Storsäljare
Knäskydd SRX Multi
Knäskydd SRX Multi

Knäskydd SRX Multi

399 kr

SRX Multi är ett unikt knäskydd konstruerad för extra stöd och optimal passform speciellt utvecklat för cross-fit och multisport. Läs mer
Tillverkat av SRX för extra stöd
Unik konstruktion och passform
Optimal rörlighet och smidighet

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd SRX Multi för cross-fit, gym och multisport

Knäskydd SRX Multi kombinerar extra stöd, kompression och följsamhet runt knäleden för att kombinera rörlighet och stabilitet i samma modell.
Knäskyddet är tillverkat med en anatomisk passform för att skapa stöd, rörlighet och fixering över knäleden i samma konstruktion.

SRX Multi är tillverkad av SRX, en tredimensionell elastisk textil med bra värmeisolering. Över framsidan av knäleden har SRX Multi ett 5 mm tjockt SRX material medans knävecket endast är 3 mm.
Kombinationen av material i olika tjocklekar skapar ett stödjande knäskydd med hög grad av smidighet och rörlighet och tillåter aktiviteter med djupa knäböj på grund av det tunnare materialet i knävecket utan att minska graden av stöd runt leden.
Insidan har ett laminerat mjukt textilmaterial för hög komfort och minimal friktion vid aktivitet och träning, det laminerade textilmaterialet är extremt snabbtorkande och säkerställer en extra hög komfort.

SRX Multi finns i fyra storlekar och måttet skall tas runt knäleden mitt över knäskålen på ett lätt böjt knä.

Stabilt sportskydd med extra förstärkning

Multi modellen skapar mera stöd och högre grad av kompression över främre delen av knäleden utan att påverka knäledens rörelse. Det främre materialstycket ger 4 + 3 mm SRX kompression medan det tunnare knävecket endast är 4 mm. 

Stabilt sportskydd med extra förstärkning

Optimal smidighet för idrott och motion

Knäskyddet Multi har en förstärkning som endast berör framsidan av knäleden. Baksidan över knävecket är extra tunt och smidigt för att ge extra stöd utan att påverka smidigheten och rörelsen i knäleden.

Optimal smidighet för idrott och motion

Tillverkad av SRX för lokal formstabilitet och lätt värmande effekt

SRX materialet kombinerar smidighet, formstabilitet och lokalt värmande egenskaper tack vare materialets unika egenskaper.

Tillverkad av SRX för lokal formstabilitet och lätt värmande effekt

Vanliga frågor

Svar. Ja, med tanke på den unika konstruktionen tillåter knäskyddet full rörelsefrihet vid träning

Svar. Utgå från mitten av knäleden och mät av med ett måttband för rätt storlek.

Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, låt knäskyddet lufttorka innan du använder det.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten