Lårskydd MIO | Rehaboteket

Lårskydd Air-X för kompression och komfort

  •  479 kr 

Lårskydd tillverkat av ventilerande Air-X vid lårmuskelproblem. 

Läs mer

  • Tillverkad av kompressionsgivande Air-X
  • Anatomisk passform och konstruktion
  • Heltäckande design för främre och bakre lårmuskeln
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Lårskydd MIO

Lårskydd MIO är ett anatomiskt lårskydd för kompression och värme av lårmuskeln. Den anatomiska passformen säkerställer fixering samtidigt som passformen säkerställer kompression runt främre och bakre lårmuskeln. Air-X textilen säkerställer en jämn grad av kompression runt hela låret med fokus på fram och baksida. Lårskyddet fungerar både vid aktivitet och även i förebyggande syfte vid idrott, träning och motion.
Materialet har en längsgående elasticitet för att underlätta anpassning och applicering samtidigt som materialet har en minskad tvärgående elasticitet ökat muskelstöd och funktion.

Materialet tillåter huden att andas under skyddet vilket motverkar den svettiga upplevelsen och är tillverkad med en tvådelad konstruktion, en främre och en bakre panel för bra anatomisk passform säkerställd jämn kompression över hela låret.  Lårskydd MIO säljs per styck och skall handtvättas i 30° handtvätt och lufttorka innan användning

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

4

Avlastning

3

Värme

2

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått mitt runt låret
Small 48 - 52 cm
Medium 52 - 56 cm
Large 56 - 61 cm
X-Large 61 - 66 cm
XX-Large66 - 72 cm

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket