Nackkudde SLIM
Nackkudde SLIM
Nackkudde SLIM

Nackkudde SLIM

1 095 kr

Nackkudde SLIM är en helt unik kudde oavsett sovposition, även för den som sover på magen. Läs mer
Fungerar för alla sovpositioner
Speciellt utvecklad för den som sover på magen
Tillverkad av mjukt formbart minnesskum

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Nackkudde SLIM - för sovande på magen eller sidan

Nackkudde SLIM är en unik kudde med som passar alla olika sovställningar, rygg, sida men även och framförallt sovande på magen. 
Kuddens unika form är speciellt konstruerad för att underlätta andning vid sovande på mage med "vingar" som tillåter stöd för nacken och axlarna utan att störa andningen. 
Vingarna ger även en smidigare kudde som enkelt formar sig runt armarna om tillåter en närmare kontakt med kudden nattetid. 

Nackkudden SLIM är lägre modell speciellt utvecklad för komfort och funktion för en nattposition på mage, den lägre höjden ger ett rakare sovställning med hänsyn tagen till sovställningen.  
SLIM är tillverkad av memory foam, minnesskum, ett erkänt effektivt material med tillräcklig formstabilitet och mjukhet för optimal komfort. Minnesskummet påverkas av kroppsvikt, belastning och kroppstemperatur och förändrar karaktär beroende på dessa faktorer under hela natten för komfort i alla positioner. Om temperaturen eller belastningen ökar kommer kudden för nacken att bli mjukare för att på bästa sätt stödja nacken. Denna funktion är en unik och viktigt för att säkerställa rätt position oavsett om vi sover på sidan eller sover på magen.

Nackkudden SLIMs konstruktion och material säkerställer även en stabil centrumposition av huvudet i samband med sovande ställning på mage, rygg eller sidan. Nackkudden SLIM har även ett uttaget axelsegment placerat mitt i nackstödet på kudden, uttaget är konstant oavsett hur du vänder och vrider på kudden. Axelsegmentet är konstruerat för att alltid placera huvudet högre upp på kudden för en stabilare position. Nackkudden stödjer oavsett hur du rör dig nattetid i sömnen och oavsett vilken sida på nackkudden som du belastar, många rör sig oplanerat i sömnen vilket SLIM effektivt klara av att hantera. Axelsegmentet fungerar lika bra vid sovande på rygg som på sidan.

Ergonomisk kudde för sömn på mage eller sidan

Unik X konstruktion av Memory foam, minnesskum speciellt utvecklad för mag sovaren. Memory foam formar sig vid belastning och reagerar på kroppsvärmen för en optimal position av stöd och komfort.

Ergonomisk kudde för sömn på mage eller sidan

Centrumpositionering för extra stöd

Materialet och konstruktionen skapar en stabil och mjuk positionering av huvudet mitt i kuddens centrum. Den mjuka centrumpunkten belastas med huvudets vikt som skapar extra stöd och stabilitet nattetid.

Centrumpositionering för extra stöd

Tillverkad av mjuk och formbar Memory Foam för kombinerad funktion och komfort

Det mjuka och formbara minnesskummet reagerar på kroppsvärme och formar sig efter nacken och huvudets konturer för ett effektivare stöd med individuell hänsyn till form, vikt och belastning.

Tillverkad av mjuk och formbar Memory Foam för kombinerad funktion och komfort

Vanliga frågor

Behöver du hjälp att hitta rätt. Ring oss för rådgivning så hjälper vi dig hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är av största vikt. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt. 📞 08 - 24 47 34
Hos oss kan du handla enkelt och tryggt. Hitta de varor du behöver, lägg i varukorgen. Fyll därefter i dina leveransuppgifter och välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Fyll sedan i betalningsinformation, hos Rehaboteket handlar du säkert via Klarna Checkout. Avsluta med att bekräfta beställningen. Du får sedan en orderbekräftelse till den mail du angivit, där du sedan kan följa din order. Har du några funderingar tveka inte att kontakta oss direkt i chatten, per telefon eller via mail. Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)
📞 08 - 24 47 34 ✉ kundservice@rehaboteket.se
Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt. När varan har lämnat vårt lager är förväntad leverans mellan 0-2 dagar.
Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmamiljö i stället för en stressig butiksmiljö. Vi har alltid 45 dagars öppet köp för att ytterligare säkerställa att det skall vara enkelt att handla av oss på Rehaboteket. Det enda kravet för retur är att produkten är i samma skick som när du tog emot den vilket den alltid är om man provar hemma med försiktighet.
Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket
Varje produkt har en egen storlekstabell som du kan hitta på produktsida. Där kan du se hur du skall mäta och vilket mått som tillhör vilken storlek.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten