Air-flow Ultra - stötdämpning för vardagsskor

Förbättra stötdämpningen i vardagskor med Air-Flow Ultra

  •  349 kr 

Air-Flow Ultra gör dina vardagsskor lika stötdämpande som en sportsko. Ultra är en extra tunn sula med effektiv stötdämpning

Läs mer

  • Extra stötdämpning med Air-Flow
  • Extremt tunn för vardagsskor endast 3,5 mm
  • Kombinerar stötdämpning och stöd i samma sula
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Stötdämpande Sula Air-Flow Ultra

Air-Flow Ultra är en stötdämpande sula med en lägre profil än andra sulor för användning i vardagsskor och trängre sportskor.  Den unika Air-Flow tekniken säkerställer extra stötdämpning över hälpartiet och mellanfot.  Air-Flow teknologin består av två individuella luftkammare placerade lokalt i hälen och mellanfoten, en tunn luftkanal sammanbinder de två luftkuddarna och ger en extra effektiv stötdämpning. 
Luftzonerna samverkar för bästa dynamiska stötdämpning av både häl, mellanfot i samma produkt. 
Luftkudde 1 - hälkudden ger optimal stötdämpning av hälen vid kraftiga hälisättningar och är utvecklad för ett mjukare steg i vardagliga skor. 
Luftkudde 2 - mellanfotskudden optimerar stöd och stötdämpning av mellanfoten.
I samma moment som luftkudde 1 stötdämpar under hälbenet komprimeras luften från luftkudde 1 till luftkudde 2 i mellanfoten och bidrar till effektiv stötdämpning och även ett extra stöd i hålfoten. 
Denna funktion är den helt unik och patenterad av Air-Flow och finns endast i Air-Flow sulorna.

Air-Flow Ultra är en vidareutveckling av originalsulan Air-Flow men gjord för att förbättra stötdämpningen i vardagsskor och arbetsskor. 
Total bygghöjd är 3,5 mm vilket innebär att sulan inte tar med plats än en befintlig innersula i vanliga skor. 

Air-Flow Ultra har ett inbyggt valvstöd och en markerad hälkopp för att ytterligare stödja foten vid belastning.
Sulan är tillverkad av EVA, ett formstabilit stötdämpande material och finns i storlekar från storlek 38 men kan klippas ned till storlek 37 vid behov. 
AirFlow Ultra fungerar lika bra för män som kvinnor.

 

Properties Insoles

Framfotsstöd

1

Hålfotsstöd

3

Stötdämpning

3

Stabilitet

2

Storlekstabell

Skostorlek
38 - 39,5
40 - 41,5
42 - 43,5
44 - 45,5
46 - 47,5

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket