Handledsband Actius Sport | Rehaboteket
handledsband
handledsband

Handledsband för sport och fritid

  •  249 kr 

Actius är ett extra smidigt stabiliserande handledsband för extra stöd och stabilitet för handleden.  

Läs mer

  • Universal storlek passar alla
  • Påverkar inte handens grepp
  • Justerbart band för extra stöd
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Handledsband Actius Sport

Handledsband Actius Sport stabiliserar handleden effektivt utan att påverka handens normala greppförmåga, bandets smidighet och enkelhet skapa ett fullt justerbart stöd utan begränsningar. Bandets enkla och fullt justerbara appliceringen som möjliggörs tack vare konstruktionen av mjuk och hård kardborre. Handledsbandets utsida helt täckt med mjuk kardborre vilket medför att justeringen och anpassningen kan ske helt utan begränsningar och produkten blir helt storleksoberoende. Om bandet appliceras på en tunnare eller kraftigare handled anpassas grundstödet i linje med behov på enklaste sätt.  Handledsbandet är tillverkat av tryckavlastande neopren och har en insida som är täckt med ett luftigt innerfoder. Det luftiga innerfodret skapar både ett mjukt och ventilerande lager mot huden för att motverka en blöt känsla vid användning. 
Ovanpå handledsbandet sitter ett justerbart semi-elastiskt extra stabiliserande band som gör produkten ytterligare anpassningsbar för mer eller mindre stöd. Bandet spänns i linje med behov och kan på enklaste sätt justeras och anpassas i linje med unika behov för stunden. Genom att öka spänningen på bandet skapas ett stabilare stöd. Justeringen genomförs snabbt och smidigt tack vare kardborrefixeringen för önskat stöd och kompression i linje med behov. 

Handledsbandet fungerar optimalt för att stödja handleden vid behov av extra stöd i kombination med ett behov av ett normalt funktionellt grepp. Då bandet endast appliceras över handleden påverkar inte stödet handen eller handens greppförmåga vilket är en stor fördel vid användning för hantverkare, racketsporter så som tennis och padel, cyklister med behov av ett funktionellt grepp runt styret eller vardagligt användande. 

Actius tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. För att minimera slitage på framförallt den hårda kardborren rekommenderar vi att alltid försluta den hårda kardborren mot den mjuka när produkten inte används. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

3

Avlastning

2

Värme

2

Storlekstabell

Storlek Universal

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag använda Actius när jag spelar padel och behöver ha kvar känslan när jag håller i mitt padelrack?
Svar. Ja, absolut! Actius är ett smidigt handledsband som inte påverkar greppet runt ditt padel rack när du spelar

Fråga. Hur skall jag mäta för att hitta rätt storlek?
Svar. Handledsbandet tillverkas i en universal storlek som går att justeras individuellt efter din storlek 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket