Schlatterband PSB | Rehaboteket
Schlatterband PSB
Schlatterband PSB schlatterband slatterband

Smidigt schlatterband med avlastande pelott

  •  439 kr 

Schlatterband PSB är ett anpassningsbart knäskydd för effektiv avlastning av schlatter och andra knäskålsrelaterade problem Läs mer

  • Unika justeringsmöjligheter
  • Extrem smidighet endast 22 mm tjock
  • Viskoelastisk avlastande pelott
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Schlatterband PSB

Schlatterband PSB är ett schlatterband med full anpassningsmöjlighet för individuell passform. Bandet ökar trycket över knäskålssenan vilket leder till en effektiv avlastning av knäskålsrelaterade problem och schlatter. 
Knäskyddet har en viskoelastisk pelott som vid applicering skapar ett tryck mot knäskålssenan för att ge en kombinerad avlastning av knäskålens friktion mot lårbenet samt knäskålssenans muskelfäste på övre underbenet, smärtpunkten vid schlatterproblem. 
Knäskyddet är extremt enkelt att applicera över leden tack vare den fullt öppningsbara konstruktionen som fästes med kardborrband på knäskyddets främre avlastande segment. Den unika konstruktionen möjliggör enkel anpassning av graden av stöd och medför att skyddet enkelt kan öka eller minska dess avlastande förmåga genom att spänna hårdare eller lösare vid appliceringen av produkten. 

Den främre avlastande delen av knäskyddet är tillverkat av en formstabil textil som hjälper till att öka trycket på den inmonterade pelotten som ger upphov till avlastning mot knäskålssenan. Pelotten är tillverkad av ett mjukt och vidhäftande material som säkerställer optimal fixering av knäskyddet även vid högintensiv idrott och motion. 

I knävecket är knäskyddet endast 22 mm tjockt vilket gör att knäskyddet minimerar knäledens rörelsepåverkan i böj och sträck. Schlatterband PSB är en universalstorlek som passar alla omkretsmått och kan användas både på höger och vänster knäled. 

Egenskaper

Stabilitet

1

Kompression

2

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Universal Höger Vänster

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Går schlatterbandet att justera för att passa olika storlekar? 
Svar. Ja, hela schlatterbandet kan enkelt justeras i storlek med hjälp av kardborrband som fäster över knäskyddets framsida.

Fråga. Hur tvättar jag mitt schlatterband?
Svar. Schlatterbandet tvättas i 30° handtvätt, sköj upp bandet och låt det lufttorka. 
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket