FEET-ID hålfotsinlägg
FEET-ID hålfotsinlägg
FEET-ID hålfotsinlägg
FEET-ID hålfotsinlägg
FEET-ID hålfotsinlägg
FEET-ID hålfotsinlägg

FEET-ID hålfotsinlägg

999 kr

Framtiden idag, FEET-ID individuellt anpassade hålfotsinlägg. Det snabbaste och enklaste sättet till 100% passform, extra stöd och effektiv stötdämpning för hela foten utan att behöva lämna hemmet Läs mer
Unikt koncept för 100% individuellt anpassat hålfotsinlägg
Extra stabil konstruktion för hålfot och framfotsstöd
Heltäckande stötdämpning för hela foten

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Unika FEET-ID individuellt anpassade fotbäddar på enklaste sätt

FEET-ID är ett helt unikt koncept för individuellt anpassade hålfotsinlägg på enklaste och smidigaste sätt.  
Oavsett hög- neutralt- eller lågt valv så skapar FEED-ID en fotbädd som följer och stabiliserar foten, 100% utifrån dina förutsättningar. 

FEET-ID baseras på "tramp i låda" tekniken som ger ett exakt avtryck av din fot med hålfotshöjd, fotbredd och hälbredd helt i linje med din fots unika form. Avtrycket av din höger och vänster fot skapar mallen som FEET-ID sulan tillverkas på, detta för att skapa ett individuellt anpassat hålfotsinlägg av högsta kvalitet på ett för dig extremt smidigt och enkelt sätt.

Hålfotsinläggen som tillverkas efter avgjutningen av dig fot har en 100%ig passform för korrekt stöd och kontroll av häl, mellanfot (hålfoten) samt framfoten.

FEET-ID inläggen är tillverkade av en kombination av mjuka och stötdämpande PU material samt stabila och rigida plastmaterial som tillsammans skapar ett hålfotsinlägg med hög grad av stabilitet och kontroll i kombination med en mjuk och stötdämpande upplevelse.
I takt med att avtrycket har skapats värms en storleks anpassad sula upp till 180° i 10 minuter. När bassulan är mjuk och varm placeras den på avtrycket i en vacuum press som effektivt formar den mjuka sulan efter foten. Efter ca 10 minuter när sulan har svalnat har den en 100% passform efter avgjutningen som är en kopia av din fots valvhöjd, häl- och framfotsbredd. 
FEED-ID lämpar sig både i för idrott och motion som likväl för vardag eller på arbetsplatsen. Den unika konstruktionen med en kärna av formbar hårdplast ger ett extra tunt inlägg som tar minimalt med plats i skorna utan att kompromissa på vare sig stabilitet eller kontroll. 

SÅ HÄR FUNGERAR DET!
 
1. Beställ startpaket
Beställ ditt startpaket för att skapa ditt FEET-ID.

2. Gör en avgjutning av fötterna hemma
Följ instruktionerna i förpackningen för att göra en avgjutning av dina fötter med 100% passform

3. Skicka tillbaka paketet till fabriken (kostnadsfritt!)
Avtrycket analyseras av ortopedtekniker och bearbetas innan sulan formas efter ditt exakta avtryck - ditt egna FEET-ID

4. Ta emot dina 100% anpassade fotbäddar
Dina skräddarsydda fotbäddar skickas hem till dig så snart sulan är tillverkad.

I takt med att du har börjat använda dina FEET-ID sulor och vill ha ytterligare par så sparar fabriken ditt digitala avtryck som du kommer att kunna beställa flera par på om du önskar. Som återkommande kund får du både snabbare leveranser och ett fördelaktigare pris. 

 

*Denna modell kan inte returneras.

Hur fungerar FEED-IT?

FEET-ID ger dig möjlighet att få en sula tillverkad efter din fot utan att lämna hemmet!
Börja med att beställa hem din formbox idag. 

Hur fungerar FEED-IT?

Skapar ett exakt avtryck av din fot med 100% passform!

Följ instruktionerna på boxen för att skapa ett exakt avtryck av din fot i skummaterialet.
Formen skickas tillbaka fabriken som börjar att arbeta med just ditt avtryck.   

Skapar ett exakt avtryck av din fot med 100% passform!

Analys och anpassning av ortopedtekniker

Ortopedtekniker och sjukgymnaster arbetar med tillverkningen av dina sulor och scannar formen för att skapa ett digitalt avtryck av dina fötter som sulan tillverkas på.  

Analys och anpassning av ortopedtekniker

Resultatet 100% passform

Så fort sulan är kontrollerad och färdigställd skickas din nya individuellt anpassade fotbädd till dig, redo att börja användas för 100% passform och stöd. 

Resultatet 100% passform

Vanliga frågor

Nej inte alls. Det medföljer tydliga instruktioner hur du går tillväga och allt du behöver göra är att följa dem steg för steg. 

Kontrollera storleken på dina favoritskor. Ofta finns det en etikett på insidan av skon. Om du är mellan två storlekar är det bäst att välja en storlek större.

Kontrollera storleken på dina favoritskor. Ofta finns det en etikett på insidan av skon. Om du är mellan två storlekar är det bäst att välja en storlek större.

Från det att vi tar emot ditt fotavtryck tar det ungefär en vecka innan du får dina inläggssulor till din dörr.

FEET-ID tillverkas på samma sätt som ett ortopediskt inlägg. Avtrycken analyseras och sulan tillverkas av ortopedtekniker och sjukgymnaster med hög grad av kompetens och erfarenhet.
Sulorna är utvecklade med hjälp av avancerade material för att säkerställa stöd och stabilitet. Genom 3D-skanning av dina individuella fotavtryck anpassas sulorna till dina fötters form med en 100% exakthet och precision.
Några av de problem som FEET-ID kan avhjälpa, lindra eller förebygga: - lokala inflammationer - smärta i höfter, fötter eller nedre delen av ryggen. - mortons tå - hallux valgus - hälsporre.

Om du är i behov av större korrigeringar och hjälp rekommenderar vi att du besöker en ortopedteknisk klinik eller din lokala vårdinrättning för ytterligare konsultation. 

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten