Ryggskydd Flex 23
Ryggskydd Flex 23
Ryggskydd Flex 23
Ryggskydd Flex 23
Ryggskydd Flex 23

Ryggskydd Flex 23

1 999 kr

Ryggskydd Flex 23 är ett högkvalitativt ryggskydd med skenor för effektiv stöd av ländryggen vid problem Läs mer
Ventilerande komfort av högsta kvalitet
Uttagbar Lumbarpelott för extra stöd i ländryggen
Extra stabiliserande bandsystem för justerbart stöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Ryggskydd med pelott för extra stöd i ländryggen

Flex 23 är ett tunt och smidigt ryggskydd med skenor placerade lokalt över ländryggen för att på bästa sätt skapa ett externt extra stöd. Skenorna sitter infästa över hela ländryggen och är tillverkade av flexibel metall för extra stöd av den centrala delen av ländryggen. 

Mitt i ländryggen sitter det en anatomiskt formad pelott, pelotten som har en unik form är konstruerad för att lokalt öka kompressionen mitt i ländryggen för extra stöd och komfort.
Pelotten är tillverkad av en flexibel termoplast som tillsammans med skenorna skapar kombinerat ökat stöd och kompression. Pelotten sitter fast med kardborre och kan enkelt tas ur produkten.

Över främre delen av produkten sitter en mikrohake, mikrohaken fungerar som kardborre men har extra låg lägre profil utan att påverka fäst förmågan. Den låga profilen ger ett extra smidigt stöd som inte tar plats under vanliga kläder. Den främre plattan är förstärkt med en 1 mm tunn termoplast och har två stycken breda grepp som effektivt underlättar applicering och justering av ryggskyddet vid behov. 

Ryggskydd Flex har två stycken extra stabiliserande elastiska band, banden är placerade och löper från mitten av ryggraden ut över höger och vänster sida. Banden ger möjlighet att öka stödet i linje med behov och ju mer man spänner banden desto mer stöd uppnås. 

Använd ryggskydd FLEX vid problem med
Akut Lumbago / ryggskott
Kroniska smärtproblem i ländryggen 
Inflammatoriska problem i ländryggen
Vid behov av ett extra stöd vardagligt

Ryggskyddet är tillverkad av ett fullt andningsaktivt material för ventilerad komfort. För att minimera behovet av att tvätta ryggskyddet rekommenderar vi att produkten använd ovanpå en tunnare t-shirt eller linne som tvättas dagligen. Tvätta skyddet i 30° handtvätt och låt produkten plantorka innan användning. 

Ta för vana att stänga kardborren på framsidan av produkten så minimeras slitage och kardborrens funktion förlängs markant.
Höjden på ryggskyddet är 17 cm framtill och 23 cm mitt i ländryggen. Produkten är en medicinteknisk produkt klass 1 och är CE märkt. 

Lumbalpelott för extra stöd i ländryggen

Pelotten är tillverkad av stabil plast och placera i en mjuk ficka som fästs in i ländryggen på stödet. Pelotten ökar stödet och kompressionen i ländryggen för ett effektivare stöd med högre kompression.

Lumbalpelott för extra stöd i ländryggen

Förenklad av och påtagning

De greppvänliga öglorna på framsidan av ryggstödet förenklar appliceringen och möjliggör justering utan behov av stryka i fingrar och handen.

Förenklad av och påtagning

Förformade skenor i ländryggen

De fyra stabiliserande skenorna placerad i ländryggen har en unik förformad kontur som förbättrar och förstärker skenornas stabiliserande och avlastande effekt.

Förformade skenor i ländryggen

Vanliga frågor

Ryggskydd Lumbar finns i 7 olika storlekar och klarar i storlek XXXL omkretsmått upp till 145 cm.

Ja du kan enkelt montera bort och tillbaka pelotten om du inte vill använda den. Pelotten sitter infäst med kardborre på insidan av ländryggen

Det finns inget korrekt svar utan det bestämmer du själv helt beroende på problem för dagen, aktiviteten eller ditt konkreta behov. Det viktiga är att ryggskyddet går att anpassas individuellt vilket Flex kan i högsta grad.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten