MaxSupport inläggssula | Rehaboteket
stötdämpande 52bones_maxsupport
stötdämpande 52bones_maxsupport stotdampande_helsula 52bonesmaxsupport

Uppbyggd inläggssula för stöd av häl, mellanfot

  •  299 kr 

Maxsupport kombinerar extra stötdämpning och stöd för hela foten. Tillverkad av EVA med extremt låg vikt

Läs mer

  • Extra stabilitet för hela foten
  • Tillverkad av mjuk EVA
  • Djupt skålat hälparti för extra hälstöd
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

MaxSupport inläggssula

MaxSupport från 52 Bones är en extra uppbyggd inläggssula för stöd av häl, mellanfot och framfot i samma stötdämpande inlägg. Inlägget är tillverkat av EVA med två olika hårdhetsgrader i samma sula. Ovanskiktet mot foten är extra mjukt och stötdämpande vilket ger en optimal komfort direkt mot foten. Det övre mjukare ovanskiktet är 2 mm tjockt vilket ger en mjuk och komfortabel känsla mot foten.
Det stabilare basmaterialet skapar förutsättningar för extra stöd och stabilitet av hela foten och har ett kraftigare mellanfotsstöd och en djupare hälkopp med ytterligare stabiliserande egenskaper för extra stötdämpning och häl- och mellanfotsstöd med en total materialtjocklek på 7 mm. Mitt under mitt under hälen och framfoten sitter det två extra mjuka komfortzoner, zonerna bidrar till ytterligare komfort och stötdämpning av häl och framfot i belastning.  

MaxSupport är en stötdämpande och stabiliserande sula för den som söker extra stabilitet i kombination med extra stöd i en smidig sula. Med en extremt låg vikt på endast ca 60 gram per par ger MaxSupport en optimal kombination av låg vikt och extra stöd i samma inlägg. MaxSupport tillverkas i storlekarna 35-37, 38-40, 41-43 samt 44-46 och kan enkelt anpassas i framkant för exakt passform. Ta ur den befintliga innersulan och använd den som mall innan anpassning för exakt passform.

Properties Insoles

Framfotsstöd

1

Hålfotsstöd

3

Stötdämpning

4

Stabilitet

1

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
Small 35-37
Medium 38-40
Large41-43
X-Large44-46

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan sulan anpassas på längd och bredd?
Svar. Ja, sulan kan enkelt klippas ned för exakt passform med en vass sax. 

Fråga. Tar sulan mycket plats i mina skor? 
Svar.  Nej, skons befintliga innersula skall tas ur och Maxsupport tar inte mera plats än den vanliga sulan. 

Fråga. Hur tjock är sulan över framfoten?
Svar. Maxsupport är 6 mm tjock över framfoten. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket