Lårskydd MIO | Rehaboteket

Lårskydd AirX för optimal kompression och komfort

  •  479 kr 

Lårskydd tillverkat av ventilerande Air-X vid problem med muskelbristningar i främre och bakre lårmuskeln.

Läs mer

  • Tillverkad av kompressionsgivande Air-X
  • Anatomisk passform och konstruktion
  • Heltäckande design för främre och bakre lårmuskelskada
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Lårskydd MIO

Lårskydd MIO är ett anatomiskt lårskydd för ökad kompression och värme runt en smärtande lårmuskel. Den anatomiska passformen säkerställer optimal fixering samtidigt som passformen säkerställer en jämn kompression runt främre och bakre lårmuskeln speciellt utvecklat för muskulära problem såsom muskelbristningar och smärttillstånd i låret.

Air-X textilen säkerställer hög grad av kompression runt hela låret med fokus på främre och bakre lårmuskeln. Lårskyddet fungerar även utmärkt aktivitetsproblem vid skada / efter skada samt även i förebyggande syfte vid idrott, träning och motion.
Materialet har en längsgående elasticitet för att underlätta anpassning och applicering samtidigt som materialet har en minskad tvärgående elasticitet för att alltid säkerställa kompression och funktion.

Air-X materialet tillåter huden att andas under lårskyddet trots omfattande användning vilket motverkar den svettiga upplevelsen av vanliga lårskydds ofta helt isolerade material.
MIO är tillverkad med en tvådelad konstruktion, en front och bak panel vilket ger en optimal anatomisk passform som säkerställer en jämn kompressionsprofil över hela låret trots den kraftigt utvecklad lårmuskel.

Lårskydd MIO säljs per styck
Tvättråd : Lårskyddet skall handtvättas i 30° handtvätt och lufttorka innan användning

Vanliga Frågor & Svar

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

4

Avlastning

3

Värme

2

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått mitt runt låret
Small 48 - 52 cm
Medium 52 - 56 cm
Large 56 - 61 cm
X-Large 61 - 66 cm
XX-Large66 - 72 cm

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem