Tåskiljare för hallux valgus
tåskiljare
tåskiljare

Tåskiljare av silikon för tryckavlastning vid problem

  •  139 kr 

Tåspridare som motverkar tryck orsakat av stortåns felställning vid hallux valgus mot närliggande tår

Läs mer

  • Tryckavlastning över stortåns insida
  • Ger stöd för stortån
  • Tillverkad av mjuk silikon
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Hallux Valgus Tåspridare

Tåspridare för problem med sned stortåled. Tåspridaren är tillverkad i silikon av hög kvalitet för tryckavlastning och tillfällig korrigering av en sned stortåled. 
Tåspridaren appliceras enkelt över stortån och den närliggande tån och hjälper effektivt till att ta bort tryck som den sneda stortån orsakar. 
Den anatomiska passformen tar minimalt med plats i trängre skor. 

Applicera tåspridaren först över stortån samtidigt som den mjuka silikonkilen placeras mellan stortån och den närliggande tån. När tåskiljaren är på plats appliceras den andra silikonringen runt den närliggande tån för optimal fixering av tåspridaren. Tåspridaren kan enkelt tvättas med handljummet vatten och en mildare tvållösning och skall lufttorka innan användning. 

Storlekstabell

Storlek
Universal

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Säljs produkten per styck eller per par? 
Svar. Tåspridaren säljs alltid per par, 2 st som fungerar både på höger och vänster fot. 

Fråga. Hur tvättar jag produkten?
Svar. På enklaste sätt genom att skölja den med ljummet vatten och låta produkten lufttorka 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket