Gelsula GRIP | Rehaboteket
gelsula
gelsula stötdämpande sula stötdämpande gelsula

Extra Stabilitet | Stötdämpning | Komfort

  •  219 kr 

Gelsula GRIP är en kombinerad stötdämpande och valvstödjande sula som fungerar lika bra vardagligt på arbetet som vid långvarig belastning motion och promenad. Läs mer

  • Stötdämpande gelsula
  • Förstärkt stöd för häl och mellanfot
  • Optimal för fritid och vardag
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Gelsula GRIP

Gelsula GRIP kombinerar stötdämpning och stöd för foten i en tunn och smidig konstruktion. Sulans stötdämpande gelmaterial kombinerat med extra mjuka inlägg lokalt placerade i häl och framfotspartiet skapar en heldämpande sula för hela foten. 
Runt hälen och i hålfoten sitter en stödförstärkning tillverkad av ett mjukt och fullt flexibelt nylonmaterial som vid användning följer skons form och skapar ytterligare stöd och stabilitet för häl och mellanfoten. 

Gelsula GRIP har en vidhäftande undersida som motverkar att sulan rör sig i skon oavsett belastningsgrad eller användning. 
Sulan kan enkelt klippas ned i framkant för exakt passform. Använd den befintliga innersulan som mall innan anpassning. 

GRIP är en utmärkt sula att använda både för vardagligt användade på arbetsplatsen, för motion och vandring med behov av extra stötdämpning för hela foten. 
Sulan tillverkas i dubbelstorlekar och har en markering framtill för förenklad anpassning av längd och bredd vid behov. 

Properties Insoles

Framfotsstöd

1

Hålfotsstöd

3

Stötdämpning

3

Stabilitet

3

Storlekstabell

Skostorlek
36 - 37
38 - 39
40 - 41
42 - 43
44 - 45

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag behöver en sula i mina vandrarkängor, kan GRIP modellen fungera för mig? 
Svar. Ja, GRIP modellen kombinerar stötdämpning med stöd för foten och ersätter den befintliga innersulan i skorna för att säkerställa att det finns tillräckligt med plats i kängan. 

Fråga. Kan sulan anpassas efter min storlek? 
Svar. Ja, på enklaste sätt med sax, använd den befintliga innersulan som mall för exakt passform. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket