Storsäljare
  • Handledsband Actius

Handledsband Actius

269 kr

Actius är ett extra smidigt stabiliserande handledsband för extra stöd och stabilitet för handleden. Läs mer
Universal storlek passar alla
Påverkar inte handens grepp
Justerbart band för extra stöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Handledsband för sport och fritid

Handledsband Actius Sport stabiliserar handleden effektivt utan att påverka handens normala greppförmåga, bandets smidighet och enkelhet skapa ett fullt justerbart stöd utan begränsningar. Bandets enkla och fullt justerbara appliceringen som möjliggörs tack vare konstruktionen av mjuk och hård kardborre. Handledsbandets utsida helt täckt med mjuk kardborre vilket medför att justeringen och anpassningen kan ske helt utan begränsningar och produkten blir helt storleksoberoende. Om bandet appliceras på en tunnare eller kraftigare handled anpassas grundstödet i linje med behov på enklaste sätt.  Handledsbandet är tillverkat av tryckavlastande neopren och har en insida som är täckt med ett luftigt innerfoder. Det luftiga innerfodret skapar både ett mjukt och ventilerande lager mot huden för att motverka en blöt känsla vid användning. 
Ovanpå handledsbandet sitter ett justerbart semi-elastiskt extra stabiliserande band som gör produkten ytterligare anpassningsbar för mer eller mindre stöd. Bandet spänns i linje med behov och kan på enklaste sätt justeras och anpassas i linje med unika behov för stunden. Genom att öka spänningen på bandet skapas ett stabilare stöd. Justeringen genomförs snabbt och smidigt tack vare kardborrefixeringen för önskat stöd och kompression i linje med behov. 

Handledsbandet fungerar optimalt för att stödja handleden vid behov av extra stöd i kombination med ett behov av ett normalt funktionellt grepp. Då bandet endast appliceras över handleden påverkar inte stödet handen eller handens greppförmåga vilket är en stor fördel vid användning för hantverkare, racketsporter så som tennis och padel, cyklister med behov av ett funktionellt grepp runt styret eller vardagligt användande. 

Actius tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. För att minimera slitage på framförallt den hårda kardborren rekommenderar vi att alltid försluta den hårda kardborren mot den mjuka när produkten inte används. 

Vanliga frågor

Svar. Ja, absolut! Actius är ett smidigt handledsband som inte påverkar greppet runt ditt padel rack när du spelar

Svar. Handledsbandet tillverkas i en universal storlek som går att justeras individuellt efter din storlek

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten