Köp ergonomiska nackkuddar online | Rehaboteket

Ergonomisk nackkudde

Med ett komplett sortiment av ergonomiska nackkuddar har vi på Rehaboteket fokuserat på kuddar för olika personer och sovpositioner.  Nackkudde stödjer nacken och huvudet för en bättre position av nacken och huvudet nattetid. Alla våra kuddar är tillverkade av minnesskum, memoryfoam som effektivt formar sig efter nacken med bibehållet stöd. Vill du har hjälp med att hitta rätta ergonomiska nackkudden för dig så är vi på Rehaboteket alltid tillgängliga för att hjälpa till på telefon 08-244734 vardagar mellan 9-13.  

nackkudde vid nackproblem
Nackkudde Standard är en prisvärd nackkudde för extra stöd nacken nattetid. Tillverkad av minnesskum
 599 kr 
kudde för nacken

Nackkudde Standard Plus med anatomisk passform för lätt stöd av huvudet och axlarna nattetid. 

 729 kr 
nackkudde
Dubbelsidig kudde med en ergonomisk konstruktion för anpassning av nackkuddens stöd och funktion. Kudden är tillverkad av minnesskum för bästa effekt.
 999 kr 
ergonomisk kudde

Unik ergonomisk kudde Gel Comfort. Kudden formar sig av kroppsvärme och bidrar till effektiv avslappning av nacken och nackmuskulaturen. 

 999 kr 
nackkudde ergonomisk

Nackkudde SLIM är en helt unik kudde oavsett sovposition, även för den som sover på magen. 

 1 095 kr 
knäkudde

Knäkudde Spacer är en anpassningsbar utformad knäkudde som stödjer ben och motverkar vridning av höften vid sovande på sidan.

 399 kr 
svankstöd

Svankstöd Lumbar är allsidigt svankstöd för extra stöd i ländryggen tillverkat av minnesskum för optimal anpassning och stöd

 289 kr 419
svankstod

Svankstöd UNI stabiliserar svanken oavsett situation och fungerar lika bra på kontoret, i bilen eller i hemmet. Svankstödet formar sig efter svanken tack vare det unika materialet

 479 kr 

Läs mer om ergonomiska nackkuddar

Ergonomisk nackkudde har olika stödjande funktioner för korrekt position av nacken och huvudet nattetid och är tillverkade av minnesskum, memoryfoam som effektivt formar sig efter nacken med bibehållet stöd. Kuddarna tillverkas med en ergonomisk konstruktion för att stabilisera huvudet och stödja nacken på bästa sätt. Kuddarna tillverkas av memoryfoam, minnesskum som påverkas av kroppsvikt, belastning och kroppstemperatur vilket medför att en ergonomisk nackkudde förändrar karaktär under hela natten. Om temperaturen eller belastningen ökar kommer kudden för nacken att bli mjukare för att på bästa sätt kombinera optimal komfort med rätt mängd stöd för nacken för att tillåta nackmuskulaturen och nackkotpelaren att slappna av nattetid.

Olika kuddar beroende på hur du sover!

Våra ergonomiska nackkuddar finns i flera olika traditionella modeller av nackkuddar, alla tillverkade av mjukt formbart minnesskum. De traditionella ergonomiska nackkuddarna har alla en stödbarriär för nacken och en central del för att stödja och stabilisera huvudet nattetid. Den stödjande funktionen i en kudde kommer både ifrån det direkta stödet mot nacken i liggande position i kombination med en stabilisering av huvudet. Materialen i kuddarna ger ett effektivt stöd för huvudet som  säkertäller att stödet mot nacken hamnar på rätt ställe under hela natten. 
Utöver våra ergonomiska nackkuddar har vi även flera olika specialkuddar som du endast hittar hos oss på Rehaboteket. Specialkuddarna ger även med en avlastning och stöd men har unika funktioner beroende på din sovposition. 

Nackkudde SLIM - en helt unik kudde för den som sover på magen. 
Ergonomisk kudde Gel Comfort - har formen som en traditionell kudde tillverkad av minnesskum och ett kylande gellager för bästa komfort. 
Ergonomisk kudde Vario - en helt unik kudde för extra stöd oavsett sov position på mage, sidan eller ryggen
mediflow vattenkudde – den enda kudden på marknaden idag som kan anpassas 100% individuellt efter varje persons behov av stöd, hårdhet och höjd på kudden.

Vårt erbjudande

Vi på Rehaboteket erbjuder ett brett sortiment av ergonomiska nackkuddar och du hittar du alltid en kudde för nacken hos oss oavsett om du sover på sidan, ryggen eller magen, man eller kvinna. Alla våra kuddar lagerförs i egna lager med leverans inom 1-2 dagar. 

Behöver du hjälp med att hitta rätt kudde för dig och dina problem?

Vi på Rehaboteket är väl medvetna om att det kan vara svårt att hitta rätt nackkudde i förhållande till dina behov. Av just den anledningen har vi alltid bemannad kundservice med kompetent personal om gärna hjälper till. Ring oss på 08-244734 vardagar mellan 9-13 eller maila om det är något som du behöver hjälp med. Vill du inte ringa så går det lika bra att ställa dina frågor till oss på kundservice@rehaboteket.se Rehaboteket är en trygg handelsplats för dig på nätet. Vi är certifierade av Trygg e-handel och tillämpar Klarnas säkra betalningslösningar. Vill du inte betala för varan innan du har tagit emot den så erbjuder vi kostnadsfritt fakturaköp med 14 dagars betalningsvillkor.