Storsäljare
Hållningsband SLIM 8 - för bättre hållning
Hållningsband SLIM 8 - för bättre hållning
Hållningsband SLIM 8 - för bättre hållning

Hållningsband SLIM 8 - för bättre hållning

399 kr

Smidigt hållningsband som motverkar dålig hållning. Hållningsbandet fungerar lika bra på jobbet, på festen som vid träning. Läs mer
Effektiv hållningsjustering
Lägsta Profil - Osynlig under kläder
Endast Hos Rehaboteket

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Hållningsbandet - SLIM 8 ger bättre hållning

SLIM 8 är ett helt nyutvecklat hållningsband som effektivt motverkar dålig hållning utan begränsningar. Hållningsbandet fungerar lika bra på jobbet, på festen som vid träning.
Tack vare den unika konstruktionen så är västen extra lämpad för personer med arbetsmoment framför kroppen ex framför datorn, hantverkare mm.

Hållningsbandet SLIM 8 är speciellt utvecklad för att ge ett effektivt hållningsstöd och samtidigt maximal komfort och enkelhet att använda. Hållningsbandet är speciellt utvecklad för att inte märkas under kläder och har marknadens lägsta profil med en bygghöjd under kläder på 1,3 mm,dvs lika låg som ett vanligt linne. Den låga profilen gör hållningsbandet lämpligt att använda under alla kläder vid alla tillfällen utan begränsningar.

Hållningsbandet SLIM 8 har två unika axelband tillverkad av ett temperaturreglerande material som upplevs svalt att bära. Axelbanden är även tillverkade för optimal komfort och har en unik så kallad tre lagers textil, Tre lagers textil innebär att axelbandets material i armhålan kan röra sig mellan varandra vilket helt tar bort ev friktion som ofta orsakar skav och obehag runt mot axeln och i armhålan. Andra hållningsband är tillverkad av oelastiska axelband i armhålan, banden har ofta bara ett mjukt polstrande material men ingen elastik, en sådan stel konstruktion ökar ofta friktionen i armhålan och därmed risken för skavsår och obehag i samband med användning.
SLIM 8 har dynamiska axelbanden vilket innebär att banden kan sträckas över hela dess längd och motverkar effektivt risken för skav och obehag i armhålan.
De dynamiska axelbanden är speciellt konstruerade för att tillåta stretch över axeln vilket även underlättar användning av västen vid moment framför kroppen ex arbete vid en dator, i ett kök eller på en byggarbetsplats.
Det nya hållningsbandet SLIM 8 har en anatomiskt konstruerad ryggplatta. Ryggplattans form och nätta konstruktion gör att den alltid passar mellan skulderbladen för optimal komfort.
Ryggplattan förankrar axelbanden och bidrar till västens unika hållningsfunktion 

Ryggplattan är polstrade med tryckavlastande kuddar av mikrofiber för optimal komfort. Kuddarna tillåter även ökad ventilation under ryggplattan och är speciellt konstruerad för optimal komfort vid användning. 
Axelbanden kan enkelt justeras för att uppnå optimal stabilitet och komfort under användning. Plastspännet justeras till önskad längd för optimal funktion och komfort.

HÅLLNINGSBANDET SLIM 8, en unik produkt för bättre hållning. 

  • Effektivt hållningsstöd
  • Lägsta profil - osynlig under kläder
  • Skavfri konstruktion 
  • Dynamiska axelband 

Hållningsbandet SLIM 8 tvättas med fördel i 30° handtvätt och skall lufttorka. 

Extra låg profil som inte syns under vanliga kläder

Det tunna materialen i kombination med den unika konstruktionen gör att du kan använda hållningsvästen när som du behagar. På jobbet, under träningen eller på festen. Slim 8 skapar en kontinuerlig påminnelse till bättre kroppshållning när västen används

Extra låg profil som inte syns under vanliga kläder

Extremt smidigt hållningsstöd för bättre hållning

Marknadens smidigaste hållningsstöd som syns minimalt under vardagliga kläder

Extremt smidigt hållningsstöd för bättre hållning

Justeringsmöjlighet för individuell anpassning och stöd

De stabiliserande axelbanden kan enkelt justeras till olika längder för att ge mer eller mindre stöd i relation till respektive användares unika behov för dagen. Genom att korta banden ger västen mera stöd och genom att förlänga dem uppnås mindre stöd och korrigering.

Justeringsmöjlighet för individuell anpassning och stöd

Vanliga frågor

Ja, SLIM 8 har inga begränsningar i användandet och du kan absolut träna med produkten för extra stöd av bröstryggen.

Vi rekommenderar 30° handtvätt, skölj upp produkten och låt den lufttorka innan användning.

Ja, smärta i bröstryggen uppstår ofta av en dålig hållning med framförallt en framåtroterad axel. SLIM 8 är konstruerad för att effektivt motverka att axeln faller framåt för att bidra till en bättre hållning.

Mät omkretsen över revbensbågen under byten för att få rätt storlek. Under storlekstabellen finns en bild som visar vart måttet skall tas för att hitta rätt.

Produkten kan bäras direkt mot kroppen men vi rekommenderar att man har ett tunnare linne mellan produkten och huden så behöver du inte tvätta produkten lika ofta med tanke på att du byter linne dagligen.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten