Dynamics Artro Plus
Dynamics Artro Plus

Dynamics Artro Plus

1 099 kr

Dynamics Artro Plus är knästöd för stabilitet och avlastning. Knästödets flexibla skenor stödjer knäleden vid vardaglig belastning Läs mer
Smidigt knäskydd med kompression
Full andningsaktivitet för bästa komfort
Avlastande flexibla skenor för extra stöd och funktion

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd för lätt extra stöd av knäleden

Knästöd Dynamics Artro är ett anatomiskt konstruerat, kompressionsgivande stöd för knät tillverkad av ett tunt och andningsaktivt material för vardagligt användande med maximal komfort och funktion. 

Knästödet som har en materialtjocklek på 1 mm och kan användas vardagligt under ett par byxor för att verka utan att synas. Materialkompositionen ger ett andningsaktivt skydd som användning över tid motverkar att huden under skyddet blir fuktigt och svettigt. För förbättrad kompressionen runt knäleden har knästödet en anatomiskt formad silikonpelott insydd runt knäskålen. Pelotten skapar ett extra högt kompressionstryck över främre knäleden och bidrar ytterligare till att knäskyddet skapar en högre grad av stabilitet och kontroll runt knäleden. Silikonmaterialet formar sig  efter knäledens framsida och ökar lokalt kompressionen över pelottens totala kontaktyta runt knäskålen.
Kombinationen av silikonpelottens material och konstruktion ger utöver ett extra stöd även en förmåga att på bästa sätt skapa motverka eventuell svullnad runt knäleden. 

På in och utsidan av knäleden sitter det två insydda flexibla skenor, skenornas funktion är att förstärka knäskyddets stödjande egenskaper. Skenorna är tillverkade av flätad rostfritt stål som följer knäledens kontur vid användning och samtidigt minimerar risken för att skenorna skall skapa tryck eller obehag vid användning. Skenorna sitter medvetet placerade utanpå knästödet för att skapa ett så effektivt tryckavlastande lager med textil mellan skenan och knäleden.

Ett av de mest kritiska områdena på ett knästöd är knävecket som ofta är orsaken till skav och obehag, problemen orsakas av materialtjockleken i knävecket som är ett utsatt område vid rörelse och normal belastning. Dynamics Artro Plus har ett extremt tunt och högelastiskt material ArtroFlex som täcker hela knävecket i knäskyddet och minimerar risken för skav och obehag både vid normalt rörelse och även i sittande position.

Använd knästöd Dynamics Artro Plus vid problem med, 
-Artros i knäleden 
-Upplevd instabilitet vid vardaglig belastning
-Återkommande problem med svullnad i knäled
-Vid behov av ett extra stöd vardagligt 

Knästödet fungerar lika bra på höger som vänster knäled och dras upp över knäleden från foten.
Rekommenderar tvättråd är 30° handtvätt och skyddet skall lufttorka plant innan användning. Produkten är en medicinteknisk produkt klass 1 och är CE märkt. 

Vanliga frågor

Svar. Ja absolut! Knästödet ger lokal kompression runt leden vilket medför att textilen skapar ett högre tryck för att motverka att svullnaden utvecklas i samband med belastning.

Svar. Varje knästöd har en egen storlekstabell som man behöver utgå ifrån för att hitta rätt storlek. Klicka på visa storlekstabell så finner du hur du skall mäta för att hitta rätt.

Svar. Du skall välja den större storleken då den har en högre grad av kompression i kombination med att muskelvolymen ofta ökar i samband med att man promenerar eller är aktiv.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten