Storsäljare
TheraGo Lårskydd
TheraGo Lårskydd
TheraGo Lårskydd

TheraGo Lårskydd

599 kr

Unikt lårskydd med justerbart kompressionsprofil i ett tunt och smidigt utförande Läs mer
Extra stabiliserande band för ökad kompression
Lokal kompression | Andningsaktiv textil
Silikonrand på skyddets övre kant för extra fixering

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

TheraGO lårskydd med unik justerbar kompression

TheraGo är ett anatomiskt lårskydd tillverkat av rundstickat kompressionstextil med elastiska egenskaper. Det unika materialet består av en kombination av elastiska och oelastiska fibrer som skapar ett lårskydd med extra effektiv kompressionsgivande egenskap vid problem i lårmuskulaturen. Textilmaterialet har hög grad av andningsförmåga och är endast 1mm tjockt för optimal smidighet och en total höjd på 25 cm.  
Den rundstickade konstruktionen är tillverkad helt utan sömmar vilket minskar risken för skav och obehag och skapar ett ytterst smidigt skydd vid användning. Insidan av lårskyddet är utrustat med ett tunt silikonband, bandet fäster mot huden och säkerställer att lårskyddet förblir fixerat även vid högintensiv idrott och motion. 

Lårskyddet har dubbla cirkulära bandsystem som enkelt kan justeras för att öka kompressionen över problemområdet. Banden sitter infästa med kardborre över lårskyddets baksida och kan fritt placeras över skyddets totala höjd på 25 cm. Bandsystemen är helt unika och ger möjlighet att individuellt justera funktionen i linje med behov. Vid behov kan banden även tas bort på enklaste sätt. 

Lårskyddet säljs per styck, fungerar på höger eller vänster lår och finns i 5 olika storlekar. Måttet tas över lårmuskelns tjockaste parti.
Handtvättas i 30° handtvätt, låt lufttorka innan användning

Rundstickat kompressionsgivande design

Den rundstickade konstruktionen ger extra hög kompression för lårmuskulaturen och skapar samtidigt en tight och exakt passform.

Rundstickat kompressionsgivande design

Dubbla flyttbara bandsystem

Lårskyddet har dubbla kompressionsband som fritt kan placeras över lårets totala höjd. Banden ger möjlighet att öka kompressionen specifikt över problemområdet och justeras på enklaste sätt med kardborre.

Dubbla flyttbara bandsystem

Unik kompressionstextil TG

TG kompressiontextil bestående av elastiska och oelastiska textilfibrer för optimal smidighet och formstabilitet. Materialet är endast 1 mm tjockt och rundstickat för optimal smidighet och komfort.

Unik kompressionstextil TG

Vanliga frågor

Behöver du hjälp att hitta rätt. Ring oss för rådgivning så hjälper vi dig hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är av största vikt. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt. 📞 08 - 24 47 34
Hos oss kan du handla enkelt och tryggt. Hitta de varor du behöver, lägg i varukorgen. Fyll därefter i dina leveransuppgifter och välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Fyll sedan i betalningsinformation, hos Rehaboteket handlar du säkert via Klarna Checkout. Avsluta med att bekräfta beställningen. Du får sedan en orderbekräftelse till den mail du angivit, där du sedan kan följa din order. Har du några funderingar tveka inte att kontakta oss direkt i chatten, per telefon eller via mail. Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)
📞 08 - 24 47 34 ✉ kundservice@rehaboteket.se
Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt. När varan har lämnat vårt lager är förväntad leverans mellan 0-2 dagar.
Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmamiljö i stället för en stressig butiksmiljö. Vi har alltid 45 dagars öppet köp för att ytterligare säkerställa att det skall vara enkelt att handla av oss på Rehaboteket. Det enda kravet för retur är att produkten är i samma skick som när du tog emot den vilket den alltid är om man provar hemma med försiktighet.
Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket
Varje produkt har en egen storlekstabell som du kan hitta på produktsida. Där kan du se hur du skall mäta och vilket mått som tillhör vilken storlek.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten