Svankstöd UNI | Rehaboteket
svankstod

Anatomiskt svankstöd för alla tillfällen på kontoret, i bilen eller i soffan.

  • 479 kr

Svankstöd UNI stabiliserar svanken oavsett situation och fungerar lika bra på kontoret, i bilen eller i hemmet. Svankstödet formar sig efter svanken tack vare det unika materialet

Läs mer

  • Anatomisk och ergonomisk konstruktion
  • Avlastar vid smärta och problem i ländryggen
  • Kan användas överallt, i bilen, på kontoret, på resan
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Svankstöd UNI

Svankstöd Uni är ett anatomiskt och ergonomiskt svankstöd för extra stöd i svanken vid stillasittande. Svankstödet är tillverkat av ett mjukt formbart minnesskum som effektivt formar sig efter svanken vid belastning, det unika materialet minnesskum är temperaturkänsligt och formar sig efter kroppens tryck och temperatur. Formbarheten i materialet säkerställer allt rätt stöd helt beroende på svankens belastningsprofil och fungerar oavsett stor eller liten svank.  
Minnesskum är väl beprövat material och används ofta för kuddar och madrasser för optimalt stöd och avlastning. 

Svankstöd Unis anatomiska konstruktion säkerställer en korrekt och stabil position vid användning av svankstödet. Den korrekta positionen bidrar till att avlasta svanken vid smärta och problem efter långvarigt sittande. 
På utsidan av stödet sitter två markerade sidostöd, sidostöden är även de formabara och hjälper till att uppnå en stadig, korrekt och behaglig position av överkroppen vid användning. 
För bästa fixering av stödet har produkten ett elastiskt anpassningbart band som appliceras runt stolsryggen för att säkertälla fixeringen. 
Svankstöd UNI fungerar lika bra att använda som extra svankstöd i bilen, på kontoret eller hemma och kan enkelt flyttas mellan olika stolar för kontinuerlig användning. 

Svankstödet levereras i en smart förvaringspåse med handtag för transport av stödet utan risk för nedsmutsning. 
Det mjuka överdraget är tillverkat av 75% bomull och 25% polyester och kan tvättas.
Måttet på svankstödet är 40x33x12 cm vilket passar alla ryggstöd.

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag söker efter ett svankstöd som jag kan använda dagligen i min bil. Fungerar svankstöd UNI för bilen?
Svar. Ja, svankstöd uni fungerar lika bra i bilen som på kontoret eller hemmet. Svankstödet har ett elastiskt band med kardborre för fixering av svankstödet i stolen. 

Fråga. Vad är svankstödet tillverkat av för material?
Svar. Svankstödet är tillverkat av minnesskum som formar sig efter svanken för att ge bästa möjlig stöd. 

Storlekstabell

Storlek 40x33x12 cm
Universal

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem