Axelskydd - Stabilitet och avlastning för en ond axel | Rehaboteket
Varmende skulderstøtte
Varmende skulderstøtte

Axelskydd för värme och stabilitet av en smärtande axel

  • 599 kr

Värmande axelskydd för lätt stabilisering av en smärtande axel. Axelskyddet värmer leden effektivt och bidrar till ökad kompression över hela axelleden. Läs mer

  • Optimal värmebehandling
  • Lätt stöd och kompression över hela leden
  • Kan användas vid alla tillfällen
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Värmande axelskydd

Ett anatomiskt designat axelskydd utformat för att stabilisera och lokalt värma en skadad eller smärtande axelled. Axelskyddets konstruktion täcker hela axelleden, framsida och baksidan av skuldran samt överarmen för en totalbehandling av axel och skuldran.  
Axelskyddet är tillverkat av NeoTex, ett värmande och stabiliserande material som ger god stabilisering av en smärtande axel. NeoTex ger en effektivt kompressionsbehandling av axelleden och bidrar till att lokalt öka blodgenomströmningen i axelleden vilket ger en god smärtlindring.
Axelskyddets unika design gör att det kan användas både på höger och  vänster. Spännbandet kan enkelt flyttas från sitt fäste vilket möjliggör använding över höger och vänster axelled. 
 
Det elastiska spännbandet hjälper till att fixera skyddet på axelleden för god stabilisering och kompression under aktivitet.

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Mitt mått hamnar precis mellan två storlekar, vilken storlek skall jag välja?
Svar. Ofta vill man ha en produkt som sitter tight över axelleden och vi rekommenderar att ni väljer den mindre storleken.

Fråga. Hur tvättar man produkten? 
Svar. Rekommenderad tvätt är 30* handtvätt för att produkten skall hålla så länge som möjligt. Vid tvätt är det viktigt att kardborrbanden är stängda så att den hårda kardborren inte skadas och får nedsatt funktion. 

Fråga. Kan man använda axelsyddet både över höger och vänster axel? 
Svar. Ja, axelskyddet har ett vändbart spänne som för att man kan använda den både på höger och vänster sida. Spännet sitter fast med kardborre som nekelt öppnas för att montera om skyddet beroende på sida. 

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

3

Avlastning

2

Värme

4

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt överarmen (cm)
X-Small24-28 cm
Small28-32 cm
Medium32-35 cm
Large35-38 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem