Skydd mot axel ur led | Rehaboteket

Axelskydd för luxation

Axelskydd för luxation, axel ur led är stabila anpassningsbara axelskydd som möjliggör effektiv stabilisering av en axel ur led. Axelskyddet ErixTwo säkerställer extra stabilitet av axelleden vid luxationsproblem. Axelskyddet ger en möjlighet att reglera graden av stöd över axeln för att stabilisera en axel ur led. Axelskydd ErixTwo är en unik systemlösning som möjliggör uppgraderingsbart stöd för individuellt behov med eller utan rörelsebegränsning av axelleden vid problem med en axel som går ur led.

axelskydd
Extra stabilitet, kompression och kontroll av en skadad axel. ErixTwo kan uppgraderas för ökad kontroll / stabilitet och rörelsebegränsning
1 299 kr
axelortos
Uppgradera axelortosen ErixTwo till en ännu stabilare och ytterligare funktionell axelortos.
799 kr
axel_abduktionskudde

Axelsstöd för 35° axelabduktion för behandling av axelskada eller efter operation av ex rotatorcuffen i axelleden

1 999 kr
axelskydd acromed

Acromed är en ny typ av axelskydd för extra stöd och kompression vid kroniska problem ex artros i axeln, frozen shoulder, inklämningsproblem eller instabilitet.

1 479 kr

Axelskydd för luxation, axel ur led är stabila anpassningsbara axelskydd som möjliggör effektiv stabilisering av en axel ur led. Axelskyddet ErixTwo säkerställer extra stabilitet av axelleden vid luxationsproblem. Axelskyddet ger en möjlighet att reglera graden av stöd över axeln för att stabilisera en axel ur led. Axelskydd ErixTwo är en unik systemlösning som möjliggör uppgraderingsbart stöd för individuellt behov med eller utan rörelsebegränsning av axelleden vid problem med en axel som går ur led. Alla axelskydd är Ce märkta för enligt MDD klass II a för att säkerställa funktion och kvalitet. 
Om du behöver hjälp med att hitta rätt axelskydd för en axel ur led så kan du alltid ringa vår produktrådgivning på telefon 08-244734 måndag till fredag 9 - 16. Övrig tid kan ni mejla oss på kundservice@rehaboteket.se