Stötdämpande helsula
Stötdämpande helsula

Stötdämpande helsula

359 kr

Stötdämpande helsula för optimal stötdämpning för hela kroppen, tillverkad av VEP ett mjuk vidhäftande material. Läs mer
Extra stötdämpning för hela foten
VEP material med vidhäftande egenskaper
Extra låg profil, passar alla skor

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Stötdämpning som passar i alla skor

Stötdämpande helsula som är framtagen för att optimera stötabsorptionen över hela foten. Sulan appliceras direkt i skon för optimal stötdämpning för hela kroppen. Sulan kan enkelt flyttas mellan olika skor och har en lätt häftande yta som förhindrar den från att glida runt i skon. Om sulan blir smutsig och förlorar sin klibbiga yta kan den tvättas med ljummet vatten och en mild tvållösning för att återfå sin klibbighet. Den kan också enkelt klippas ned för att anpassas storleksmässigt till skon.

En stötdämpande helsula kan göra även de hårdaste skorna lika bekväma som joggingskor. Under en vanlig dag belastas dina fötter med tusentals kilo. Normalt klarar fötterna av detta, men vid skada krävs åtgärder för att snabbt återgå till normal aktivitet och funktion. Rehabotekets fotprodukter är utformade för att stabilisera, avlasta eller balansera foten biomekaniskt. Dessa produkter är utvecklade för att ge hög funktion genom stötdämpning och komfort och är tillverkade av VEP - Viscoelastisk polymer, ett geléliknande material med hög stötabsorption och tryckavlastning.

Stötvågen från underlaget absorberas av materialet, vilket förhindrar att den sprider sig upp genom foten och leder till avsevärt lägre belastning på foten och underbenet. VEP är också tillräckligt formstabilt för att effektivt stabilisera och avlasta smärtsamma områden.

Vanliga frågor

Svar. VEP sulan är naturligt klibbig för att på bästa sätt fixeras i dina skor. Om den sitter fast så behöver du bara lyfta hälen och lyfta sulan så lossnar den enkelt.

Svar. VEP materialet kommer inte att sluta klibba då materialet alltid är lätt vidhäftande. Om sulan slutar att klibba så är det på grund av att skula har blivit smutsig. Skölj sulan under rinnande vatten och låt sen lufttorka så får sulan tillbaka sin naturliga klibbighet.

Svar. Ja, sulan kan anpassas efter din exakta skostorlek. Klipp framkanten av sulan efter den markeringen som finns på sulan undersida så kommer du att få exakt passform.

Svar. Ja, VEP sulan är framtagen för att ta minimalt med plats i skorna och är extra tunn över framfoten. Med tanke på det extremt stötdämpande VEP materialet så ger sulan stötdämpning trots den tunna kontruktionen.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten