Knäskydd Sport för stabilitet och värme
knaskydd_lopning
knaskydd_lopning
360 gif 360 logo

Knäskydd speciellt utvecklat för sport och idrott

  •  199 kr 
  • 269 kr

Knäskydd Sport för stabilitet och värme. Knäskyddet har en anatomisk passform som säkerställer optimal fixering och komfort vid användning Läs mer

  • Unik Anatomisk Design
  • Full rörelsefrihet utan att påverka ledrörelsen
  • Optimal Fixering över knäleden för bästa funktion
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Knäskydd Basic Sport

Knäskydd Basic Sport är ett anatomiskt designat knäskydd speciellt utvecklat för att ge kompression, stabilitet och värme till ett smärtande knä. 
Knäskyddet ger full rörelsefrihet till knäleden och är speciellt lämpat för idrott och sportaktivitet tack vare den unika konstruktionen.

Knäskydd Basic Sport är tillverkat av NeoTex, ett kompressionsgivande och stabiliserande material för optimal funktion och användarkomfort.
Neotex materialet i knäskyddet ökar värmen lokalt i knäleden vilket leder till lokalt ökad blodgenomströmningen, värmen i kombination med kompressionen fungerar ofta direkt smärtlindrande över skadeområdet.

Den anatomiska designen ger knäskyddet en överlägsen passform vilket leder till att skyddet sitter fixerat över leden, något som är speciellt viktigt vid idrotter med mycket rörelse i leden ex löpning, innebandy fotboll.  
Alla sömmar på knäskyddet är avsiktligt släta för att inte orsaka något som helst skav vid extrem användning. Insidan av NeoTex materialet är helt slätt för att underlätta rengöring och tvätt av produkten. 

Knäskydd Basic är en vidareutveckling av de gamla klassiska värmeskydden med huvudmaterialet NeoTex för bästa kompression, värme och stabilitet. 
Knäskyddet kan med fördel användas både för höger och vänster knäled. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har tidigare använt sk. värmeskydd. Är detta ett alternativ för mig? 
Svar. Ja, vårt knäskydd Sport ger värme lokalt över knäleden och bidrar till öka blodgenomströmning över leden. 

Fråga. Hur skall jag mäta för rätt storlek på mitt knäskydd?
Svar. Mät knäleden cirkulärt över knäskålen och i knävecket på en lätt böjd knäled.

Fråga. Jag har haft flera olika knäskydd tidigare men de har alltid gett mig skav i knävecket. Är detta ett alternativ för mig att testa?
Svar. Ja, skav uppstår ofta av knäskydd med dålig passform. Våra knäskydd har en helt överlägsen anatomisk passform vilket säkerställer en optimal fixering av knäskyddet över knäleden.
Alla våra knäskydd är även helt fria från sömmar i det känsliga knävecket, sömmarna har flyttats 2 cm ut från knäledens centrum vilket minimerar skav och obehag. 

Fråga. Hur tvättar jag knäskyddet?
Svar. Vi rekommenderar att du alltid tvättar skyddet i 30° handtvätt för att minimera slitage på produkten vilket gör att den håller mycket längre. Skölj upp med ett milt tvättmedel och låt det lufttorka 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

3

Värme

4

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
X-Small - Out of stock29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
XX-Large46 - 50 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem