Storsäljare
Knäskydd PSB Active Plus
Knäskydd PSB Active Plus
Knäskydd PSB Active Plus
Knäskydd PSB Active Plus

Knäskydd PSB Active Plus

1 399 kr

Knäskydd Active Plus är ett extra tunt och smidigt knäskydd med unika anpassningsmöjligheter för stöd och kontroll vid problem i knäleden Läs mer
Smidigt knäskydd av Tactel® med extrem andningsaktivitet
Flexibla skenor för extra stöd och kontroll
Fullt anpassningsbart för rätt stöd och funktion

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Smidigt knäskydd för extra stöd

Knäskydd Active Plus är ett ultra-tunt knäskydd tillverkat av ett slitstark Tactel® Aquator material för bästa funktion och minimal rörelsepåverkan av knäleden. Tactel® materialet är 2 mm tunt, är hög elastiskt och har en helt unik andningsaktivitet för att på bästa sätt bidra till en optimal fomfort vid användning. Det tunna materialet följer knäleden optimalt för att på bästa sätt forma sig efter knäleden vid aktivitet och motion. Active Plus har två stycken flexibla sidostabiliserande metallskenor för extra stöd och avlastning av knäleden vid aktivitet. Skenorna är speciellt konstruerade för att inte påverka knäledens rörelseförmåga i böj och sträck utan stödjer och avlastar endast knäleden i sidled. Skenorna sitter väl inkapslade i mjuka material som säkerställer minimalt med friktion mot knäleden. 

Active Plus är ett helt unikt knäskydd som möjliggör ökat stöd över underbenets framsida med hjälp av den tibiala förstärkningszonen, zonentäcker hela knäskyddets nedre främre del. Den förstärkta zonen förbinder även de flexibla skenorna på knäskyddets främre del och minskar därmed graden av elastisk lokalt över knäskyddet. Förstärkningszonen bidrar därmed till extra stöd och kontroll av underbenet vid kraftigare belastning som ex benböj, kraftig flexion eller löpning i nedförsbacke eller ojämn terräng.  Över vaden har Active Plus ett anpassningsbart elastiskt band som enkelt kan justeras i linje med önskat behov av stöd och kompression. Det extra anpassningsbara bandet förbinder den tibiala förstärkningszonen vilket möjliggör ökat eller minska stöd i linje med aktivitet. 

Runt hela knäleden sitter ett hög elastiskt Powernetmaterial som effektivt stödjer knäleden vid aktivitet. Nätets elastiska egenskaper säkerställer extra kompression över hela knäleden och kan anpassas i linje med önskar stöd och kompression beroende på aktivitet. Knäskyddet har en insydd mjuk knäskålspelott som ger extra stöd åt knäskålen vid kraftigare belastning av främre lårmuskeln. Pelotten sitter i anslutning med det elastiska nätet och graden av stöd av knäskålen anpassas enkelt med kardborrbanden över lårmuskelns framsida. 

Knäskydd Active Plus har en silikonklädd insida för extra effektivt fixering vid aktivitet. Över lårets främre och bakre del samt över vadmuskelns bakre parti sitter insydda silikonfälten för bästa fixering. 

Använd knäskydd PSB för, 
Generell smärta i knäleden vid behov av kompression och stöd
Lättare instabilitetsproblem
Meniskskador med behov av extra stöd och kontroll 
Svullnad i knäleden med behov av justerbar kompression

Knäskydd Active Plus kan tack vare den unika konstruktionen och de tunna materialen som möjliggör full böj och sträck i knäleden utan påverkan användas för ex djupa benböj på gymmet, cross-fit som löpning och annan högintensiv aktivitet. Active Plus har på senare tiden blivit ett oerhört uppskattat knäskydd för padel tennis tack vare skyddets kombinerade stabilitet och smidighet. 

Knäskyddet skall handtvättas i 30° handtvätt med stängda kardborreband och lufttorkas plant innan användning. 

Ultrasmidigt knäskydd med stabila skenor för extra stöd

Ett av marknadens smidigaste knäskydd med extremt tunna och starka material i en unik konstruktion för optimal anpassningsförmåga och stabilitet. Lamellskenorna skapar stöd utan att stöd rörelsen i knäleden. 

Ultrasmidigt knäskydd med stabila skenor för extra stöd

Unik meshstruktur för optimal kompression runt led

Det unika materialet ger möjlighet att justera graden av stöd och kompression runt knäleden med hjälp av kardborreband. Meshmaterialet är extremt tunt med minimalt med sömmar för optimal funktion och komfort. 

Unik meshstruktur för optimal kompression runt led

Extra avlastning och stöd för knäskålen

Det elastiska texilmaterialet i kombination med en förstärkt U-formad pelott skapar efter stöd och avlastning för knäskålen under aktivitet. 

Extra avlastning och stöd för knäskålen

Vanliga frågor

Active Plus är fullt anpassningsbar i linje med upplevt stöd över knäleden. Materialen är extremt tunna och smidiga och lämpar sig optimal för ex cross-fit.

Absolut, knäskyddet kan med fördel användas vid högintensiv idrott ex löpning. Skyddet har en silikonklädd insida för att ytterligare säkerställa optimal fixering av knäskyddet över knäleden.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten