• Svankstöd UNI

Svankstöd UNI

529 kr

Svankstöd UNI stabiliserar svanken oavsett situation och fungerar lika bra på kontoret, i bilen eller i hemmet. Svankstödet formar sig efter svanken tack vare det unika materialet Läs mer
Anatomisk och ergonomisk konstruktion
Avlastar vid smärta och problem i ländryggen
Kan användas överallt, i bilen, på kontoret, på resan

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Anatomiskt svankstöd för alla tillfällen på kontoret, i bilen eller i soffan.

Svankstöd Uni är ett anatomiskt och ergonomiskt svankstöd för extra stöd i svanken vid stillasittande. Svankstödet är tillverkat av ett mjukt formbart minnesskum som effektivt formar sig efter svanken vid belastning, det unika materialet minnesskum är temperaturkänsligt och formar sig efter kroppens tryck och temperatur. Formbarheten i materialet säkerställer allt rätt stöd helt beroende på svankens belastningsprofil och fungerar oavsett stor eller liten svank.  
Minnesskum är väl beprövat material och används ofta för kuddar och madrasser för optimalt stöd och avlastning. 

Svankstöd Unis anatomiska konstruktion säkerställer en korrekt och stabil position vid användning av svankstödet. Den korrekta positionen bidrar till att avlasta svanken vid smärta och problem efter långvarigt sittande. 
På utsidan av stödet sitter två markerade sidostöd, sidostöden är även de formabara och hjälper till att uppnå en stadig, korrekt och behaglig position av överkroppen vid användning. 
För bästa fixering av stödet har produkten ett elastiskt anpassningsbart band som appliceras runt stolsryggen för att säkerställa fixeringen. 
Svankstöd UNI fungerar lika bra att använda som extra svankstöd i bilen, på kontoret eller hemma och kan enkelt flyttas mellan olika stolar för kontinuerlig användning. 

Svankstödet levereras i en smart förvaringspåse med handtag för transport av stödet utan risk för nedsmutsning. 
Det mjuka överdraget är tillverkat av 75% bomull och 25% polyester och kan tvättas.
Måttet på svankstödet är 40x33x12 cm vilket passar alla ryggstöd.

Anatomiskt svankstöd av Memory Foam

UNI är ett heltäckande anatomiskt svankstöd med en högre konstruktion för optimalt stöd i sittande position. Memory Foam materialet formar sig effektivt efter svanken för att på bästa sätt stödja och förbättra den sittande positionen.

Anatomiskt svankstöd av Memory Foam

Unik konstruktion för extra stöd

Den unika konstruktionen med anatomisk passform för ländryggsstöd i kombination med yttre stödbarriärer skapar ett extra effektivt svankstöd med mera stabilitet.

Unik konstruktion för extra stöd

Enkel montering för kontoret och hemmet

Kardborrebandet möjliggör förenklad applicering och förflytning mellan kontoret och kökstolen. UNI kan användas obegränsat för optimalt stöd och komfort under arbetsdagen.

Enkel montering för kontoret och hemmet

Vanliga frågor

Svar. Ja, svankstöd uni fungerar lika bra i bilen som på kontoret eller hemmet. Svankstödet har ett elastiskt band med kardborre för fixering av svankstödet i stolen.

Svar. Svankstödet är tillverkat av minnesskum som formar sig efter svanken för att ge bästa möjlig stöd.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten