Stötdämpande helsula VEP
Støtdempende VEP såler

Stötdämpning som passar i alla skor

  •  299 kr 

Stötdämpande helsula för optimal stötdämpning för hela kroppen och är tillverkad av ett mjuk vidhäftande material. Läs mer

  • Extra stötdämpning för hela foten
  • VEP material med vidhäftande egenskaper
  • Extra låg profil, passar alla skor
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Stötdämpande helsula

Stötdämpande helsula som är framtagen för att optimera stötupptagning över hela foten. Sulan applicera direkt i skon för optimal stötdämpning för hela kroppen.
Sulan kan enkelt flyttas mellan olika skor och har en lätt häftande yta vilket hindrar den från att åka runt i skon.
Om sulan blir smutsig och mister sin klibbiga ytan kan den tvättas med ljummet vatten och mild tvållösning så återfår sulan sin klibbighet.
Kan enkelt klippas ned för att storleks anpassas till skon.

En stötdämpande helsula kan göra även de hårdaste skorna bekväma som en joggingsko.
En normal dag belastas dina fötter med tusentals kilo. Under normala förutsättningar klarar fötterna av detta men vid en skada krävs åtgärder för att snabbt komma tillbaka till normal aktivitet och funktion.
Rehabotekets fotprodukter är tillverkade för att stabilisera, avlasta eller biomekaniskt balansera foten.
De olika produkterna är utvecklade för att ge en hög funktion genom dämpning och komfort och är tillverkade av VEP – Viscoelastisk polymer, ett gelé-liknade material med hög stöt- och tryckupptagning.
Stötvågen från underlaget absorberas av materialet och kan då inte fortplanta sig upp genom foten.
Detta leder till avsevärt lägre belastning på fot och underben.
VEP är också tillräcklig formstabilt för att ge en effektiv stabilisering och avlastning av smärtande områden.

Properties Insoles

Framfotsstöd

1

Hålfotsstöd

1

Stötdämpning

3

Stabilitet

1

Storlekstabell

StorlekSkostorlek
A 35-37
B 37-40
C 40-43
D 44-45
E 46-

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Sulan sitter fast i mina skor och jag kan inte flytta den mellan skorna. Hur gör jag? 
Svar. VEP sulan är naturligt klibbig för att på bästa sätt fixeras i dina skor. Om den sitter fast så behöver du bara lyfta hälen och lyfta sulan så lossnar den enkelt. 

Fråga. Min sula har slutat att klibba och jag vill flytta den mellan mina olika skor! 
Svar. VEP materialet kommer inte att sluta klibba då materialet alltid är lätt vidhäftande. Om sulan slutar att klibba så är det på grund av att skula har blivit smutsig. Skölj sulan under rinnande vatten och låt sen lufttorka så får sulan tillbaka sin naturliga klibbighet.

Fråga. Min sula är lite stor för min sko, kan jag klibba ned den? Var klipper jag? 
Svar. Ja, sulan kan anpassas efter din exakta skostorlek. Klipp framkanten av sulan efter den markeringen som finns på sulan undersida så kommer du att få exakt passform. 

Fråga. Jag arbetar normalt i vanliga skinnskor och behöver mera stötdämpning. Kan denna sula vara något för mig? 
Svar. Ja, VEP sulan är framtagen för att ta minimalt med plats i skorna och är extra tunn över framfoten. Med tanke på det extremt stötdämpande VEP materialet så ger sulan stötdämpning trots den tunna kontruktionen. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket