Inläggssula Roadrunner - Stötdämpande helsula | Rehaboteket
Stötdämpande sula Såler med demping Roadrunner
Stötdämpande sula - Roadrunner
  • 339 kr

Stötdämpande helsula när den är som bäst - Roadrunner Läs mer

  • Unik helsula med optimal stötdämpning över hela foten
  • Förstärkt dämpning över hälbenet för effektivt dämpning vid hälisättningen
  • Inbyggt valvstöd och hälkopp för optimal komfort
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-3 dagar
Payment options klarna

Stötdämpande Sula när den är som bäst - Roadrunner

Roadrunner är en unik stötdämpande inläggssula för optimal stötdämpning och stabilitet.
Sulan fungerar lika bra för maratonlöparen som motionären och kan med fördel användas för att förbättra stötdämpningen i vardagsskorna.
Sulan har en unik konstruktion som lagrar och frigör stötenergi tack vare den unika konstruktionen med "våffelmönster".  Sulans speciella material kombination av polurethan och poron ger optimal stötdämpning.

Roadrunner är speciellt designad för att effektivt stötdämpa vid hälisättningen under löpningen eller promenaden då belastningen på kroppen är som kraftigast.
De inbyggda stabiliserande valvstöden ger ett bra stöd för hålfoten och samtidigt en väldigt god komfort.

Inläggsulan kan hjälpa till att förbättra din fysiska prestation samtidigt som den effektivt lindrar fotled, knä, höft och ryggen från stötar.
Roadrunner minskar effektivt risken för trötthet och utmattning för foten men även för hela kroppen.

Sulan kan med fördel användas av personer med artrosproblem i knä och höft för att förbättra stötdämpningen för knä och höft vid alla tillfällen. 


StorlekSkostorlek
X-Small35 - 37
Small37 - 39
Medium40 - 42
Large43 - 46
X-Large47 - 48
Måttinstruktioner

Fråga. Jag har problem med artros i knäleden och upplever att själva stöten i foten smärtar i knät. Kan en stötdämpande sula hjälpa mig?
Svar. Ja, en stötdämpande sula minskar stöten upp i knäleden och fungerar ofta väldigt positivt vid belastningssmärta orsakat av artros i knä och höft

Fråga. Lindrar Roadrunner en kraftig hälisättning?
Svar. Roadrunner har ett extra stötdämpande material i hälpartiet för att effektivare dämpa vid kraftiga hälisättningar.

Fråga. Min stötdämpande sula är lite för lång, kan jag klippa ned den för bättre passform?
Svar. Ja, absolut. Sulan kan enkelt klippas ned med hjälp av en vass sax. Vi rekommenderar att du måttar med befintlig innesula inna nu klipper för exakt passform.

Fråga. Det blir trångt i mina skor när jag använder sulan. Skall den befintliga sulan tas bort och ersättas av den nya roadrunner?
Svar. Ja, ta bort de ursprungliga sulan i skorna när du använder roadrunner. Ibland sitter den sulan lätt limmad och då behöver man använda en skruvmejsel för att lossa sulan från skon. 

Fråga. Är sulan uppbyggd i hålfoten?
Svar Ja, sulan har en liten uppbyggnad i hålfoten för extra stöd men är huvudsakligen tillverkad för att ge stötdämpning av hela foten.

Följ oss på Facebook

Snabb leverans och när jag var i kontakt med kundtjänst nyss fick jag fantastisk service av trevlig personal. Mycket nöjd 󾮟

Posted by Anna Ohlsson on Wednesday, May 6, 2015