Kylsystem NovaCool underben | Rehaboteket

Kompression och kyl för skada i underben och vadmuskel

  •  749 kr 

NovaCool ger lokal kyla och kompression för problem i underbenet, hälsenan eller vadmuskeln

Läs mer

  • Justerbar kompression
  • Kombinerar kyla / kompression
  • Enkel att använda
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Kylsystem NovaCool underben

NovaCool kombinerar kyla med kompression för kylbehandling av skador så som muskelbristningar i vadmuskeln. 

NovaCool kombinerar på enklaste sätt kyla liknande en kylpåse med kompression liknande kompressionslinda i ett och samma system.
Systemet består av en justerbar kompressionsmanschett som kan användas obegränsat med gånger och säkerställer kompression vid problem i vadmuskeln eller underbenet
I kompressionsmanschetten appliceras ett åter-användningsbart kylelement som säkerställer effektiv kyla vid användning. 

Kylelementet placeras i kylen när det inte används och appliceras i tryckmanschetten som är försedd med en uppblåsbar luftkudde för att på enklaste sättet kombinera kyla med kompression. Kombinationen av kyla och kompression minskar effektivt svullnaden över området samtidigt som man uppnår smärtlindring av kylans effekt. Kompressionsmanschetten är försedd med en pump som möjliggör extremt enkel och snabb kompressionsökning runt underbenet och vadmuskeln. Manschetten är även utrustad med en reduceringsventil som möjliggör enkel och snabb justering av trycket och kompressionen.

NovaCool kan återanvändas åtskilliga gånger och ersätter helt behovet av att köpa dyra ispåsar och elastiska lindor. 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Storlek Universal Höger/Vänster

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem