Knäband hopparknä | Rehaboteket
knäband
knäband knäband schlatter knäband hopparknä
Nyhet

Knäband med extrem smidighet och avlastning

  •  299 kr 

Knäband OSport är ett extremt smidigt avlastande band vid knäskålsproblem så som hopparknä och schlatter. 

Läs mer

  • Extrem smidighet | Extra tunna material
  • Flyttbar avlastande pelott
  • Full justeringsmöjlighet med mikrohake
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Knäband hopparknä

Knäband OSport skapar ett avlastande tryck på knäskålssenan för att minska problem på och runt knäskålen. Bandet har en extremt tunn profil och är därmed extra smidigt att bära vid idrott och motion. På insidan av knäskyddet direkt placerat mot knäskålssenan sitter en flyttbar pelott tillverkad av PU, pelotten ökar trycket över knäskålssenan vilket i sin tur skapar knäskyddets avlastande funktion. Pelotten sitter infäst med kardborre och kan enkelt flyttas för att tillåta individuell justering. Bandet justeras på enklaste sätt med hjälp av en extra tunn mikrokardborre som möjliggör en universal storlek som passar alla samt även höger och vänster knä.

Bandet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. Vid tvätt tas den urtagbara pelotten bort som inte behöver tvättas utan kan enklaste bara torkas av.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

1

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Universal
Passar höger och vänster

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Hur skall jag placera pelotten för bästa resultat? 
Svar. Pelotten skall placeras på knäskålssenan nedanför knäskålens nedre kant och ovanför fästet.

Fråga. Går bandet att justera för att passa olika storlekar? 
Svar. Ja, bandet kan enkelt justeras i storlek med hjälp av kardborrband som fäster på knäskyddets baksida

Fråga. Hur tvättar jag produkten?
Svar. Bandet tvättas i 30° handtvätt, sköj upp bandet och låt det lufttorka. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket