Lårskydd TheraGO | Rehaboteket
lårskydd
lårskydd stöd för lårmuskeln lårskydd

TheraGO lårskydd med unik justerbar kompression

  •  599 kr 

Unikt lårskydd med justerbart kompressionsprofil i ett tunt och smidigt utförande

Läs mer

  • Extra stabiliserande band för ökad kompression
  • Lokal kompression | Andningsaktiv textil
  • Silikonrand på skyddets övre kant för extra fixering
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Lårskydd TheraGO

Lårskydd TheraGo är ett anatomiskt lårskydd tillverkat av rundstickat kompressionstextil med elastiska egenskaper. Det unika materialet består av en kombination av elastiska och oelastiska fibrer som skapar ett lårskydd med extra effektiv kompressionsgivande egenskap vid problem i lårmuskulaturen. Textilmaterialet har hög grad av andningsförmåga och är endast 1mm tjockt för optimal smidighet och en total höjd på 25 cm.  
Den rundstickade konstruktionen är tillverkad helt utan sömmar vilket minskar risken för skav och obehag och skapar ett ytterst smidigt skydd vid användning. Insidan av lårskyddet är utrustat med ett tunt silikonband, bandet fäster mot huden och säkerställer att lårskyddet förblir fixerat även vid högintensiv idrott och motion. 

Lårskyddet har dubbla cirkulära bandsystem som enkelt kan justeras för att öka kompressionen över problemområdet. Banden sitter infästa med kardborre över lårskyddets baksida och kan fritt placeras över skyddets totala höjd på 25 cm. Bandsystemen är helt unika och ger möjlighet att individuellt justera funktionen i linje med behov. Vid behov kan banden även tas bort på enklaste sätt. 

Lårskyddet säljs per styck, fungerar på höger eller vänster lår och finns i 5 olika storlekar. Måttet tas över lårmuskelns tjockaste parti.
Handtvättas i 30° handtvätt, låt lufttorka innan användning

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

4

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått mitt lår
Storlek 1 40 - 44 cm
Storlek 244 - 48 cm
Storlek 348 - 52 cm
Storlek 452 - 57 cm
Storlek 557 - 62 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket