Svankstöd Lumbar för extra stöd i ländryggen
svankstöd svankstöd

Svankstöd för extra stöd i ländryggen

  • 419 kr

Svankstöd Lumbar är allsidigt svankstöd för extra stöd i ländryggen, svankstödet tillverkat av minnesskum för optimal anpassning och stöd

Läs mer

  • Svankstöd för extra stöd i ländryggen
  • Tillverkat av minnesskum
  • Fungerar lika bra på kontoret som i hemmet
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Svankstöd Lumbar

Svankstöd Lumbar är ett extremt smidigt svankstöd som kan användas oavsett situation och behov. Svankstödet stöttar ländryggen på bästa sätt och fungerar lika bra i bilden som på kontoret. 
Den ergonomiksa konstruktionen på svankstödet gör det möjligt att använda stödet för olika kroppsdelar beroende på var stödet behövs som mest. Använd svankstöd Lumbar under nacken, axlarna eller benen vid behov av extra stöd i liggande position. 

Svankstödets minnesskum behåller formstabiliteten men formare sig även efter kroppens form i samband med att kroppsvärmen mjukar upp minnesskummet. Svankstöd Lumbar har ett anpassningsbart band som förenklar appliceringen runt ett ryggstöd eller en fåtölj.
Det blåa textilskyddet är tillverkad av mjuk och slitstark polyester för optimal komfort och bästa slitstyrka. Textilskyddet kan enkelt tas av och tvättas vid behov. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, låt textilskyddet lufttorka efter tvätt. 

Svankstödet levereras med en praktisk transportpåse som svankstödet kan förvaras i vid transport. Måttet på svankstödet är 42x18x10 cm. 
 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Storlek Universal

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem