Skydd för hallux valgus avlastning och stöd
skydd för hallux valgus
skydd för hallux valgus

Tryckavlastning och stöd för stortån

  •  139 kr 

Ett kombinationsskydd för tryckavlastning över stortåleden och extra stöd för en rakare stortå i samma produktlösning Läs mer

  • Tryckavlastning av stortåleden
  • Minimerar tryck mellan stortån och andra tår
  • Låg profil passar alla skor
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Hallux Valgus skydd

Hallux valgus skyddet ger tryckavlastning över stortåleden samtidigt som den inbyggda kilen som hjälper till att tillfälligt räta upp stortån. 
Skyddet är tillverkat med en heltäckande konstruktion som bidrar till skydd för hela stortåleden mot tryck från skor och sandaler. 

Hallux valgus skyddet är tillverkad med extremt låg profil för att fungera i alla skor vid alla sammanhang. Materialet är av hög kvalitet och ger en mjuk tryckavlastning. Använd hallux valgus skyddet under en vanlig strumpa i skorna.  Hallux valgus skyddet tvättas enkelt i handljummet vatten och skall lufttorka innan användning. 
Skydden för hallux valgus levereras i par, 2 st skydd och skydden båda skydden fungerar på höger och vänster stortå.  

 

Storlekstabell

Storlek Universal

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag använda hallux valgus skyddet både på höger och vänster stortå?
Svar. Ja, skyddet fungerar lika bra på höger som vänster sida. 

Fråga.Är det ett eller två skydd med i en förpackning? 
Svar. Det är 2 st i en förpackning. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket