Hållningsväst EXTO™ - ger bättre hållning
hallningsvast bästa hållningsvästen hållningsväst
Hållningsväst EXTO™
  • 599 kr
  • 899 kr

Hållningsväst EXTO är en helt unik produkt som effektivt bidrar till bättre hållning. Hållningsvästen är fullt justerbar och kan användas utan begränsningar

Läs mer

  • Marknadens effektivaste hållningsväst för bättre hållning
  • Fullt justerbart hållningsstöd | Enkel inställning
  • Unik konstruktion extremt enkel användning
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-3 dagar
Payment options klarna

Hållningsväst EXTO™ för bättre hållning

Hållningsvästen är en helt unik dynamisk hållningsväst som effektivt hjälper kroppen till långsiktigt bättre hållning. Hållningsvästens funktion återför axlar, bröstrygg och nacke i en neutralposition vilket medför mindre stress och felbelastning i omkringliggande muskulatur, vilket ofta är en bidragande orsak till smärta och problem i bröstrygg, nacke och axelpartiet. Hållningsvästens funktion medför att musklerna kan arbeta i ett neutralt läge utan felställning eller felbelastning. Hållningsväst EXTO passar lika bra för män som kvinnor och kan användas vardagligt på arbetet, vid motion eller under träning.

Hållningsväst EXTO är en helt nyutvecklad dynamisk hållningsväst för att effektivt ge bättre hållning utan risk för att musklerna förslappas. Den dynamiska hållningsvästen är tillverkad av elastiska material vilket bidrar till ett unikt samspel med full muskelaktivitet trots användning av hållningsvästen. EXTO Hållningsväst är extremt enkel att använda, placera axelbanden enligt en vanlig ryggsäcksmodell runt höger och vänster axel. Spänn det tunna, mjuka och luftiga midjebandet så att hållningsvästen sitter stadigt och bekvämt.
De två extra banden på hållningsvästens midjeband sitter i direkt anslutning till axelbanden för att enkelt och smidigt möjliggöra anpassning av hur mycket stöd hållningsvästen skall ge.

En dynamisk hållningsväst tillåter full justering av graden av hållningsstöd och kan i samma produkt ge allt från lätt hållningskorrigering till extra effektivt stöd i samma produkt. Axelbanden motverkar effektivt att axlarna faller framåt, en vanlig orsak till dålig hållning. Tack vare hållningsvästens unika konstruktion motverka EXTO effektivt att axlarna faller framåt och bidrar därmed till omgående bättre hållning.

Hållningsvästen har tre silikonband applicerade på insidan av hållningsvästen, silikonbanden har för funktion att ytterligare fixera hållningsvästens nedre del och bidrar till optimal fixering av produkten även vid kraftigare fysisk aktivitet eller vid användning i samband med arbete i intensiva och rörliga miljöer. EXTO har en förstärkt ryggplatta för att bättre stabilisera bröstrygg, axlar och nacke. Ryggplattan har två skenor som bidrar till effektivare möjlighet till optimalt stöd och kontroll. EXTO’s axelband är tillverkade av ett semielastiskt Lycra material som inte tar mer plats under kläderna för kvinnor än en vanligt sport-Bh eller för män som ett tunnare linne. Axelbanden är speciellt konstruerade för att inte orsaka skav eller obehag i och runt armhålan, de speciella materialvalen och den extremt tunna konstruktionen säkerställer optimal användarkomfort. 

EXTO är en helt unik dynamisk hållningsväst, med en överlägsen passform och ett noga urval av endast de bästa materialen 


Storlek Petit
Mått 1. Kroppslängd 145 - 170 cm
Mått 2. Omkretsmått enligt bild 60 - 80 cm
Storlek Small
Mått 1. Kroppslängd 165 - 190 cm
Mått 2. Omkretsmått enligt bild 60 - 90 cm
Storlek Standard
Mått 1. Kroppslängd 170 cm -
Mått 2. Omkretsmått enligt bild 80 - 110 cm
Måttinstruktioner

Fråga. Hur fungerar EXTO hållningsvästen? Jag har dåligt hållning och måste få hjälp med mina axlar som faller framåt.
Svar. EXTO är en hejt ny typ av dynamisk hållningsväst med full justerbarhet i graden av hållningsstöd. Runt axlarna sitter en mjuk elastisk "sele" som sitter ihop med två extra dragband placerad runt midjan. Genom att anpassa dragbanden ger EXTO hållningsväst en fullt justerbar hållningskorrigering. Om du önskar mera stöd så spänns banden hårdare samtidigt som om du släpper upp banden så blir det mindre stöd.

Fråga. Jag har problem med rörligheten i mina axlar. Kan jag använda, applicera och justera EXTO hållningsvästen?
Svar. Ja, hållningsvästen är extremt enkel att använda och kan steg för steg appliceras på absolut enklaste sätt. Axelbanden appliceras som en vanlig ryggsäck och banden fästes med kardborre. 

Fråga. Varför har EXTO silikonband på insidan av hållningsvästen. 
Svar. Silikonbanden hjälper till att ytterligare fixera hållningsvästen vid rörligare aktivitet så som kroppsarbete eller motion. 

Fråga. Skall jag använda min hållningsväst direkt mot kroppen eller skall jag ha en tröja under? 
Svar. Vi rekommenderar att du använder en tunnare tröja eller linne mellan hållningsvästen och huden, det gör att du inte behöver tvätta hållningsvästen lika ofta då du regelbundet byter din tröja. 
 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

3

Avlastning

4

Värme

2

Följ oss på Facebook

Snabb leverans och när jag var i kontakt med kundtjänst nyss fick jag fantastisk service av trevlig personal. Mycket nöjd 󾮟

Posted by Anna Ohlsson on Wednesday, May 6, 2015