Ryggkorsett LITE
Ryggkorsett LITE

Ryggkorsett LITE

1 049 kr

Ryggkorsett LITE är en extremt smidig ryggkorsett med extra låg profil.Ryggkorsetten har stabiliserande skenor placerade i ländryggen och extra stabiliserande band för optimal funktion. Läs mer
Smidig stabiliserande ryggkorsett för män och kvinnor
Extra låg profil fungerar optimal stående och sittande
Effektivt svankstöd för lindra problem i ländryggen

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Stabil ryggkorsett | extra smidig och låg modell

Ryggkorsett LITE är speciellt framtagen för att ge extra stöd av ländryggen i en extremt smidig och komfortabel lösning. Ryggkorsetten är extra låg för att på bästa sätt fungera bra vid vardagligt användande.
Total höjd över ryggkorsettens främre del är endast 14 cm och över ländryggen endast 21 cm. Den extra låga modellen gör att ryggkorsetten påverkar höften minimalt vilket underlättar användning av ryggkorsett vi ex sittande på kontor, i bilen eller på ex flygresan. Ryggkorsett LITE har fyra stabiliserande flexibla plastskenor placerade över ländryggen för att ge extra stöd lokalt i svanken.

Skenorna ger tillsammans ett effektivt svankstöd för att på bästa sätt stabilisera och avlasta svanken. Två skenor är placerade på höger sida och två på vänster sida av ryggraden för stabilisera ryggen på bästa sätt. Ryggkorsett LITE är även utrustad med extra stabiliserande band som möjliggör enkel anpassning av ryggkorsettens svankstöd beroende på hur mycket kompression som appliceras över banden. Genom att spänna banden hårdare ökar kompressionen vilket tillsammans med plastskenorna i svanken ger ett väldigt bra och effektivt svankstöd vid smärta och problem lokalt i ländryggen. 

Ryggkorsett LITE är tillverkad av SensiTEX ett elastiskt, mjukt och andningsaktivt material för bästa möjliga användarkomfort. SensiTEX materialet är extremt mjukt och tunt för att ge ryggkorsetten lägsta möjliga profil och bästa komfort för användning på kläder eller direkt mot huden. Tack vare ryggkorsettens unika konstruktion, material och låga höjd fungerar korsetten optimalt utan att synas under vanliga kläder. 
Ryggkorsetten är utrustad med greppvänliga öglor för att underlätta av och påtagning samt anpassning av stöd och funktion.  

Vanliga frågor

Ja, vår ryggkorset LITE är speciellt utvecklad för en låg profil vilket innebär en lägre ryggkorsett som blir betydligt smidigare att använda vardagligt.

LITE har en extra låg konstruktion och är endast 14 cm hög över korsettens främre del och 21 cm över ländryggen.

Ja, den speciellt låga modellen gör ryggkorsetten extra lämpad för sittande användning.

Ryggkorsetten stängs med hjälp av kardborre framtill på korsetten

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten