Ryggskydd Värme och stabilitet för en ond rygg | Rehaboteket
Ryggstøtte varmende støtte for korsrygg

Ryggskydd Värmande för behandling av en smärtande ländrygg

  • 499 kr

Ryggskydd för lätt stabilisering av en smärtande ländrygg. Ryggskyddet är tillverkat av värmande NeoTex för optimal kombination av värme och stöd Läs mer

  • Stabilitet och värme för en smärtande ländrygg
  • Smidig modell utan rörelsepåverkan
  • Effektiv värmebehandling av ländryggen
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Ryggskydd Värme Stöd för Ländrygg

Stabiliserande ryggskydd tillverkat av värmande NeoTex för god smärtlindring av en smärtande rygg vid ex. Ischias, Ryggskott och belastningssmärtor.
NeoTex är ett isolerande värmande material som effektivt bidrar till att lokalt öka blodgenomströmningen i ryggmuskulaturen och samtidigt stabilisera ryggpartiet. 

Med en unik anatomisk design bidrar skyddet till ökad lokal kompression över problemområdet.
Kombinationen av värme, stöd och kompression bidrar ofta till en effektiv smärtlindring av av de flesta ryggproblem ex Ryggskott och Ischiassmärta. 

Ryggskyddet har kardborrknäppning framtill för enkel och smidig applicering och kan enkelt anpassas i mängden stöd genom att spänna skyddet hårdare. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag behöver ett ryggstöd som jag kan använda när jag idrottar (spelar handboll och löpning). Vad rekommenderar ni för modell? 
Svar. Vårt smidiga värmande ryggskydd är speciellt konstruerat för att inte hindra rörelse och fungerar utmärkt att använda vid idrott. Skyddet ger kompression över ländryggen och materialet NeoTex bidrar till effektiv värmebehandling av problemområdet.

Fråga. Jag blir stel och får ont i ländryggen när det är kallt utomhus. Vill inte ha något extra stöd bara värme. Fungerar denna modell för mina problem?
Svar. Ja, ryggstödet isolerar kroppsvärmen och motverkar effektivt nedkylning över ländryggen.

Fråga. Jag söker ett njurbälte för extra stöd och kompression runt midjan när jag åker båt där det stöter mycket mot vågorna. 
Svar. Vi säljer ingen produkt som heter njurbälte men uppfattar ditt behov som extra stöd och kompression runt ländryggen vilket är precis vad rygstödet är konstruerat för. Beroende på hur hård man späner ryggstödet runt midjan ökar kompressionen och stödet av produkten. 

 

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

3

Avlastning

3

Värme

4

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt midjan (cm)
Small70 - 80 cm
Medium80 - 90 cm
Large90 - 100 cm
X-Large100 - 110 cm
XX-Large110 - 120 cm

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem