Hallux Valgus band för extra stöd av stortåleden
hallux valgus bandage
hallux valgus bandage hallux valgus nattbandage

Hallux valgus band för stöd av stortåleden

  •  299 kr 

Hallux Valgus bandet stödjer stortåleden och bidrar till en rakare position av stortån under användning.

Läs mer

  • Justerbart stöd för stortåleden
  • Kan användas dag och natt
  • Universal storlek | Passar alla
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Hallux Valgus band

Hallux Valgus bandet motverkar felställningen och bidrar till en rakare position av stortåns grundled både vid aktivitet, vila och sömn. 
Ett vanligt problem vid hallux valgus är nedsatt rörelse i stortåleden vilket innebär att man själv inte klara att föra stortån till ett normalt läge, hallux valgus bandet ger ett lätt extra stöd. Bandet har som bäst effekt om det används vid aktivitet, det är extra viktigt att skon och bandet inte trycker direkt på knölen på stortåns grundled, använd därför en rymligare skor vid vardagligt användande. Hallux Valgus bandet är tillverkad av ett elastiskt material som möjliggör anpassning av graden av stöd för stortån. Runt stortån fästes den välpolstrade hylsan för ett bra grepp om stortån och ger därmed ett effektivt stöd för att motverka att stortån drar inåt. Det elastiska bandet appliceras runt hälen eller runt fotleden för fixering av hallux valgus bandet och fixeras med kardborre. Bandets elasticitet möjliggör en optimal anpassning av graden av stöd för stortån och positionerar leden i ett normalt neutralläge. Tänk på att inte spänna bandet för hårt, det behövs ofta väldigt lite drag för att effektivt uppnå ett neutralläge för en stortå med hallux valgus. 

Storlekstabell

StorlekSkostorlek
Universal 35-47

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket