Storsäljare
  • Ryggstöd med skenor CoTEX Stabil
  • Ryggstöd med skenor CoTEX Stabil

Ryggstöd med skenor CoTEX Stabil

1 249 kr

Ryggstöd CoTEX är ett extra stabilt ryggstöd för effektiv smärtlindring vid ryggskott och behov av extra mycket avlastning och stöd för en smärtande ländrygg Läs mer
Extra stabilitet för en smärtande ländrygg
Extra stabiliserande band för enkel anpassning
Tillverkad av CoTEX för kompression och stöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Ryggstöd med extra kompression och avlastande skenor i ländryggen

Ryggstöd med skenor CoTEX Stabil är en helt ny produkt tillverkad av CoTEX, ett flatstickat elastiskt textilmaterial som möjliggör optimal kompression för en smärtande ländrygg. Ryggstödet appliceras framtill med hjälp av en tunn och smidig  lågprofilskardborre för extremt låg profil vid användning under kläder. Kardborren kan enkelt anpassas för att ge produkten olika grader av stöd helt beroende på behov och situation.

Ryggstödet har 4 stabiliserande skenor placerad i ländryggen för lokal stabilitet over det smärtsamma området i ländryggen. Skenorna är placerade två på höger och två på vänster sida av ryggraden för optimal anatomisk stabilitet. Skenorna bidrar till effektiv avlastning och stöd vid smärta och problem i ländryggen.

Ryggstöd med skenor CoTEX Stabil har två elastiska extra stabiliserande band för optimal stabilisering av ländryggen. Banden kan spännas individuellt för justerbart stöd från höger och vänster sida av ländryggen och bidrar effektivt till extra stöd för en smärtande ländrygg. De extra stabiliserande banden kan även anpassas höjdmässigt för att öka kompressionen och stödet över nedre respektive övre delen av ryggen efter behov. Banden fästes med kardborre framtill på produkten.

Ryggstöd CoTEX Stabil är konstruerad med applicerings hjälp i form av handgrepp som underlättar applicering och av och påtagande av ryggstödet.

Tack vare det tunna CoTEX materialet får ryggstödet en väldigt låg profil som möjliggör användning av produkten vid alla tillfällen under kläder. Höjden på produkten är endast 16 cm framtill och 27 cm över ländryggen för att skapa ett extra stabilt smidigt ryggstöd med ett extremt brett anvädningsområde.  CoTEX är ett välventilerat material som bidrar till högsta användarkomfort. Ryggstöd med skenor CoTEX Stabil lindrar effektivt smärtan i ländryggen vid ex ryggskott, ischias eller generell ryggsmärta.

CoTEX Stabil skall tvättas i 30° handtvätt och skall plantorka innan användning. Ta för vana att stänga kardborrebanden när ryggstödet inte används så säkerställer man kardborrens livslängd.

Vanliga frågor

Svar. Välj den mindre storleken utifrån att materialen mjuknar upp vid användning och blir aningen större över tid

Svar. I ländryggen över problemområdet sitter det 4 stabiliserande skenor som effektivt ger ökat stöd och avlastning. Ryggstödets elastiska material hjälper till att fixera skenorna över ryggen för extra stöd och stabilitet.

Svar. De extra stabiliserande banden sitter placerad på ett anatomiskt sätt för att hjälpa till att ytterligare ge stöd för ländryggen. Banden är av ett högelastiskt material och spänns enkelt med handkraft för ökat eller minkat stöd i ländryggen.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten