• Orthosole Max
  • Orthosole Max

Orthosole Max

699 kr

Komplett anpassningsbart inläggssystem för extra stöd, stabilitet och stötdämpning av hela foten. Orthosole kan anpassas individuellt på enklaste sätt Läs mer
Unik anpassningsmöjlighet
Skapar balans häl, mellanfot och framfot
Optimal stötdämpning med Poron® Urethane

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Individuellt anpassningsbart hålfotsinlägg

Hålfotsinlägg Orthosole Max är en helt unikt skoinlägg med möjligheter att anpassa skoinläggets stabiliserande och stödjande egenskaper efter varje persons unika förutsättningar. Skoinlägget skapar en  kombination av stöd och stötdämpning över foten och fungerar lika bra vardagligt, på jobbet som vid idrott och motion. Sulans undersida är konstruerad av en formstabil termoplast som omger hälen och mellanfotens yttre stela valvbåge för att säkerställer extra effektiv hälstabilisering, centrering av hälbenet samt en förlängd stabilitet in i mellanfoten.

Hålfoten samt framfotsvalvet stabiliseras individuellt av modifierbara valvstöd och framfotsstöd så kallade pelotter. Varje inläggssula levereras med tre olika valvstöd och tre olika framfotspelotter för att på bästa sätt kunna anpassas i linje med individuella behov.
Valvstöden är konstruerade för att på bästa sätt stödja och stabilisera hålfoten i belastning och framfotspelotten hjälper till att lyfta den främre valvbågen. Orthosole är den enda prefabricerade inläggssulan som fullt ut ger möjlighet att anpassa graden av stöd i hålfot och framfot individuellt. Med hjälp av den stora variationen av valvstöd och framfotspelotter kan inlägget enkelt anpassas och justeras helt i linje med individuella förutsättningar.

Valvstöden levereras med tre olika hårdheter och höjder, mjuk/låg, medium/medelhård och hög/hård för att ge bästa möjligheten att hitta rätt stöd och stabilitet i linje med individuella behov.
På samma sätt levereras även framfotsstödet pelotterna mjuk/låg, medium/medelhård och hög/hård för att skapa ett helt unikt stöd för främre valvbågen och fotvalvet.
Valvstöden och pelotterna fästes på enklaste sätt in på inläggets undersida med hjälp av stark och vidhäftande kardborre och kan enkelt tas bort och justeras helt i linje med unika behov.
Valet av stöd avgörs på enklaste sätt genom att prova sig fram vilken höjd/hårdhet som upplevs bäst. Om stödet behöver förändras kan det enkelt justeras genom att byta inlägg och höjd.

Orthosole Max är tillverkad av ett av de mest stötdämpande materialen för skor och sulor, Poron® Urethan vilket ger inlägget en överlägsen stötdämpning i sig. Materialet täcker hela fotens kontaktyta häl, mellanfot och över hela framfoten för att på bästa sätt leverera stötdämpning för alla olika situationer. Mitt under hälen sitter en ytterligare stötdämpande funktion, PU-zonen. PU-zonen skapar ytterligare koncentrerad stötdämpning och centrering av hälen i belastat läge. Orthosole Max är marknadens enda inläggssula med ”tri-zone” tre lager av individuellt stötdämpande material för att på bästa sätt minska stöten från den kraftiga hälisättningen vidare upp i kroppen, ankel, knäled, höft och rygg.  

Använd med fördel inläggssulorna Orthosole MAX vid,
- Idrott och motion utan begränsningar
- På arbetet vid behov av extra stöd och stötdämpning
- Vardagligt vid behov av extra stötdämpning och stabilitet
- Vid problem med nedsjunkna fotvalv med behov av extra stöd
- Vid hälsmärta och problem med behov av extra mjuka och avlastande inlägg
- Vid problem med nedsjunkna hålfötter och behov av anpassningsbara valvstöd

Orthosole MAX fungerar lika bra att använda på arbetsplatsen som i löpspåret och kan utan problem användas sommar som vinter.
Orthosole MAX är ESD godkända (Elektrostatik Discharge) och kan användas i arbets- och sjukhusmiljö tillsammans med en ESD-certifierade arbetsskor.
Inläggssulan kan enkelt rengöras med handljummet vatten och en mild tvållösning och skall lufttorka innan användning.  Inläggen kan enkelt anpassas längmässigt genom att klippa ned sulan i framkant med en vass sax. Då skons befintliga innersula skall tas bort fungerar den vanligtvis optimalt som en mall vid anpassningen av längden på inläggssulan.

Högt, neutralt eller lågt valv? Orthosole passar alla alltid!

Unikt hålfotsinlägg med möjlighet att anpassa höjden i hålfoten och mängden stöd över främre fotvalvet. Denna egenskap är helt unik för OrthoSole

Högt, neutralt eller lågt valv? Orthosole passar alla alltid!

Marknadens enda anpassningsbara hålfotsinlägg

Orthosole levereras med tre olika höjder av valvstöd för stöd i hålfoten samt tre olika höjder av framfotspelotter för stöd av det främre fotvalvet i samma produkt.

Marknadens enda anpassningsbara hålfotsinlägg

Individuellt stöd, stabilitet och stötdämpning i samma inläggssula

Den enda prefabricerad sulan som tillåter individuellt anpassningbart stöd i kombination med optimal stötdämpning från det unika Poron materialet.

Individuellt stöd, stabilitet och stötdämpning i samma inläggssula

Vanliga frågor

Svar. Ja du kan fritt använda de olika höjderna helt i linje med ditt unika behov för respektive fot. Fördelen med Orthosole är just den individuella anpassningsmöjligheten som tillåter full anpassning utan begränsningar.

Svar. Framfotspelott är precis som ett hålfotsstöd en valvstödjande produkt med koncentration på det främre fotvalvet. Pelotten placeras bakom den främre valvbågen och skapar en stödja de och lyftande effekt för att avlasta främre trampdynan under belastning.

Svar. Orthosole Max kan med fördel användas i alla skor som den får plats, inlägget ersätter den befintliga innersulan i skorna som med fördel tas ut ur skorna för att skapa så mycket plats som möjligt för Max inlägget.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten