• Knäskydd Pushcare Basic
  • Knäskydd Pushcare Basic
  • Knäskydd Pushcare Basic
  • Knäskydd Pushcare Basic

Knäskydd Pushcare Basic

999 kr

Knäskydd Pushcare Basic ger stöd av knäleden men en helt unik möjlighet till anpassning och enkel applicering Läs mer
Smidigt knäskydd med extra stöd av knäskål och knäled
Unik anpassning och justeringsmöjlighet
Förenklad av och påtagning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd av Sympress med andningsaktivitet och smidighet

Knäskydd Pushcare Basic är ett fullt anpassningsbart knäskydd för stöd och stabilitet av både knäleden och knäskålen i samma produkt. Knäskyddet är tillverkat av Sympress™, ett tunt, elastiskt och andningsaktivt material för optimal funktion och komfort.  Knäskyddet har två sidostabiliserande skenor för extra stöd och stabilitet vid användning. Skenorna är flexibla vilket innebär att de formar sig efter knäledens kontur för bästa komfort och stöd. Skenorna påverkar inte knäledens förmåga att böjas och sträckas utan är konstruerade för att endast ge extra stöd över knäledens in- och utsida. 

Knäskyddet har en helt unik konstruktion som möjliggör öppning av hela lår delen för att förenkla på och avtagning av knäskyddet. Hela knäskyddets främre lårdel kan öppnas och individuellt anpassas i linje med önskat stöd och kompression runt låret.  Runt knäskålen sitter en knäskålsstabiliserande pelott. Pelotten är konstruerad för att ge extra stöd över insidan och utsidan av en instabil knäskål och fungerar effektivt för att stödja och avlasta knäskålen vid smärta och problem. 
Knäskyddet har även två korslagda band framtill som sitter i förbindelse med pelotten för knäskålen, banden möjliggör individuell anpassning och justering av graden av stöd över knäskyddets in och utsida. 
Pushcare Basic används med fördel vid problem med, 
- Artros i knäleden
- Artros i knäskålens broskklädda baksida
- Patellofemorala smärta PFSS
- Instabil överrörlig knäskål med behov av stöd
- Generell instabilitet i knäleden

Knäskydd Pushcare Basic är ett smidigt knäskydd för stöd av knäleden och knäskål i ett välventilerat material för användning vardagligt som vid motion. 

 

Unik justeringsmöjlighet för ett kraftigare lårparti

Den öppna konstruktionen och justeringsmöjligheten över låret tillåter full justering och anpassning i linje med lårets storlek och förenklad applicering.

Unik justeringsmöjlighet för ett kraftigare lårparti

Korslagda bandsystem för ökat stöd och kompression

Det mjuka och elastiska bandsystemen över framsidan av knäleden spänns i kors för att på bästa sätt skapa extra stabilitet och stöd runt knäleden.

Korslagda bandsystem för ökat stöd och kompression

Extra stödpelott över främre delen av knäleden

Den mjuka insydda stödpelotten över knäskyddets framsida ökar stabiliteten runt knäskålen och bidrar till lokalt ökad kompression över knäledens främre delar. 

Extra stödpelott över främre delen av knäleden

Vanliga frågor

Ja, knäskyddet Pushcare Basic är ett ledstabiliserande knäskydd och har två flexibla sidostabiliserande skenor placerade på in- och utsida av knäleden. Knäskyddet har även en avlastande kudde (pelott) runt knäskålen som möjliggör extra stöd och avlastning av knäskålen i samma knäskydd.

Ja, knäskyddet är tillverkat av Sympress ett väldigt tunt och smidigt material som tar minimalt med plats under ett par byxor för vardaglig användning.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten