Fingerstöd / Fingerskena för extra stöd
fingerstod
fingerstod fingerskena

Fingerstöd / Fingerskena för stöd och kompression

  •  449 kr 

Smidigt fingerskena för stöd och kombinerad kompression av finger och tummen vid behov. 

Läs mer

  • Fingerskena med dynamiskt / statiskt stöd
  • Ger lokal kompression
  • Fungerar på alla fingrar även tummen
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Fingerstöd / fingerskena

Fingerskenan är en enkel och smidig produkt för stöd fingret. Stödet kombinerar både dynamiskt stöd med lätt rörelse i fingret med ett statiskt stöd för extra stöd av ett skadat finger. Fingerskenan har två olika skenor som medföljer leveransen. Aluminiumskenan säkerställer mera stöd för fingret och den tunnare stålskenan ger ett dynamiskt stöd för fingret med rörelse i leden. Skenorna placeras i en ficka på fingerskenans insida för bra funktion.
Fingerskenan är en flexibel produkt för stöd för fingret oavsett behov eller problem. Fingerstödet är tillverkat av ett slitstarkt Lycra material för bra fixering av stödet över fingret. Lycra materialet tillsammans med fingerstödets unika bandkonstruktion och stöd för fingret. Linda fingerskenans bandsystem efter justerad kompression över fingret runt skenans inre knappsystem för att förankra banden. 
Fingersstödet kan användas på samtliga fingrar och finns i olika längder för att optimalt stödja och avlasta ett skadat finger. 

Egenskaper

Stabilitet

0

Kompression

0

Avlastning

0

Värme

0

Storlekstabell

StorlekFingrets längd (mm)
X-Small- 32 mm
Small32 - 51 mm
Medium52 - 64 mm
Large65 - 76 mm
X-Large77 - 89 mm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag använda fingerstödet på alla fingrar? 
Svar. Ja, fingerstödet fungerar på alla fingrar och finns i olika längder för att passa korta som långa fingrar. 

Fråga. Hur justerar jag kompressionen på mitt fingerstöd?
Svar. Fingerstödet har en lättglidande nylontråd som du enkelt kan anpassa efter önskar behov. Om du drar åt banden ökar kompressionen över fingerleden. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket