SRX Handledsstöd Stabil | Rehaboteket
handledsstod_padel
handledsstod_padel

Justerbart handledsstöd SRX Stabil

  •  319 kr 

SRX Handledsstöd Stabil är ett fullt justerbart stöd för extra stabilitet och fixering runt handleden. 

Läs mer

  • Universal storlek
  • Justerbar för extra stabilitet
  • Optimal fixering runt hand och tumme
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

SRX Handledsstöd Stabil

SRX Handledsband Stabil är tillverkat av 3 mm tunt SRX material för god kompression och justerbar stabilisering av handleden vid behov.
Det tunna och elastiska SRX materialet ger extra kompression runt handleden och kan enkelt justeras för önskad grad av stöd. Modellen har ett hål för tummen som effektivt säkrar fixeringen av stödet vid användning utan att påverka handens greppförmåga, något som är extra viktigt när stödet används för racketsporter så som padel, tennis. 
Tumhålet i kombination med stödets justeringsmöjligheter ger extra effektiv fixering och säkerställer att stödet hålls på plats även vid hög-intensivt användning med mycket rörelse. 
Handledsstödet lindas runt handleden för att skapa ett grundstöd med kompression och över handleden sitter ett fullt justerbart elastiskt band som fungerar som extra förstärkning av stödet över handleden. Bandet justeras med kardborre och ger möjlighet att under aktivitet vid behov förstärka graden av stöd efter behov.
SRX handledsstöd Stabil tillverkas i en universal storlek för omkretsmått runt handleden mellan 12-22 cm och fungerar lika bra på höger som vänster handled. 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

2

Värme

3

Storlekstabell

Storlek Universal
Omkretsmått 12 - 22 cm
Höger och Vänster

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Fungerar produkten för mig som är hantverkare med behov av att ha ett normalt funktionellt grepp i handen?
Svar. Ja produkten påverkar inte greppförmågan i handen och kan utan begränsningar användas i kombination med handarbete och verktyg 

Fråga. Hur skall jag tvätta handledsstödet? 
Svar. Stödet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket