Knäskydd Pushcare Basic | Rehaboteket
knaskydd
knaskydd knaskydd artros knaskydd_artrosproblem knäskydd
360 gif 360 logo

Knäskydd av Sympress med andningsaktivitet och smidighet

  •  999 kr 

Knäskydd Pushcare Basic ger stöd av knäleden men en helt unik möjlighet till anpassning och enkel applicering 

Läs mer

  • Smidigt knäskydd med extra stöd av knäskål och knäled
  • Unik anpassning och justeringsmöjlighet
  • Förenklad av och påtagning
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Knäskydd Pushcare Basic

Knäskydd Pushcare Basic är ett fullt anpassningsbart knäskydd för stöd och stabilitet av både knäleden och knäskålen i samma produkt. Knäskyddet är tillverkat av Sympress™, ett tunt, elastiskt och andningsaktivt material för optimal funktion och komfort.  Knäskyddet har två sidostabiliserande skenor för extra stöd och stabilitet vid användning. Skenorna är flexibla vilket innebär att de formar sig efter knäledens kontur för bästa komfort och stöd. Skenorna påverkar inte knäledens förmåga att böjas och sträckas utan är konstruerade för att endast ge extra stöd över knäledens in- och utsida. 

Knäskyddet har en helt unik konstruktion som möjliggör öppning av hela lår delen för att förenkla på och avtagning av knäskyddet. Hela knäskyddets främre lårdel kan öppnas och individuellt anpassas i linje med önskat stöd och kompression runt låret.  Runt knäskålen sitter en knäskålsstabiliserande pelott. Pelotten är konstruerad för att ge extra stöd över insidan och utsidan av en instabil knäskål och fungerar effektivt för att stödja och avlasta knäskålen vid smärta och problem. 
Knäskyddet har även två korslagda band framtill som sitter i förbindelse med pelotten för knäskålen, banden möjliggör individuell anpassning och justering av graden av stöd över knäskyddets in och utsida. 
Pushcare Basic används med fördel vid problem med, 
- Artros i knäleden
- Artros i knäskålens broskklädda baksida
- Patellofemorala smärta PFSS
- Instabil överrörlig knäskål med behov av stöd
- Generell instabilitet i knäleden

Knäskydd Pushcare Basic är ett smidigt knäskydd för stöd av knäleden och knäskål i ett välventilerat material för användning vardagligt som vid motion. 

 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

4

Avlastning

3

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt övre underbenet
Storlek 1 28 - 31 cm
Storlek 231 - 34 cm
Storlek 334 - 37 cm
Storlek 437 - 41 cm
Storlek 541- 45 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har kombinationsproblem med min knäskål och knäled, vid promenader känner jag smärta runt knäskålen och upplever att mitt knä känns instabilt. Passar knäskyddet PushCare basic för mina problem? 
Svar. Ja, knäskyddet Pushcare Basic är ett ledstabiliserande knäskydd och har två flexibla sidostabiliserande skenor placerade på in- och utsida av knäleden. Knäskyddet har även en avlastande kudde (pelott) runt knäskålen som möjliggör extra stöd och avlastning av knäskålen i samma knäskydd. 

Fråga. Kan jag använda knäskyddet under byxor?
Svar. ja, knäskyddet är tillvekrat av Sympress ett väldigt tunt och smidigt material som tar minimalt med plats under ett par byxor för vardaglig användning. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket