Storsäljare
  • Hållningsbandage - hållningsväst
  • Hållningsbandage - hållningsväst
  • Hållningsbandage - hållningsväst

Hållningsbandage - hållningsväst

499 kr

Originalet! Hållningsbandage som motverkar framåtroterade axlar och bidrar till effektiv hållningskorrigering. Läs mer
Förbättrar hållningen effektivt
Motverkar framåtroterade axlar
Hjälp vid problem i nacke, axel eller bröstrygg

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Hållningsväst för bättre Hälsa! Få bättre hållning idag!

Att få bättre hållning har aldrig varit enklare!
Hållningsvästen hjälper till att skapa bättre förutsättningar till bättre hållinng från första dagen.
Dålig hållning belastar nacke, axlar och bröstrygg negativt och är ofta orsaken till problem i övre ryggen, axlarna och nacken. 

Hållningsvästen är utvecklad för att stabilisera axelpartiet, sträcka på bröstryggen och motverka dålig hållning som ofta orsakar belastningsskador.
Den unika konstruktionen ger ett väldigt effektivt och anpassningsbart hållningsstöd med omedelbar korrigering av dålig hållning. 
Hållningsbandagets två elastiska band appliceras över axlarna för god stabilisering av axel och bröstrygg och hjälper till att uppnå en bättre hållning direkt. 

Hållningsvästen appliceras med ett midjeband runt magen och ett kryssband över axlarna och ryggen. Midjebandet runt magen hjälper till att fixera ryggplattan för effektivare hållningskorrigiering. 
Axelbandet är ett så kallat dynamiskt band som möjliggör en unik anpassningsmöjlighet, banden kan spännas individuellt för att uppnå optimal stabilisering.
Hållningsstödets mängd kan enkelt justeras genom att öka eller minska spänningen på axelbandet. Hållningsbandaget är ett så kallat påminnelsebandage vilket ger dig en möjlighet att permanent få bättre hållning utan bandage, använd endast bandaget vid behov och när bandaget inte användas tänk på hållningen. Hållningsvästen är tillverkad av en mjuk mikrofiber som ger stabilitet, kompression och ventilation i samma material.  

Hållningsbandaget levereras med två medföljande skydd för axelbanden för optimal komfort. Ett av skydden på hållningsvästen är ett tjockare tryckavlastande skydd samt ett tunnare friktionsskydd för optimal komfort. Det rekommenderas att använda en tunnare t-shirt eller linne under hållningsvästen för att minska behovet av att tvätta hållningsvästen dagligen. 
Tack vare den väldigt låga profilen kan hållningsvästen användas under befintliga kläder utan att det syns. 
Måttet tas runt övre delen av midjan. Normal T-shirtstorlek är en bra riktlinje
Hållningsvästen fungerar lika bra för män som kvinnor.

Originalvästen - Vår mest sålda hållningsväst

Hållningsvästen med en stabil ryggplatta som förankrar axelbanden som ger stöd och korrigeringen för överkroppen. Plattan kan fritt placeras höjdmässigt för att passa alla kroppslängder

Originalvästen - Vår mest sålda hållningsväst

Justerbar konstruktion för individuellt stöd och stabilitet

De två stabiliserande axelbanden kan fritt justeras för att öka eller minska graden av stabilitet och korrigering. Genom att på enklaste sätt spänna banden hårdare ökar graden av stöd och korrigeringen blir då kraftigare. Fördelen med att fritt kunna justera stödet ger möjlighet att anpassa produkten helt i relation till unika behov av stöd och stabilitet.

Justerbar konstruktion för individuellt stöd och stabilitet

Låg profil med en hudnära konstruktion

Den tunna västen har en materialtjocklek på 1 mm vilket ger en mycket tunn och hudnära konstruktion som utan problem kan bäras under normala kläder utan att märkas.

Låg profil med en hudnära konstruktion

Vanliga frågor

Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, låt produkten lufttorka efter tvätt. Det är inte rekommenderat att tvätta bandaget i maskin då hållningsvästen innehåller hård kardborre.

Vi rekommenderar av hygienskäl att alltid använda en tunn t-shirt mellan huden och hållningsvästen. Då behöver du inte tvätta hållningsvästen lika ofta.

Användningen är helt individuell och vi rekommenderar att använda hållningsvästen vid behov, antingen trötthet, hållningsträning eller ryggsmärta.

Hållningsvästen är en helt unik väst med flera kompressionsprofiler i samma lösning. Ju hårdare du spänner axelbanden desto mera stöd ger västen. Testa dig fram till rätt stöd genom att spänna olika hårt. 

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten