Hållningsband SLIM 8 - för bättre hållning | Rehaboteket
hallningsband for battre hallning stod_for_hallning hallningsband

Hållningsband SLIM 8 - för bättre hållning
  • 299 kr
  • 349 kr

Smidigt hållningsband som motverkar dålig hållning. Hållningsbandet fungerar lika bra på jobbet, på festen som vid träning. Läs mer

  • Effektiv hållningsjustering
  • Lägsta Profil - Osynlig under kläder
  • Endast Hos Rehaboteket
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-3 dagar
Payment options klarna

Hållningsbandet - SLIM 8 ger bättre hållning

SLIM 8 är ett helt nyutvecklat hållningsband som effektivt motverkar dålig hållning utan begränsningar. Hållningsbandet fungerar lika bra på jobbet, på festen som vid träning.
Tack vare den unika konstruktionen så är västen extra lämpad för personer med arbetsmoment framför kroppen ex framför datorn, hantverkare mm.

Hållningsbandet SLIM 8 är speciellt utvecklad för att ge ett effektivt hållningsstöd och samtidigt maximal komfort och enkelhet att använda. Hållningsbandet är speciellt utvecklad för att inte märkas under kläder och har marknadens lägsta profil med en bygghöjd under kläder på 1,3 mm,dvs lika låg som ett vanligt linne. Den låga profilen gör hållningsbandet lämpligt att använda under alla kläder vid alla tillfällen utan begränsningar.

Hållningsbandet SLIM 8 har två unika axelband tillverkad av ett temperaturreglerande material som upplevs svalt att bära. Axelbanden är även tillverkade för optimal komfort och har en unik så kallad tre lagers textil, Tre lagers textil innebär att axelbandets material i armhålan kan röra sig mellan varandra vilket helt tar bort ev friktion som ofta orsakar skav och obehag runt mot axeln och i armhålan. Andra hållningsband är tillverkad av oelastiska axelband i armhålan, banden har ofta bara ett mjukt polstrande material men ingen elastik, en sådan stel konstruktion ökar ofta friktionen i armhålan och därmed risken för skavsår och obehag i samband med användning.
SLIM 8 har dynamiska axelbanden vilket innebär att banden kan sträckas över hela dess längd och motverkar effektivt risken för skav och obehag i armhålan.
De dynamiska axelbanden är speciellt konstruerade för att tillåta stretch över axeln vilket även underlättar användning av västen vid moment framför kroppen ex arbete vid en dator, i ett kök eller på en byggarbetsplats.
Det nya hållningsbandet SLIM 8 har en anatomiskt konstruerad ryggplatta. Ryggplattans form och nätta konstruktion gör att den alltid passar mellan skulderbladen för optimal komfort.
Ryggplattan förankrar axelbanden och bidrar till västens unika hållningsfunktion 

Ryggplattan är polstrade med tryckavlastande kuddar av mikrofiber för optimal komfort. Kuddarna tillåter även ökad ventilation under ryggplattan och är speciellt konstruerad för optimal komfort vid användning. 
Axelbanden kan enkelt justeras för att uppnå optimal stabilitet och komfort under användning. Plastspännet justeras till önskad längd för optimal funktion och komfort.

HÅLLNINGSBANDET SLIM 8  

  • Effektivt hållningsstöd
  • Lägsta profil - osynlig under kläder
  • Skavfri konstruktion 
  • Dynamiska axelband 

StorlekOmkretsmått runt bröstkorgen
Small65 - 80 cm
Medium 80 - 100 cm
Large 100 - 120 cm
Måttinstruktioner

Fråga. Kan jag träna med SLIM 8?
Svar. Ja, SLIM 8 har inga begränsningar i användadet och du kan absolut träna med produkten för extra stöd av bröstryggen.

Fråga. Hur tvättar jag mitt hållningsband?
Svar. Vi rekommenderar 30° handtvätt, skölj upp produkten och låt den lufttorka innan användning.

Fråga. Jag arbetar på restaurang och får ofta problem i bröstryggen efter långa arbetspass. Kan SLIM 8 vara något för mig?
Svar. Ja, smärta i bröstryggen uppstår ofta av en dålig hållning med framförallt en framåtroterad axel. SLIM 8 är konstruerad för att effektivt motverka att axeln faller framåt för att bidra till en bättre hållning. 

Fråga. Hur skall jag mäta för att hitta rätt storlek?
Svar. Mät omkretsen över revbensbågen under byten för att få rätt storlek. Under storlekstabellen finns en bild som visar vart måttet skall tas för att hitta rätt. 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

3

Värme

1

Följ oss på Facebook

Snabb leverans och när jag var i kontakt med kundtjänst nyss fick jag fantastisk service av trevlig personal. Mycket nöjd 󾮟

Posted by Anna Ohlsson on Wednesday, May 6, 2015