Storsäljare
  • Hållningsväst EXTO™
  • Hållningsväst EXTO™
  • Hållningsväst EXTO™

Hållningsväst EXTO™

799 kr

Hållningsväst EXTO™ är en smidig justerbar hållningsväst för bättre hållning och positionering av axlarna Läs mer
Effektiv hållningsväst för bättre hållning
Fullt justerbart hållningsstöd | Enkel inställning
Unik konstruktion extremt enkel användning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Hållningsväst EXTO™ för bättre hållning

Hållningsvästen är en helt unik dynamisk hållningsväst som effektivt hjälper kroppen till långsiktigt bättre hållning. Hållningsvästens funktion återför axlar, bröstrygg och nacke i en neutralposition vilket medför mindre stress och felbelastning i omkringliggande muskulatur, vilket ofta är en bidragande orsak till smärta och problem i bröstrygg, nacke och axelpartiet. Hållningsvästens funktion medför att musklerna kan arbeta i ett neutralt läge utan felställning eller felbelastning. Hållningsväst EXTO™ passar lika bra för män som kvinnor och kan användas vardagligt på arbetet, vid motion eller under träning.

Hållningsväst EXTO™ är en helt nyutvecklad dynamisk hållningsväst för att effektivt ge bättre hållning utan risk för att musklerna förslappas. Den dynamiska hållningsvästen är tillverkad av elastiska material vilket bidrar till ett unikt samspel med full muskelaktivitet trots användning av hållningsvästen, detta på grund av västens elastiska och justerbara axelband som styr graden av stöd och korrigering individuellt för höger och vänster axel.  
EXTO™ Hållningsväst är extremt enkel att använda, placera axelbanden enligt en vanlig ryggsäcksmodell runt höger och vänster axel. Spänn det tunna, mjuka och luftiga midjebandet så att hållningsvästen sitter stadigt och bekvämt.
De två extra banden på hållningsvästens midjeband sitter i direkt anslutning till axelbanden för att enkelt och smidigt möjliggöra anpassning av hur mycket stöd hållningsvästen skall ge. En helt unik funktion med hållningsvästen är den två delade konstruktionen som styr stödet över höger och vänster axel individuellt. I anslutning till det högra axelbandet sitter det ett justerbart spännband på hållningsvästens vänstra sida och tvärtom över andra axeln. Genom att reglera graden av kompression på höger och vänster sida styr man även graden av stöd över höger och vänster axel. Dålig hållning eller en framåtrotation av axeln kan vara sidoberoende med mera behov av stöd på höger eller vänster sida. Med hjälp av hållningsvästens unika konstruktion kan graden av stöd individuellt anpassas för att på bästa sätt ger rätt mängs hållningsstöd helt i linje med respektive användares unika behov. 

En dynamisk hållningsväst tillåter full justering av graden av hållningsstöd och kan i samma produkt ge allt från lätt hållningskorrigering till extra effektivt stöd i samma produkt. Axelbanden motverkar effektivt att axlarna faller framåt, en vanlig orsak till dålig hållning. Tack vare hållningsvästens unika konstruktion motverka EXTO™ effektivt att axlarna faller framåt och bidrar därmed till omgående bättre hållning.

Hållningsvästen har tre silikonband applicerade på insidan av hållningsvästen, silikonbanden har för funktion att ytterligare fixera hållningsvästens nedre del och bidrar till optimal fixering av produkten även vid kraftigare fysisk aktivitet eller vid användning i samband med arbete i intensiva och rörliga miljöer. EXTO™ har en förstärkt ryggplatta för att bättre stabilisera bröstrygg, axlar och nacke. Ryggplattan har två skenor som bidrar till effektivare möjlighet till optimalt stöd och kontroll. EXTO™’s axelband är tillverkade av ett semielastiskt Lycra material som inte tar mer plats under kläderna för kvinnor än en vanligt sport-Bh eller för män som ett tunnare linne. Axelbanden är speciellt konstruerade för att inte orsaka skav eller obehag i och runt armhålan, de speciella materialvalen och den extremt tunna konstruktionen säkerställer optimal användarkomfort. 

Hållningsvästen är tillverkad av ett andningsaktivt och komfortabelt material med en materialkomposition bestående av 50% polyester, 45% nylon och 5% polyuretan och skall handtvättas i 30° handtvätt. Låt västen lufttorka innan användning.
För att på bästa sätt vårda den hårda kardborren på banden på produkten så rekommenderar vi att du alltid försluter den hårda kardborren mot den mjuka när produkten inte används detta minskar risken för slitage av den hårda kardborren på bästa sätt.  

EXTO™ är en unik dynamisk hållningsväst, med en överlägsen passform och ett noga urval av endast de bästa materialen 

Ger omedelbar hållningskorrigering

Den unika konstruktionen ger en omedelbar avlastning för bröstrygg och motverkar effektivt att axlarna faller framåt vilket påverkar i sin tur bröstrygg och nacken negativt. 

Ger omedelbar hållningskorrigering

Överlägsna justeringsmöjligheter

EXTO är extremt enkel att anpassa och justera och anpassa för individuellt hållningsstöd, helt i linje med unika behov av stöd oberoende av höger eller vänster sida. 

Överlägsna justeringsmöjligheter

Förenklad av- och påtagning

Den unika ryggsäcksappliceringen förenklar och underlättar av och påtagning av hållningsvästen. Genom att trä in armarna i de färdiga öglorna appliceras västen på enklaste sätt oavsett stelhet eller problem. 

Förenklad av- och påtagning

Tunn och smidig konstruktion

Den tunna profilen runt axlarna och över bröstryggen gör EXTO i stort sett osynlig under kläder. Materialen är noggrant utvalda för komfort och ventilation med minimal risk för skav och obehag. 

Tunn och smidig konstruktion

Vanliga frågor

EXTO™ är en dynamisk hållningsväst med full justerbarhet i graden av hållningsstöd. Runt axlarna sitter en mjuk elastisk "sele" som sitter ihop med två extra dragband placerad runt midjan. Genom att anpassa dragbanden ger EXTO™ hållningsväst en fullt justerbar hållningskorrigering. Om du önskar mera stöd så spänns banden hårdare samtidigt som om du släpper upp banden så blir det mindre stöd

Silikonbanden hjälper till att ytterligare fixera hållningsvästen vid rörligare aktivitet så som kroppsarbete eller motion.

Vi rekommenderar att du använder en tunnare tröja eller linne mellan hållningsvästen och huden, det gör att du inte behöver tvätta hållningsvästen lika ofta då du regelbundet byter din tröja.

En hållningsväst hjälper överkroppen att återfå så kallad normalposition där axlarna och bröstryggen inte lutar framåt med ökad risk för att felbelasta överkroppen. Västen samverkar med kroppens egna muskulatur och tar inte på något sätt över muskelarbete vid användning då samtliga komponenter är tillverkade av elastiska material. 

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten