Lårskydd SELF | Rehaboteket
Lårskydd
Lårskydd

Kompressionsgivande smidigt lårskydd

  •  399 kr 

SELF är ett lårskydd med kompression för extra stöd av lårmuskeln.

Läs mer

  • Anatomisk passform | Optimal funktion
  • Lokal kompression runt låret
  • Smidighet och minimal rörelsepåverkan
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Lårskydd SELF

Lårskydd SELF är ett tunt och smidigt lårskydd med funktion, komfort och smidighet. Lårskyddet är konstruerat med en anatomisk passform i en rundstickad kompressionsteknik på samma sätt som en kompressionsstrumpa. Kompressionen ger ett extra stöd för hela lårmuskeln och täcker både främre och bakre lårmuskeln. 

Konstruktionen och materialkompositionen bestående av 70 % polyamid och 30% elastan ger produktens funktion i kombination med en tunn, luftig och smidig konstruktion, total materialtjocklek är endast 1 mm.
Materialkompositionen med polyamid och elastan säkerställer även slitstyrka och säkerställer bibehållen kompression över tid. 

Vadskyddet är en cirkulärt maskinstickad produkt som är helt fri från sömmar, kantband, kardborre och andra störande material komponenter vilket minskar risken för skav och obehag.

Använd SELF lårskydd vid,
- Behov av ökad kompression av lårmuskulaturen
- Lokala problem i låret
- Efter muskelskada vid behov av extra kompression och muskelstöd

SELF fungerar både på höger som vänster lår. Lårskyddet skall handtvätts i 30° handtvätt med ett milt tvättmedel, skölj produkten efter tvätt och låt produkten lufttorka innan användning. Produkten får inte torktumlas

SELF lårskydd säljs per styck och finns i storlekarna S – XL, måttet för rätt storlek tas cirkulärt runt lårmuskelns tjockaste del. 

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

5

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt lår
Small 45 - 48 cm
Medium 48 - 52 cm
Large 52 - 56 cm
X-Large 56 - 61 cm
XX-Large61 - 67 cm

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Har återkommande problem med min lårmuskel och behöver ett kompressionsgivande skydd för både min främre och bakre lårmuskel, vad skall jag välja. 
Svar. SELF är ett kompressionsgivande lårskydd som du utan begränsningar kan använda både för idrott / motion som likväl vardagligt användande. 

Fråga. Hur tvättar jag produkten?
Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, låt produkten lufttorka innan användning. 

 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket