Knäskydd SRX Multi | Rehaboteket
knaskydd_gym
knaskydd_gym knäskydd crossfit

Knäskydd SRX Multi för cross-fit, gym och multisport

  •  399 kr 

SRX Multi är ett unikt knäskydd konstruerad för extra stöd och optimal passform speciellt utvecklat för cross-fit och multisport.

Läs mer

  • Tillverkat av SRX för extra stöd
  • Unik konstruktion och passform
  • Optimal rörlighet och smidighet
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Knäskydd SRX Multi

Knäskydd SRX Multi kombinerar extra stöd, kompression och följsamhet runt knäleden för att kombinera rörlighet och stabilitet i samma modell.
Knäskyddet är tillverkat med en anatomisk passform för att skapa stöd, rörlighet och fixering över knäleden i samma konstruktion.

SRX Multi är tillverkad av SRX, en tredimensionell elastisk textil med bra värmeisolering. Över framsidan av knäleden har SRX Multi ett 5 mm tjockt SRX material medans knävecket endast är 3 mm.
Kombinationen av material i olika tjocklekar skapar ett stödjande knäskydd med hög grad av smidighet och rörlighet och tillåter aktiviteter med djupa knäböj på grund av det tunnare materialet i knävecket utan att minska graden av stöd runt leden.
Insidan har ett laminerat mjukt textilmaterial för hög komfort och minimal friktion vid aktivitet och träning, det laminerade textilmaterialet är extremt snabbtorkande och säkerställer en extra hög komfort.

SRX Multi finns i fyra storlekar och måttet skall tas runt knäleden mitt över knäskålen på ett lätt böjt knä.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

2

Värme

4

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt knät
Small33-36
Medium36-39
Large39-42
X-Large42-45

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Är SRX Multi en bra produkt för mig som stryketränar och behöver ett smidigt stöd för mina knän? 
Svar. Ja, med tanke på den unika konstruktionen tillåter knäskyddet full rörelsefrihet vid träning

Fråga. Hur mäter jag storleken på skyddet?
Svar. Utgå från mitten av knäleden och mät av med ett måttband för rätt storlek. 

Fråga. Hur tvättar jag mitt knäskydd?
Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, låt knäskyddet lufttorka innan du använder det. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket