Storsäljare
Handledsskydd Dual
Handledsskydd Dual
Handledsskydd Dual

Handledsskydd Dual

579 kr

Handledsskyddet för alla med behov av extra stöd av handleden och ett normalt grepp optimalt för tennis, golf, padel, gymnaster, cyklister, arbete vid datorn eller hantverkaren Läs mer
Det självklara valet för tennis, golf vid behov av stöd
Unik konstruktion för extra stöd och avlastning
Påverkar inte handens greppförmåga

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Handledsskydd med extra stöd utan påverkan i handen för ex tennis, golf

Handledsskydd DUAL är ett helt unikt handledsskydd speciellt utvecklat för att ge extra stöd av en smärtande handled utan att påverka handens greppförmåga. 

Handledsskyddet är konstruerad med 3 st. raka skenor placerade på översidan av handryggen och 3 kortare skenor placerade på undersidan av handleden för extra effektivt stöd. 
Skenorna på undersidan av handleden är kortare men samtidigt placerade över handleden men inte upp i handen för att inte på något sätt störa handens greppförmåga. 

Runt handleden har handledsskyddet ett 5 cm brett elastiskt band som effektivt bidrar till extra stöd över handleden, bandet kan enkelt anpassas för att öka eller minska graden av stöd efter behov. 
Om bandet spänns hårdare fixeras skenorna effektivare över handleden och handledsskyddet ger då mera stöd och avlastning. Handledsskyddets unika konstruktion av med skenor är ett av de smidigaste stöden på marknaden utan att göra avkall på handledsskyddets funktion och förmåga att stödja och avlasta handleden. 

Handledsskyddet träs över tummen för extra effektiv fixering och har en extremt lågt skuren kontakt med handflatan. Den lågt skurna konstruktionen säkerställer normal greppförmåga i handen och minimerar risken för att handledsskyddet skall störa handens förmåga vid ex golf där behovet av klubbans kontakt i handen kan vara avgörande för ett normalt spel. Handledsskyddet fungerar även optimalt för hantverkare som dagligen arbetar med händerna eller personer med musarm som behöver ha ett stöd runt handleden utan att påverka handens finmotoriska förmåga i arbete med dator och mus. 

Handledsskydd DUAL optimalt stöd för handleden utan påverkan av handens funktion vid tex alla aktiviteter tex. racketsporter som ex tennis, padeltennis, badminton, squash, golf, och alla andra aktiviteter med behov av full handfunktion. 
Handledsskyddet är tillverkat av Sympress, ett extremt tunt, mjukt och andningsaktivt material för maximal komfort vid användning. 
Handledsskyddet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. Stäng handledsskyddets kardborrband vid tvätt och när skyddet inte används så förlängs livslängden på kardborren markant. 

 

Vanliga frågor

Ja, Handledsskydd DUAL är speciellt framtagen för att ge stöd med extra stabiliserande skenor på handens under och översida utan att påverka greppförmågan. DUAL är ett optimalt handledsskydd för alla racketsporter som tex tennis, badminton med behov av extra stöd och avlastning

Välj DUAL så får du ett handledsstöd för extra effektiv avastning av handleden utan skenor som påverkar handledens greppförmåga.

Ja, vår DUAL är precis vad du söker. Handledsskyddet har skenor på handflata och handrygg men påverkar inte handens greppförmåga vilket innebär att du med stöd fortfarande har ett fullt naturligt grepp runt hårda föremål.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten