• Fingerstöd / fingerskena
  • Fingerstöd / fingerskena

Fingerstöd / fingerskena

435 kr

Smidigt fingerskena för stöd och kombinerad kompression av finger och tummen vid behov. Läs mer
Fingerskena med dynamiskt / statiskt stöd
Ger lokal kompression
Fungerar på alla fingrar även tummen

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Fingerstöd / Fingerskena för stöd och kompression

Fingerskenan är en enkel och smidig produkt för stöd fingret. Stödet kombinerar både dynamiskt stöd med lätt rörelse i fingret med ett statiskt stöd för extra stöd av ett skadat finger. Fingerskenan har två olika skenor som medföljer leveransen. Aluminiumskenan säkerställer mera stöd för fingret och den tunnare stålskenan ger ett dynamiskt stöd för fingret med rörelse i leden. Skenorna placeras i en ficka på fingerskenans insida för bra funktion.
Fingerskenan är en flexibel produkt för stöd för fingret oavsett behov eller problem. Fingerstödet är tillverkat av ett slitstarkt Lycra material för bra fixering av stödet över fingret. Lycra materialet tillsammans med fingerstödets unika bandkonstruktion och stöd för fingret. Linda fingerskenans bandsystem efter justerad kompression över fingret runt skenans inre knappsystem för att förankra banden. 
Fingersstödet kan användas på samtliga fingrar och finns i olika längder för att optimalt stödja och avlasta ett skadat finger. 

Vanliga frågor

Svar. Ja, fingerstödet fungerar på alla fingrar och finns i olika längder för att passa korta som långa fingrar.

Svar. Fingerstödet har en lättglidande nylontråd som du enkelt kan anpassa efter önskar behov. Om du drar åt banden ökar kompressionen över fingerleden.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten