Hålfotsinlägg DPS
Hålfotsinlägg DPS
Hålfotsinlägg DPS

Hålfotsinlägg DPS

899 kr

Hålfotsinlägg för idrott och motion med en unik kombination av biomekaniskt stöd och stötdämpning med ETPU för hela foten Läs mer
Extrem stötdämpning med ETPU
Biomekaniskt stöd för häl, mellanfot och framfot
Extremt låg profil 2 mm tar minimalt med plats i skorna

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Optimal kombination av stöd och stötdämpning

Hålfotsinlägg DPS Sport är ett extra stabilt skoinlägg uppbyggt för ett heltäckande stöd för häl, mellanfot och framfot i samma konstruktion. Hålfotsinlägget har en plastförstärkning som sträcker sig från hälen över mellanfoten och in över framfoten för på bästa sätt stödja och stabilisera foten i rörelse. Hålfotsinläggets stödelement är tillverkat av en stark och stabil HDPE plast som håller upp fotens valvbågar över tid.  

Hälprtiet är anatomiskt skålformat för att skapa ett effektivt hälstöd i belastning, skålformningen ger en naturlig centralbelastning och bidrar samtidigt till att hålla ihop hälkudden under hälen. Mellanfoten har ett neutralhögt hålfotsstöd som skapar ett extra stöd för mellanfoten vilket effektivt motverkar överdriven rörelse i hålfoten. Överdriven rörelse i hålfoten orsakar i stor utsträckning en så kallad pronationstendens vilket medför att valvet som sjunker ned på insidan av foten riskerar att öka fotens totala felställning, pronation.  Över främre fotvalvet sitter ett lätt markerat framfotsstöd för främre valvbågen.
Kombinationen av ett heltäckande stöd för hela foten bidrar till en jämnare belastning över foten som i sin tur minskar risken för att utveckla överbelastningsrelaterade problem i fot, fotled, underben och knä.  
­
DPS Sport är tillverkat med ett extremt stötdämpande material, ETPU som i grunden ett polyuretan materialet med helt unika egenskaper i form av lågt vikt, extrem stötdämpning samt effektiv energiåtergivning under belastning. ETPU lämpar sig optimalt för inläggssulor och skor och ger effektiv stötdämpning även i tunnare tjocklekar. Den totala materialtjockleken på hålfotsinlägget är 2 mm vilket medför att de fungerar i alla skor utan risk för att skon skapar tryck eller obehag mot foten.
ETPU består i grunden av tusentals enskilda celler som smälts ihop till en önskad form. Om man iakttar materialet ser man tydligt cellernas uppbyggnad som fungerar enskilt och tillsammans i en helhet vilket ger materialet dess unika kombination av extrem stötdämpning, en kombination av extra effektiv stötdämpning samtidigt som materialet har en extrem hållbarhet med minimal risk för att utmattas och tappa stötdämpningen.

Ovanmaterialet är tillverkat av ett slitstarkt mikro perforerat material med låg friktion som ökar ventilationen i sulan under användning. Hålfotsinlägget tillverkas i dubbelstorlekar ochkan enkelt klippas till i framkant för exakt passform. Vid behov av anpassning rekommenderar vi att använda skona befintliga innersula som mall. 
Hålfotsinlägget ersätter den befintliga innersulan i skorna. Rengör inlägget med handljummet vatten och en mild tvållösning regelbundet så håller sig sulan i ett bra skick under en längre tid.

Vanliga frågor

Svar. ETPU är unikt material för optimal stötdämpning, formstabilitet och låg vikt. Materialet används idag i många joggingskor och kombinerar stötdämpning och energiåtervinning i samma material.

Svar. Du skall välja den större storleken och klippa ned sulan i framkanten för exakt passform.

Svar. Ja, med fördel. Sulan kan enkelt flyttas mellan olika skor och på grund av den låga profilen fungerar den ofta även i de flesta vardagsskor även om den inte har en uttagbar sula.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten