Lårskydd SELF

399 kr

SELF är ett lårskydd med kompression för extra stöd av lårmuskeln. Läs mer
Anatomisk passform | Optimal funktion
Lokal kompression runt låret
Smidighet och minimal rörelsepåverkan

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Kompressionsgivande smidigt lårskydd

Lårskydd SELF är ett tunt och smidigt lårskydd med funktion, komfort och smidighet. Lårskyddet är konstruerat med en anatomisk passform i en rundstickad kompressionsteknik på samma sätt som en kompressionsstrumpa. Kompressionen ger ett extra stöd för hela lårmuskeln och täcker både främre och bakre lårmuskeln. 

Konstruktionen och materialkompositionen bestående av 70 % polyamid och 30% elastan ger produktens funktion i kombination med en tunn, luftig och smidig konstruktion, total materialtjocklek är endast 1 mm.
Materialkompositionen med polyamid och elastan säkerställer även slitstyrka och säkerställer bibehållen kompression över tid. 

Vadskyddet är en cirkulärt maskinstickad produkt som är helt fri från sömmar, kantband, kardborre och andra störande material komponenter vilket minskar risken för skav och obehag.

Använd SELF lårskydd vid,
- Behov av ökad kompression av lårmuskulaturen
- Lokala problem i låret
- Efter muskelskada vid behov av extra kompression och muskelstöd

SELF fungerar både på höger som vänster lår. Lårskyddet skall handtvätts i 30° handtvätt med ett milt tvättmedel, skölj produkten efter tvätt och låt produkten lufttorka innan användning. Produkten får inte torktumlas

SELF lårskydd säljs per styck och finns i storlekarna S – XL, måttet för rätt storlek tas cirkulärt runt lårmuskelns tjockaste del. 

Vanliga frågor

Svar. SELF är ett kompressionsgivande lårskydd som du utan begränsningar kan använda både för idrott / motion som likväl vardagligt användande.

Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, låt produkten lufttorka innan användning.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten