Ergonomisk nackkudde | Rehaboteket

Ergonomisk nackkudde

Med ett komplett sortiment av ergonomiska nackkuddar har vi på Rehaboteket fokusera på kuddar för alla personer och sov positioner.  En ergonomisk nackkudde ger nacken och huvudet olika stödjande funktioner för en korrekt position av nacken och huvudet nattetid. Alla våra ergonomiska nackkuddar är tillverkade av minnesskum, memoryfoam som effektivt formar sig efter nacken med bibehållet stöd för nackkotpelaren. Vill du har hjälp med att hitta rätta ergonomiska nackkudden för dig så är vi på Rehaboteket alltid tillgängliga för att hjälpa till på telefon 08-244734 vardagar mellan 9-16.  

kudde_mediflow_vattenkudde

Mediflow är en helt unik patenterad kudde för en förbättrad nattsömn, välbalanserat stöd med en helt överlägsen komfort. 

 1 399 kr 
ergonomisk kudde

Unik ergonomisk kudde Gel Comfort. Kudden formar sig av kroppsvärme och bidrar till effektiv avslappning av nacken och nackmuskulaturen. 

 799 kr  999
nackkudde ergonomisk

Nackkudde SLIM är en helt unik kudde oavsett sovposition, även för den som sover på magen. 

 749 kr  1095
Ergonomisk kudde för nacken

Ergonomisk kudde Vario är en helt unik nackkudde med en unik ergonomisk form för alla sovpositioner

 799 kr  1099
nackkudde vid nackproblem

Nackkudde Standard är en prisvärd nackkudde för extra stöd nacken nattetid. Tillverkad av minnesskum
 

 499 kr  689
kudde för nacken

Nackkudde Standard Plus med anatomisk passform som lätt stöd av huvudet och axlarna nattetid. 

 599 kr  729
nackkudde
Dubbelsidig kudde för nacken med en ergonomisk kontruktion för extra flexibel anpassning av nackkuddens stöd och funktion. Kudden för nacken är tillverkad av minnesskum för bästa effekt.
 699 kr  999
nackkudde vid nackproblem

Extra behaglig kudde för nackstöd tillverkad av minnesskum med bambukol. Bambukol bidrar till en extra sval och behaglig nackkudde för bästa nattsömn. 

 919 kr 
kudde för nacken

Contour Plus är en medelhård anatomisk kudde för extra stöd och avlastning, modellen finns i tre olika höjder

 969 kr  1099
knäkudde

Knäkudde Spacer är en unik anpassningsbar anatomiskt utformad kudde som stödjer ben och motverkar vridning av höften vid sovande på sidan.

 349 kr  479

Läs mer om ergonomiska nackkuddar

Ergonomisk nackkudde är kuddar med olika stödjande funktioner för korrekt position av nacken och huvudet nattetid. En ergonomisk nackkudde stödjer huvudet och är tillverkade av minnesskum, memoryfoam som effektivt formar sig efter nacken med bibehållet stöd. 
Kuddarna tillverkas med en ergonomisk konstruktion för att stabilisera huvudet och stödja nacken på bästa sätt. Kuddarna tillverkas av memoryfoam, minnesskum som påverkas av kroppsvikt, belastning och kroppstemperatur vilket medför att en ergonomisk nackkudde förändrar karaktär under hela natten. Om temperaturen eller belastningen ökar kommer kudden för nacken att bli mjukare för att på bästa sätt kombinera optimal komfort med rätt mängd stöd för nacken för att tillåta nackmuskulaturen och nackkotpelaren att slappna av nattetid.

Olika kuddar beroende på hur du sover!

Våra ergonomiska nackkuddar finns i flera olika traditionella modeller av nackkuddar, alla tillverkade av mjukt formbart minnesskum. De traditionella ergonomiska nackkuddarna har alla en stödbarriär för nacken och en central del för att stödja och stabilisera huvudet nattetid. Den stödjande funktionen i en kudde kommer både ifrån det direkta stödet mot nacken i liggande position i kombination med en stabilisering av huvudet. Materialen i kuddarna ger ett effektivt stöd för huvudet som  säkertäller att stödet mot nacken hamnar på rätt ställe under hela natten. 
Utöver våra ergonomiska nackkuddar har vi även flera olika specialkuddar som du endast hittar hos oss på Rehaboteket. Specialkuddarna ger även med en avlastning och stöd men har unika funktioner beroende på din sovposition. 

Nackkudde SLIM - en helt unik kudde för den som sover på magen. 
Ergonomisk kudde Gel Comfort - har formen som en traditionell kudde tillverkad av minnesskum och ett kylande gellager för bästa komfort. 
Ergonomisk kudde Vario - en helt unik kudde för extra stöd oavsett sov position på mage, sidan eller ryggen
mediflow vattenkudde – den enda kudden på marknaden idag som kan anpassas 100% individuellt efter varje persons behov av stöd, hårdhet och höjd på kudden.

Vårt erbjudande

Vi på Rehaboteket erbjuder ett brett sortiment av ergonomiska nackkuddar och du hittar du alltid en kudde för nacken hos oss oavsett om du sover på sidan, ryggen eller magen, man eller kvinna. Alla våra kuddar lagerförs i egna lager med leverans inom 1-2 dagar. 

Behöver du hjälp med att hitta rätt kudde för dig och dina problem?

Vi på Rehaboteket är väl medvetna om att det kan vara svårt att hitta rätt nackkudde i förhållande till dina behov. Av just den anledningen har vi alltid bemannad kundservice med kompetent personal om gärna hjälper till. Ring oss på 08-244734 vardagar mellan 9-16 om det är något som du behöver hjälp med. Vill du inte ringa så går det lika bra att ställa dina frågor till oss på kundservice@rehaboteket.se Rehaboteket är en trygg handelsplats för dig på nätet. Vi är certifierade av Trygg e-handel och tillämpar Klarnas säkra betalningslösningar. Vill du inte betala för varan innan du har tagit emot den så erbjuder vi kostnadsfritt fakturaköp med 14 dagars betalningsvillkor.