Lårskydd SELF | Rehaboteket
Lårskydd
Lårskydd

Kompressionsgivande lårskydd med extrem smidighet

  •  319 kr 
  • 399 kr

SELF är ett extra effektivt lårskydd med hög grad av kompression för optimal funktion och stöd av en smärtande lårmuskel. 

Läs mer

  • Anatomisk passform | Optimal funktion
  • Lokal kompression
  • Extra smidighet minimal rörelsepåverkan
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Lårskydd SELF

Lårskydd SELF är ett tunt och smidigt lårskydd med hög grad av funktion, komfort och smidighet. Lårskyddet är konstruerat med en anatomisk passform i en rundstickad kompressionsteknik på samma sätt som en kompressionsstrumpa med en anpassad kompressions profil. Kompressionen ger ett extra stöd för hela lårmuskeln och täcker både främre och bakre lårmuskeln. 

Konstruktionen av SELF i kombination med en materialkomposition bestående av 70 % polyamid och 30% elastan säkerställer produktens funktion trots lårskyddets extremt tunna, luftiga och smidiga konstruktion.
Materialkompositionen med polyamid och elastan säkerställer även slitstyrka och garanterar bibehållen kompression över tid. Total materialtjocklek är endast 1 mm vilket gör lårskyddet SELF till marknadens tunnaste skydd. 

Då SELF är en cirkulärt maskinstickad produkt som är helt fri från sömmar, kantband, kardborre och andra störande material komponenter blir produkten extrem smidig och kan utan begräsningar användas under befintliga byxor utan risk för skav eller obehag.

Använd SELF lårskydd vid,
- Behov av ökad kompression av lårmuskulaturen
- Lokal smärta och problem i låret
- Vid muskelbristningar eller återkommande problem i lårmuskeln
- Efter lårmuskelskada / bristning vid behov av extra kompression och stöd

SELF fungerar både på höger som vänster lår.
Lårskyddet skall handtvätts i 30° handtvätt med ett milt tvättmedel, skölj produkten efter tvätt och låt produkten lufttorka innan användning. Produkten får inte torktumlas

SELF lårskydd säljs per styck och finns i storlekarna S – XL, måttet för rätt storlek tas cirkulärt runt underbenet över vadmuskeln

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Har återkommande problem med min lårmuskel och muskelbristningar och behöver ett kompressionsgivande skydd för både min främre och bakre lårmuskel, vad skall jag välja. 
Svar. SELF är ett kompressionsgivande lårskydd som du utan begränsningar kan använda både för idrott / motion som likväl vardagligt användande. 

 

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

5

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt lår
Small 45 - 48 cm
Medium 48 - 52 cm
Large 52 - 56 cm
X-Large 56 - 61 cm
XX-Large61 - 67 cm

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem