Hopparknäskydd för effektiv avlastning av hopparknä och knäskålsrelaterad smärta
knaskydd hopparkna
knaskydd hopparkna knaskydd för hopparkna hopparknaskydd

Knäskydd för hopparknä med BOA® system för effektiv avlastning

  •  899 kr 

Knäskydd BOA® för hopparknä är ett smidigt och väldigt effektiv knäskydd för effektiv avlastning vid hopparknä och andra knäskålsrelaterade problem ex PFSS 

Läs mer

  • Unik avlastning vid hopparknä
  • BOA® disk för exakt anpassning
  • Extremt låg profil över leden
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Knäskydd BOA hopparknä

Hopparknä BOA®  knäskydd är ett unikt knäskydd för behandling av hopparknä och knäskålsrelaterade problem liknande PFSS, Schlatter och Condromalacia Patella. Knäskyddet möter och överträffar krav på extra effektiv avlastning i kombination med extrem smidighet i samma knäskydd. Knäskyddet är tillverkat av flera unika material med extremt låg profil för att säkerställa minimal rörelsepåverkan vid aktivitet utan störande påverkan av knäledens rörlighet.

Knäskyddets konstruktion med BOA® systemet möjliggör en helt unik avlastning vid hopparknä. BOA® systemet bidrar till effektiv riktad avlastning direkt över knäskålssenan för extra effektiv behandling av hopparknä, PFSS och schlatter. 

Hopparknä BOA® har en unik knäskålspelott placerad på framsidan av knäskyddet för extra effektiv avlastning över knäskålssenan. Pelotten är utrustad med fixerande silikonpunkter för optimal fixering och avlastning.
Pelotten kan fritt ompositioneras över framsidan av knäskyddet för individuell anpassning och avlastning vid problem med hopparknä.

BOA® systemet är en helt unik konstruktion som kombinerar av en stark nylonlina som löper över framsidan på knäskyddet. Nylonlinans spänning justerar enkelt med hjälp av BOA disken som sitter placerad på knäledens utsida. BOA® disken är klädd med ett anti-glid material som säkerställer enkel anpassning av graden av avlastning vid alla tillfällen.

Avlastningen koncentreras över det rätta området på knäskålssenan för extra effektiv avlastning tack vare BOA® systemets unika konstruktion.  BOA® systemets nylonlina är infäst med 4 glidpunkter runt knäskålspelotten.  De 4 glidpunkterna säkerställer en jämn fördelning av trycket över knäskålspelotten för extra effektiv avlastning. De 4 glidpunkterna är helt unikt för Hopparknä BOA knäskyddet och säkerställer alltid samma grad av avlastning och kompression över knäskålssenan.

BOA® systemets unika konstruktion bidrar effektivare avlastning över problemområdet utan risk för ökat cirkulärt tryck i knävecket pga knäskyddets konstruktion och materialval. Konstruktionen gör produkten extra komfortabel vid användning oavsett aktivitet eller idrott.

Handhavandet av hopparknä BOA®  knäskydd är extremt enkel och intuitiv. BOA® disken är fullt anpassningsbar och enkel att använda för exakt applicering med ett handgrepp. Vrid BOA® disken medurs så ökar spänningen av nylonlinan över de 4 glidpunkterna och bidrar till en direkt tryckökning mot knäskålssenan för effektivare avlastning av hopparknä och PFSS.

Hopparknä BOA®  knäskyddet är ett extremt effektivt knäskydd för behandling och avlastning av hopparknä, PFSS och andra knäskålsrelaterade problem.
Knäskyddet finns i en unik höger och vänstermodell för optimal anatomisk passform och funktion. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har en inflammation i knäskålens infästning i knäskålssenan, hopparknä. Vad skall jag välja för produkt min skada?
Svar. Vårt hopparknäskydd BOA är speceillt utveckla för att avlasta knäskålsrelaterade skador ex hopparknä eller PFSS. Knäskyddet sitter placerat under knäleden och påverkar inte rörelsen i leden. 

Fråga. Vad är en BOA® disk?
Svar. BOA® disken är en patenterad konstruktion som ger en exakt och enkel anpassning av produkten. Disken lindar upp en cirkulär tråd som möjliggör exakt anpassning och stöd genom att vrida disken medurs.

Fråga. Hur tvättar jag mitt hopparknäskydd?
Svar. Hopparknäskyddet är tillverkat av ett smutsavvisande material och kan enkelt rengöras med hjälp av en fuktig trasa, torka av bandet och låt det torka innan användning

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

4

Avlastning

5

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
Small / Medium 28 - 35 cm
Large / X-Large 35 - 43 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem