Kampanj
  • Svankstöd Lumbalstöd
  • Svankstöd Lumbalstöd

Svankstöd Lumbalstöd

337 kr

Ord pris 449 kr

 (-25%)

Svankstöd Lumbar är allsidigt svankstöd för extra stöd i ländryggen tillverkat av minnesskum för optimal anpassning och stöd Läs mer
Svankstöd för extra stöd i ländryggen
Tillverkat av minnesskum
Fungerar lika bra på kontoret som i hemmet

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Svankstöd för extra stöd i ländryggen

Svankstöd Lumbar är ett extremt smidigt svankstöd som kan användas oavsett situation och behov. Svankstödet stöttar ländryggen på bästa sätt och fungerar lika bra i bilden som på kontoret. 
Den ergonomiksa konstruktionen på svankstödet gör det möjligt att använda stödet för olika kroppsdelar beroende på var stödet behövs som mest. Använd svankstöd Lumbar under nacken, axlarna eller benen vid behov av extra stöd i liggande position. 

Svankstödets minnesskum behåller formstabiliteten men formare sig även efter kroppens form i samband med att kroppsvärmen mjukar upp minnesskummet. Svankstöd Lumbar har ett anpassningsbart band som förenklar appliceringen runt ett ryggstöd eller en fåtölj.
Det blåa textilskyddet är tillverkad av mjuk och slitstark polyester för optimal komfort och bästa slitstyrka. Textilskyddet kan enkelt tas av och tvättas vid behov. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, låt textilskyddet lufttorka efter tvätt. 

Svankstödet levereras med en praktisk transportpåse som svankstödet kan förvaras i vid transport. Måttet på svankstödet är 42x18x10 cm. 
 

Lumbalstöd av minnesskum

Formbart minnesskum som följer svanken på bästa sätt. Minnesskummet reagerar på kroppsvärme och skapar ett effektiv lumbalstöd i bilen, i hemmet eller på kontoret.

Lumbalstöd av minnesskum

Smidigt konstruktion för alla situationer

Den smidiga D formen skapar en extem smidighet och fungerar i flera olika situationer. Det formbara materialet tillåter användning för både hård och mjuka ryggstöd.

Smidigt konstruktion för alla situationer

Passar alla säten | Extremt enkel applicering

Den förenklade appliceringen med ett elastiskt kardborreband ger enkel montering och förflyttning till olika former av ryggstöd.

Passar alla säten | Extremt enkel applicering

Vanliga frågor

Behöver du hjälp att hitta rätt. Ring oss för rådgivning så hjälper vi dig hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är av största vikt. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt. 📞 08-24 47 34
Hos oss kan du handla enkelt och tryggt. Hitta de varor du behöver, lägg i varukorgen. Fyll därefter i dina leveransuppgifter och välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Fyll sedan i betalningsinformation, hos Rehaboteket handlar du säkert via Klarna Checkout. Avsluta med att bekräfta beställningen. Du får sedan en orderbekräftelse till den mail du angivit, där du sedan kan följa din order. Har du några funderingar tveka inte att kontakta oss direkt i chatten, per telefon eller via mail. Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)
📞 08-24 47 34 ✉ kundservice@rehaboteket.se
Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt. När varan har lämnat vårt lager är förväntad leverans mellan 0-2 dagar.
Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmamiljö i stället för en stressig butiksmiljö. Vi har alltid 45 dagars öppet köp för att ytterligare säkerställa att det skall vara enkelt att handla av oss på Rehaboteket. Det enda kravet för retur är att produkten är i samma skick som när du tog emot den vilket den alltid är om man provar hemma med försiktighet.
Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket
Varje produkt har en egen storlekstabell som du kan hitta på produktsida. Där kan du se hur du skall mäta och vilket mått som tillhör vilken storlek.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten