Inläggssula Roadrunner - Stötdämpande helsula | Rehaboteket
Stötdämpande sula

Stötdämpande Sula när den är som bäst - Roadrunner

  •  339 kr 

Stötdämpande helsula när den är som bäst - Roadrunner Läs mer

  • Unik helsula med optimal stötdämpning över hela foten
  • Förstärkt dämpning över hälbenet för effektivt dämpning vid hälisättningen
  • Inbyggt valvstöd och hälkopp för optimal komfort
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Stötdämpande sula - Roadrunner

Roadrunner är en unik stötdämpande inläggssula för optimal stötdämpning och stabilitet.
Sulan fungerar lika bra för maratonlöparen som motionären och kan med fördel användas för att förbättra stötdämpningen i vardagsskorna.
Sulan har en unik konstruktion som lagrar och frigör stötenergi tack vare den unika konstruktionen med "våffelmönster".  Sulans speciella material kombination av polurethan och poron ger optimal stötdämpning.

Roadrunner är speciellt designad för att effektivt stötdämpa vid hälisättningen under löpningen eller promenaden då belastningen på kroppen är som kraftigast.
De inbyggda stabiliserande valvstöden ger ett bra stöd för hålfoten och samtidigt en väldigt god komfort.

Inläggsulan kan hjälpa till att förbättra din fysiska prestation samtidigt som den effektivt lindrar fotled, knä, höft och ryggen från stötar.
Roadrunner minskar effektivt risken för trötthet och utmattning för foten men även för hela kroppen.

Sulan kan med fördel användas av personer med artrosproblem i knä och höft för att förbättra stötdämpningen för knä och höft vid alla tillfällen. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har problem med artros i knäleden och upplever att själva stöten i foten smärtar i knät. Kan en stötdämpande sula hjälpa mig?
Svar. Ja, en stötdämpande sula minskar stöten upp i knäleden och fungerar ofta väldigt positivt vid belastningssmärta orsakat av artros i knä och höft

Fråga. Lindrar Roadrunner en kraftig hälisättning?
Svar. Roadrunner har ett extra stötdämpande material i hälpartiet för att effektivare dämpa vid kraftiga hälisättningar.

Fråga. Min stötdämpande sula är lite för lång, kan jag klippa ned den för bättre passform?
Svar. Ja, absolut. Sulan kan enkelt klippas ned med hjälp av en vass sax. Vi rekommenderar att du måttar med befintlig innesula inna nu klipper för exakt passform.

Fråga. Det blir trångt i mina skor när jag använder sulan. Skall den befintliga sulan tas bort och ersättas av den nya roadrunner?
Svar. Ja, ta bort de ursprungliga sulan i skorna när du använder roadrunner. Ibland sitter den sulan lätt limmad och då behöver man använda en skruvmejsel för att lossa sulan från skon. 

Fråga. Är sulan uppbyggd i hålfoten?
Svar Ja, sulan har en liten uppbyggnad i hålfoten för extra stöd men är huvudsakligen tillverkad för att ge stötdämpning av hela foten.

Storlekstabell

StorlekSkostorlek
Small36 - 38
Medium39 - 40
Large41 - 43
X-Large44 - 46

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem