Knäortos för artros och instabilitetsproblem
Knäortos knäartros
Knäortos knäartros Knäortos artros
360 gif 360 logo

Knäortos för artros och instabilitet | Smidighet och andningsaktiv

  •  1 799 kr 

Smidig knäortos med stöd och avlastning av knäleden vid ex. artrosproblem och instabilitet

Läs mer

  • Unik design som inte påverkar knäledens rörlighet
  • Tunn och smidig med bra andningsaktivitet
  • Extra stöd för knäleden vid instabilitet och artros
I lager
Fri frakt & Fri retur
Lev tid: 0-2 dagar

Knäortos Pushmed Stabil

Knäortos Pushmed Stabil är en unik ortos för extra stöd av knäleden vid instabilitetsproblem. Knäortosen stödjer knäleden vid problem orsakat av artros, ledbandsskada och är tillverkad av ett andningsaktivt material Sympress™. Sympress™ har flera fördelar och är ett extra lämpligt material för knäortoser som stödjer knäleden vardagligt mycket på grund av materialets tunna och ventilerande egenskaper som fungerar lika bra under ett par byxor vardagligt som vid motion och aktivitet och leder effektivt svett bort från huden för bästa komfort vid användning under längre perioder. Sympress™ materialets kompression är även utvecklat för att motverka svullnad i leden vid daglig belastning. 

Knäortosen Pushmed Stabil har två stycken flexibla skensystem placerade över insidan och utsidan av knäleden. Skenorna ger ett extra stöd av knäleden utan att påverka knäledens rörelseförmåga. 
Skenorna sitter infästa i knäortosen med hjälp av ett fixerande skensystem som säkerställer sidostabilitet och positionering av skenan på bästa sätt över knäleden. 
Mellan fixeringssystemet och knäleden är Pushmed stabil extra polstrad för att optimera komforten och minimera risken för skav av den sidostabiliserande skenan. Polstringen täcker hela ut- och insidan av knäleden och gör ortosen extra komfortabel för användning och avlastning hela dagen vid ex artrosproblem i knäleden. 
På insidan av knäortosen finns det två speciella silikonzoner, silikonzonerna bidrar till effektiv fixering av knäortosen över knäleden och motverkar effektivt att ortosen glider även vid högintensiv användning. 
Silikonzonerna sitter placerade på knäortosens övre del ut- och insidan. 

Pushmed Stabil har ett extra fixerande bandsystem över låret, banden tillåter anpassning av knäortosens fram- och baksida individuellt för förbättrad fixering och justering.
Över underbenets framsida har knäortosen ett korslagt bandsystem som effektivt förbinder knäortosens inre och yttre skenan och kan enkelt justeras och anpassas efter behov för bästa stöd och kontroll. 

Runt knäskålen på framsidan av knäortosen sitter en tunnare cirkulär pelott som har för funktion att stödja knäskålen vid belastning. Pelotten avlastar även knäskålen mot tryck vid kraftigt böjda knäleder och säkerställer extra hög komfort vid användning. Knäortosen kan användas både till höger och vänster knäled utan begränsningar. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

4

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt övre underbenet
Stl. 1 28 - 31 cm
Stl. 231 - 34 cm
Stl. 334 - 37 cm
Stl. 437 - 41 cm
Stl. 541 - 45 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag vill ha extra stöd för mitt knä men vill inte att produkten skall bli varm då jag har stödet på hela dagarna. 
Svar. Knäortos Pushmed stabil är tillverkad av Sympress ett extremt tunt och smidigt material som utan problem kan användas hela dagarna. Sympress andras bra och ger en sval känsla hela dagen. 

Fråga. Hur skall jag mäta knäleden för att hitta rätt storlek?
Svar. Måttet skall tas nedanför knäleden runt underbenets övre del. Om du klickar på storlek eller visa storlekstabell hittar du både måttinstruktionerna samt storlekstabellen för att få rätt storlek. 
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket