• RYGGÖRDEL DUAL FLEX
  • RYGGÖRDEL DUAL FLEX

RYGGÖRDEL DUAL FLEX

1 099 kr

En unik ryggördel för extra stöd i ländryggen med god anpassning oavsett kroppsform. Ryggördeln har två unika segment för optimal anpassning Läs mer
Optimal anpassning oavsett kroppsform
Extra stöd för ländryggen
Luftig och enkel att använda

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Ryggördel Dual - extra stöd med unik anpassning

DUAL FLEX är utvecklad för att skapa ett extra stöd lokalt i ländryggen och är tillverkad med en unik tvådelad design för överlägsen anpassning.  Produkten är uppdelad i en övre och nedre del för att möjliggöra full flexibilitet i anpassningen av produkten i två sektioner vilket ger möjligheter till optimal anpassning, stabilitet och kompression för en ländryggen oavsett kroppsform. Stödet kan enkelt anpassas efter var persons unika kroppsform för överlägsen passform och funktion.
DUAL appliceras framtill över magen med hjälp av en tunn och smidig profilkardborre. Kardborren kan enkelt anpassas för att uppnå olika stabilitetsprofiler i samma produkt vilket gör gördeln extremt flexibel att använda. Appliceringen av ryggördeln förenklas med hjälp av två stycken handgrepp som underlättar applicering och av och påtagande av ryggstödet.

Produkten är tillverkad av ett luftigt och smidigt MCM material för överlägsen komfort och ventilation. MCM är ett mikrofiber och har en mjuk borstad yta för optimal användarkomfort. MCM materialet säkerställer även kompression och stöd vid alla tillfällen. Ryggördel DUAL har fyra skenor placerad i ländryggen för extra effektivt stöd över ländryggen. Skenorna är placerade två på höger och två på vänster sida av ryggraden för optimal anatomisk stabilitet. I ländryggen sitter även en extra tryckavlastande pelott placerad för att öka graden av stöd och komfort i ländryggen. Pelotten kan enkelt tas bort vid behov och återplaceras tack vare kardborrinfästningen.

Ryggördel DUAL säkerställer överlägsen passform oavsett kroppsform och bidrar effektivt till stöd och avlastning vid besvär med ländryggen ex ryggskott, överbelastningsskador eller ålderförändringar i ländryggen.
DUAL FLEX har en låg höjd på framöver magen på totalt 19 cm och 27 cm över ländryggen för att skapa ett bra stöd och avlastning för en smärtande ländrygg. 
Produkten handtvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. 

Vanliga frågor

Svar. Ja, Dual FLEX tillåter extra anpassning för att på bästa sätt passa alla olika kroppsformer. Ryggördeln är uppdelad i två segment, ett övre och ett undre som spänns helt indivudellt i linje med kroppsform och behov.

Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, skölj upp ryggördeln och låt den plantorka innan användning. Maskintvätt är inte att rekommendera då det mekaniska slitaget västentligt förkortar livslängden på ryggördeln.

Svar. Vi rekommenderar att du väljer den mindre storleken utifrån att produkten mjuknar upp och blir aningen större efter en tids användning.

Svar. DUAL FLEX är 19 cm över stödets främre del och 27 cm lokalt över ländryggen.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten