• Schlatterband PSB
  • Schlatterband PSB
  • Schlatterband PSB

Schlatterband PSB

479 kr

Schlatterband PSB är ett anpassningsbart knäskydd för effektiv avlastning av schlatter och andra knäskålsrelaterade problem Läs mer
Unika justeringsmöjligheter
Extrem smidighet endast 22 mm tjock
Viskoelastisk avlastande pelott

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Smidigt schlatterband med avlastande pelott

Schlatterband PSB är ett schlatterband med full anpassningsmöjlighet för individuell passform. Bandet ökar trycket över knäskålssenan vilket leder till en effektiv avlastning av knäskålsrelaterade problem och schlatter. 
Knäskyddet har en viskoelastisk pelott som vid applicering skapar ett tryck mot knäskålssenan för att ge en kombinerad avlastning av knäskålens friktion mot lårbenet samt knäskålssenans muskelfäste på övre underbenet, smärtpunkten vid schlatterproblem. 
Knäskyddet är extremt enkelt att applicera över leden tack vare den fullt öppningsbara konstruktionen som fästes med kardborrband på knäskyddets främre avlastande segment. Den unika konstruktionen möjliggör enkel anpassning av graden av stöd och medför att skyddet enkelt kan öka eller minska dess avlastande förmåga genom att spänna hårdare eller lösare vid appliceringen av produkten. 

Den främre avlastande delen av knäskyddet är tillverkat av en formstabil textil som hjälper till att öka trycket på den inmonterade pelotten som ger upphov till avlastning mot knäskålssenan. Pelotten är tillverkad av ett mjukt och vidhäftande material som säkerställer optimal fixering av knäskyddet även vid högintensiv idrott och motion. 

I knävecket är knäskyddet endast 22 mm tjockt vilket gör att knäskyddet minimerar knäledens rörelsepåverkan i böj och sträck. Schlatterband PSB är en universalstorlek som passar alla omkretsmått och kan användas både på höger och vänster knäled. 

Vanliga frågor

Svar. Ja, hela schlatterbandet kan enkelt justeras i storlek med hjälp av kardborrband som fäster över knäskyddets framsida.

Svar. Schlatterbandet tvättas i 30° handtvätt, sköj upp bandet och låt det lufttorka.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten