Hopparknäskydd för extra stöd av hopparknä och knäskålsrelaterad smärta
hopparknaskydd
hopparknaskydd knaskydd hopparkna knaskydd för hopparkna

Knäskydd för hopparknä med BOA® system

  •  899 kr 

Knäskydd BOA® för hopparknä är ett smidigt knäskydd med BOA system vid hopparknä och andra knäskålsrelaterade problem ex PFSS Läs mer

  • Extra stöd vid hopparknä
  • BOA® disk för exakt anpassning
  • Låg profil över leden
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Knäskydd BOA hopparknä

Hopparknäskydd BOA®  är ett unikt knäskydd för hopparknä och knäskålsrelaterade problem liknande PFSS, Schlatter.
Knäskyddet ger ett extra stöd i kombination med smidighet och är tillverkat med extra låg profil för att säkerställa minimal rörelsepåverkan vid aktivitet utan störande påverkan av knäledens rörlighet.

Knäskyddets konstruktion med BOA® systemet möjliggör på enklaste sätt ett extra stöd genom justering av BOA® systemet som bidrar till ökat riktat stöd över knäskålssenan vid problem med hopparknä, PFSS och schlatter. 

Skyddet har en  knäskålspelott placerad på insidan av knäskyddet för extra effektiv stöd direkt över knäskålssenan. Pelotten är utrustad med fixerande silikonpunkter som säkerställer att pelotten sitter kvar mot huden vid rörelse. Pelotten kan fritt flyttas över framsidan av knäskyddet för förbättrad individuell anpassning.

BOA® systemet är en unik konstruktion som kombinerar av en stark nylonlina som löper över framsidan på knäskyddet. Nylonlinans spänning justerar enkelt med hjälp av BOA disken som sitter placerad på knäledens utsida. BOA® disken är klädd med ett anti-glid material som säkerställer enkel anpassning vid alla tillfällen. BOA® systemets konstruktion bidrar effektivare justering av stödet över problemområdet och konstruktionen gör produkten extra komfortabel vid användning oavsett aktivitet eller idrott.

BOA® disken gör knäskyddet fullt anpassningsbar och är enkel att använda för applicering med ett handgrepp. Vrid BOA® disken medurs så ökar spänningen vilket bidrar till ett ökat stöd mot knäskålssenan.
Knäskyddet finns i en unik höger och vänstermodell för optimal anatomisk passform och funktion. 

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

4

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
S / M 28 - 35 cm
L / XL 35 - 43 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är en BOA® disk?
Svar. BOA® disken är en patenterad konstruktion som ger en exakt och enkel anpassning av produkten. Disken lindar upp en cirkulär tråd som möjliggör exakt anpassning och stöd genom att vrida disken medurs.

Fråga. Hur tvättar jag mitt hopparknäskydd?
Svar. Hopparknäskyddet är tillverkat av ett smutsavvisande material och kan enkelt rengöras med hjälp av en fuktig trasa, torka av bandet och låt det torka innan användning

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket