Storsäljare
Knäskydd SRX Multi
Knäskydd SRX Multi

Knäskydd SRX Multi

399 kr

SRX Multi är ett unikt knäskydd konstruerad för extra stöd och optimal passform speciellt utvecklat för cross-fit och multisport. Läs mer
Tillverkat av SRX för extra stöd
Unik konstruktion och passform
Optimal rörlighet och smidighet
Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Knäskydd SRX Multi för cross-fit, gym och multisport

Knäskydd SRX Multi kombinerar extra stöd, kompression och följsamhet runt knäleden för att kombinera rörlighet och stabilitet i samma modell.
Knäskyddet är tillverkat med en anatomisk passform för att skapa stöd, rörlighet och fixering över knäleden i samma konstruktion.

SRX Multi är tillverkad av SRX, en tredimensionell elastisk textil med bra värmeisolering. Över framsidan av knäleden har SRX Multi ett 5 mm tjockt SRX material medans knävecket endast är 3 mm.
Kombinationen av material i olika tjocklekar skapar ett stödjande knäskydd med hög grad av smidighet och rörlighet och tillåter aktiviteter med djupa knäböj på grund av det tunnare materialet i knävecket utan att minska graden av stöd runt leden.
Insidan har ett laminerat mjukt textilmaterial för hög komfort och minimal friktion vid aktivitet och träning, det laminerade textilmaterialet är extremt snabbtorkande och säkerställer en extra hög komfort.

SRX Multi finns i fyra storlekar och måttet skall tas runt knäleden mitt över knäskålen på ett lätt böjt knä.

Stabilt sportskydd med förstärkning runt led

Den extra förstärkta multi modelle skapar mest stöd och högre grad av kompression runt knäleden. Den unika passformen följer knäledens kontur optimalt och ger samtidigt extra smidighet och minimal rörelsepåverkan i leden.

Optimal smidighet för idrott och motion

Knäskyddet Multi har en förstärkning som endast berör framsidan av knäleden. Baksidan över knävecket är extra tunt och smidigt för att ge extra stöd utan att påverka smidigheten och rörelsen i knäleden.

Tillverkad av SRX för lokal formstabilitet och lätt värmande effekt

SRX materialet kombinerar smidighet, formstabilitet och lokalt värmande egenskaper tack vare materialets unika egenskaper.

Vanliga frågor

Svar. Ja, med tanke på den unika konstruktionen tillåter knäskyddet full rörelsefrihet vid träning

Svar. Utgå från mitten av knäleden och mät av med ett måttband för rätt storlek.

Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, låt knäskyddet lufttorka innan du använder det.

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten