Handledsskydd för tennis, golf, hantverkare med behov av ett funktionellt grepp
handledsskydd_golf_handledsskydd_tennis
handledsskydd_golf_handledsskydd_tennis handledsskydd_tennis handledsstod_tennis_golf.jpg handledsstod_dator

Handledsskydd med extra stöd utan påverkan i handen för ex tennis, golf

  •  559 kr 

Handledsskyddet för alla med behov av extra stöd av handleden och ett normalt grepp optimalt för tennis, golf, padeltennis, gymnaster, cyklister,arbete vid datorn eller hantverkaren 

Läs mer

  • Det självklara valet för tennis, golf vid behov av stöd
  • Unik konstruktion för extra stöd och avlastning
  • Påverkar inte handens greppförmåga
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Handledsskydd Dual

Handledsskydd DUAL är ett helt unikt handledsskydd speciellt utvecklat för att ge extra stöd av en smärtande handled utan att påverka handens greppförmåga. 

Handledsskyddet är konstruerad med 3 st. raka skenor placerade på översidan av handryggen och 3 kortare skenor placerade på undersidan av handleden för extra effektivt stöd. 
Skenorna på undersidan av handleden är kortare men samtidigt placerade över handleden men inte upp i handen för att inte på något sätt störa handens greppförmåga. 

Runt handleden har handledsskyddet ett 5 cm brett elastiskt band som effektivt bidrar till extra stöd över handleden, bandet kan enkelt anpassas för att öka eller minska graden av stöd efter behov. 
Om bandet spänns hårdare fixeras skenorna effektivare över handleden och handledsskyddet ger då mera stöd och avlastning. Handledsskyddets unika konstruktion av med skenor är ett av de smidigaste stöden på marknaden utan att göra avkall på handledsskyddets funktion och förmåga att stödja och avlasta handleden. 

Handledsskyddet träs över tummen för extra effektiv fixering och har en extremt lågt skuren kontakt med handflatan. Den lågt skurna konstruktionen säkerställer normal greppförmåga i handen och minimerar risken för att handledsskyddet skall störa handens förmåga vid ex golf där behovet av klubbans kontakt i handen kan vara avgörande för ett normalt spel. Handledsskyddet fungerar även optimalt för hantverkare som dagligen arbetar med händerna eller personer med musarm som behöver ha ett stöd runt handleden utan att påverka handens finmotoriska förmåga i arbete med dator och mus. 

Handledsskydd DUAL optimalt stöd för handleden utan påverkan av handens funktion vid tex alla aktiviteter tex. racketsporter som ex tennis, padeltennis, badminton, squash, golf, och alla andra aktiviteter med behov av full handfunktion. 
Handledsskyddet är tillverkat av Sympress, ett extremt tunt, mjukt och andningsaktivt material för maximal komfort vid användning. 
Handledsskyddet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. Stäng handledsskyddets kardborrband vid tvätt och när skyddet inte används så förlängs livslängden på kardborren markant. 

 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan handledsskydd DUAL hjälpa mig med min onda handled när jag spelare tennis? Har provat massor av handedsskydd men alla stör min hands greppförmåga
Svar. Ja, Handledsskydd DUAL är speceillt framtagen för att ge stöd med extra stabiliserande skenor på handens under och översida utan att påverka greppförmågan. DUAL är ett optimalt handledsskydd för alla racketsporter som tex tennis, badminton med behov av extra stöd och avlastning 

Fråga. Jag arbetar som hantverkare ofta med tunga maskiner och behöver ett handledsstöd med skenor som inte stöd i handen.
Svar. Välj DUAL så får du ett handledsstöd för extra effektiv avastning av handleden utan skenor som påverkar handledens greppförmåga. 

Fråga. Jag cyklar till och från mitt arbete varje dag om upplever att jag får ont i handlederna när jag håller i styret. Jag har tidigare provat med skenor från Er som fungerar jättebra på jobbet men skenorna mitt i handen gör det svårt för mig att greppa runt handtagen. Finns det någon annan modell som kan fungera? 
Svar. Ja, vår DUAL är precis vad du söker. Handledsskyddet har skenor på handflata och handrygg men påverkar inte handens greppförmåga vilket innebär att du med stöd fortfarande har ett fullt naturligt grepp runt hårda föremål.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

3

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt handleden
Storlek 1 14 - 16 cm
Storlek 216 - 18 cm
Storlek 3 18 - 20 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem