsstödet lufttorka innan användning. Produkten får inte torktumlas
Vadskyddet säljs per styck och finns i storlekarna S – XL, måttet för rätt storlek tas cirkulärt runt underbenet över vadmuskeln

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

5

Avlastning

3

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt underbenet
Small 33 - 36 cm
Medium 36 - 39 cm
Large39 - 43 cm
X-Large43 - 48 cm

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har behov av kompression av min vadmuskel när jag springer på hårda underlag. Fungerar vadskydd Self som ett extra stabiliserande vadskydd? 
Svar. Ja absolut! SELF vadskydd är ett extra kompressionsgivande vadskydd med högre grad av kompression och fungerar optimalt vid idrott och motion. 

Fråga. Hur skall jag mäta in vadskyddet för att hitta rätt storlek för mig. 
Svar. Omkretsmåttet skall tas över det bredaste partiet på underbenet över en avslappnad vadmuskel.
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket