Ergonomisk kudde Gel Comfort | Rehaboteket
ergonomisk kudde
ergonomisk kudde tempurkudde

Nackkudde i minnesskum med svalkande gel för optimal komfort

  •  999 kr 

Unik ergonomisk kudde Gel Comfort. Kudden formar sig av kroppsvärme och bidrar till effektiv avslappning av nacken och nackmuskulaturen. 

Läs mer

  • Tillverkad av minnesskum för bästa formbarhet
  • Passar för alla sömnlägen rygg, sida och mage
  • Unikt lager av gel för en svalare och mjukare upplevelse
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Ergonomisk kudde Gel Comfort

Nackkudden Gel Comfort är en helt unik kudde tillverkad av mjukt och behagligt minnesskum som vid belastning formar sig efter nacken och huvudets kontur. 
Minnesskummet i nackkudden Gel Comfort är speciellt utvecklat för en snabbare formanpassning och en mjukare upplevelse, så fort huvudet belastar kudden formar sig minnesskummet efter belastningspunkterna och ger därigenom ett naturligt stöd. Gel Comfort kan vid första beröringen upplevas lite hårdare men redan efter en kort stunds kontakt med kudden värms minneskummet upp och skapar en perfekt form efter huvud och nacken. 

Gel Comfort kuddens unika konstruktion gör kudden lämplig för alla sovställningar så som rygg, sida eller mage då Gel Comfort kudden inte har det traditionella nackstödet som andra ergonomiska kuddar har. 

Gel Comfort har en helt unik funktion i form av det svalkande gellagret, gelen som är applicerade på en sida av kudden ger i sig en svalare upplevelse och främjar ventilation mellan huvudet och minneskummet vilket ger en betydligt svalare upplevelse nattetid.  Om den svalare funktionen i kudden inte är önskvärd så vänder man på kudden så att det blåa gellagret placeras nedåt och inte mot huvudet och nacken. 

Kuddens mått är 60x40x13 och har en densitet på 55 kg/m3 vilket klassas som en mjukare kudde för högre komfort utan risk för försämrat stöd och formstabilitet 
Gel Comfort levereras med ett tvättbart mjukt örngott tillverkat av 75% Bomull och 25% Polyester. 

 

 

Storlekstabell

Storlek Universal
Dimension 60x40x13 cm

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har provat flera olika nackkuddar men upplever att de inte fungerar optimalt för mig. Själva nackstödet trycker mot halsen och det känns inte behagligt. Kan nackkudden Gel Comfort vara något för mig?
Svar. Ja, nackkudden Gel Komfort ger stöd tack vare kuddens unika material men har inte det traditionella nackstödet som vanliga nackkuddar har. 

Fråga. Jag har problem med nacken på nätterna och har provat flera olika nackkuddar som inte fungerar för mig. Nackkuddarna upplever jag väldigt varma och gör att jag inte sover bra. Kan Gel Comfort vara ett alternativ för mig om jag vill ha en bra kudde som är lite svalare?
Svar. Ja, Gel Comfort är ett bra alternativ till vanliga nackkuddar och är tillverkad av samma material Minneskum men har ett svalkande Gellager för en mera ventilerande av svalare nattsömn. 

Fråga. Finns det ytterligare örngott att köpa till till kudden? 
Svar. Nej, vi säljer inga ytterligare örngott, det fungerar precis lika bra med vanliga örngott med måtten 60x40 cm 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket