Stötdämpande sula - Roadrunner
Stötdämpande sula - Roadrunner
Stötdämpande sula - Roadrunner

Stötdämpande sula - Roadrunner

399 kr

Stötdämpande helsula när den är som bäst - Roadrunner Läs mer
Unik helsula med optimal stötdämpning över hela foten
Förstärkt hälzon för effektivare stötdämpning vid kraftiga hälisättningar
Inbyggt valvstöd och hälkopp för optimal komfort

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Stötdämpande Sula när den är som bäst - Roadrunner

Roadrunner är en unik stötdämpande inläggssula för optimal stötdämpning och stabilitet.
Sulan fungerar lika bra för maratonlöparen som motionären och kan med fördel användas för att förbättra stötdämpningen i vardagsskorna.
Sulan har en unik konstruktion som lagrar och frigör stötenergi tack vare den unika konstruktionen med "våffelmönster".  Sulans speciella material kombination av polurethan och poron ger optimal stötdämpning.

Roadrunner är speciellt designad för att effektivt stötdämpa vid hälisättningen under löpningen eller promenaden då belastningen på kroppen är som kraftigast.
De inbyggda stabiliserande valvstöden ger ett bra stöd för hålfoten och samtidigt en väldigt god komfort.

Inläggsulan kan hjälpa till att förbättra din fysiska prestation samtidigt som den effektivt lindrar fotled, knä, höft och ryggen från stötar.
Roadrunner minskar effektivt risken för trötthet och utmattning för foten men även för hela kroppen.

Sulan kan med fördel användas av personer med artrosproblem i knä och höft för att förbättra stötdämpningen för knä och höft vid alla tillfällen. 

Vanliga frågor

Svar. Roadrunner har ett extra stötdämpande material i hälpartiet för att effektivare dämpa vid kraftiga hälisättningar.

Svar. Ja, absolut. Sulan kan enkelt klippas ned med hjälp av en vass sax. Vi rekommenderar att du måttar med befintlig innersula inna nu klipper för exakt passform.

Svar. Ja, ta bort de ursprungliga sulan i skorna när du använder roadrunner. Ibland sitter den sulan lätt limmad och då behöver man använda en skruvmejsel för att lossa sulan från skon.

Svar Ja, sulan har en liten uppbyggnad i hålfoten för extra stöd men är huvudsakligen tillverkad för att ge stötdämpning av hela foten.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten