Knäskydd BOA hopparknä
 Knäskydd BOA hopparknä
 Knäskydd BOA hopparknä

Knäskydd BOA hopparknä

899 kr

Knäskydd BOA® för hopparknä är ett smidigt knäskydd med BOA system vid hopparknä och andra knäskålsrelaterade problem ex PFSS Läs mer
Extra stöd vid hopparknä
BOA® disk för exakt anpassning
Låg profil över leden
Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Knäskydd för hopparknä med BOA® system

Hopparknäskydd BOA®  är ett unikt knäskydd för hopparknä och knäskålsrelaterade problem liknande PFSS, Schlatter.
Knäskyddet ger ett extra stöd i kombination med smidighet och är tillverkat med extra låg profil för att säkerställa minimal rörelsepåverkan vid aktivitet utan störande påverkan av knäledens rörlighet.

Knäskyddets konstruktion med BOA® systemet möjliggör på enklaste sätt ett extra stöd genom justering av BOA® systemet som bidrar till ökat riktat stöd över knäskålssenan vid problem med hopparknä, PFSS och schlatter. 

Skyddet har en  knäskålspelott placerad på insidan av knäskyddet för extra effektiv stöd direkt över knäskålssenan. Pelotten är utrustad med fixerande silikonpunkter som säkerställer att pelotten sitter kvar mot huden vid rörelse. Pelotten kan fritt flyttas över framsidan av knäskyddet för förbättrad individuell anpassning.

BOA® systemet är en unik konstruktion som kombinerar av en stark nylonlina som löper över framsidan på knäskyddet. Nylonlinans spänning justerar enkelt med hjälp av BOA disken som sitter placerad på knäledens utsida. BOA® disken är klädd med ett anti-glid material som säkerställer enkel anpassning vid alla tillfällen. BOA® systemets konstruktion bidrar effektivare justering av stödet över problemområdet och konstruktionen gör produkten extra komfortabel vid användning oavsett aktivitet eller idrott.

BOA® disken gör knäskyddet fullt anpassningsbar och är enkel att använda för applicering med ett handgrepp. Vrid BOA® disken medurs så ökar spänningen vilket bidrar till ett ökat stöd mot knäskålssenan.
Knäskyddet finns i en unik höger och vänstermodell för optimal anatomisk passform och funktion. 

Innovativ BOA disk

Det unika BOA system ger extremt enkel och exakt justering. Genom att vrida disken medsols ökas graden av avlastning och stöd på enklaste sätt

Innovativ BOA disk

Unik avlastning av hopparknä

Den integrerade pelotten har för funktion att skapa avlastning för hopparknät. Knäskålspelott sitter placerad på insidan av knäskyddet och kan fritt flyttas över framsidan för exakt och förbättrad individuell avlastning.

Unik avlastning av hopparknä

Optimal smidighet och låg profil.

Knäskyddets extremt tunna material ger överlägsen smidighet. Knäskyddet är även konstruerat för att inte störa i böjning eller sträck av knäleden vilket ger minimal rörelsepåverkan vid aktivitet.

Optimal smidighet och låg profil.

Vanliga frågor

Svar. BOA® disken är en patenterad konstruktion som ger en exakt och enkel anpassning av produkten. Disken lindar upp en cirkulär tråd som möjliggör exakt anpassning och stöd genom att vrida disken medurs.

Svar. Hopparknäskyddet är tillverkat av ett smutsavvisande material och kan enkelt rengöras med hjälp av en fuktig trasa, torka av bandet och låt det torka innan användning

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten