Storsäljare
Knäortos Pushmed Stabil
Knäortos Pushmed Stabil
Knäortos Pushmed Stabil

Knäortos Pushmed Stabil

1 799 kr

Smidig knäortos med stöd och avlastning av knäleden vid ex. artrosproblem och instabilitet Läs mer
Unik design som inte påverkar knäledens rörlighet
Tunn och smidig med bra andningsaktivitet
Extra stöd för knäleden vid instabilitet och artros

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäortos för artros och instabilitet | Smidighet och andningsaktiv

Knäortos Pushmed Stabil är en unik ortos för extra stöd av knäleden vid instabilitetsproblem. Knäortosen stödjer knäleden vid problem orsakat av artros, ledbandsskada och är tillverkad av ett andningsaktivt material Sympress™. Sympress™ har flera fördelar och är ett extra lämpligt material för knäortoser som stödjer knäleden vardagligt mycket på grund av materialets tunna och ventilerande egenskaper som fungerar lika bra under ett par byxor vardagligt som vid motion och aktivitet och leder effektivt svett bort från huden för bästa komfort vid användning under längre perioder. Sympress™ materialets kompression är även utvecklat för att motverka svullnad i leden vid daglig belastning. 

Knäortosen Pushmed Stabil har två stycken flexibla skensystem placerade över insidan och utsidan av knäleden. Skenorna ger ett extra stöd av knäleden utan att påverka knäledens rörelseförmåga. 
Skenorna sitter infästa i knäortosen med hjälp av ett fixerande skensystem som säkerställer sidostabilitet och positionering av skenan på bästa sätt över knäleden. 
Mellan fixeringssystemet och knäleden är Pushmed stabil extra polstrad för att optimera komforten och minimera risken för skav av den sidostabiliserande skenan. Polstringen täcker hela ut- och insidan av knäleden och gör ortosen extra komfortabel för användning och avlastning hela dagen vid ex artrosproblem i knäleden. 
På insidan av knäortosen finns det två speciella silikonzoner, silikonzonerna bidrar till effektiv fixering av knäortosen över knäleden och motverkar effektivt att ortosen glider även vid högintensiv användning. 
Silikonzonerna sitter placerade på knäortosens övre del ut- och insidan. 

Pushmed Stabil har ett extra fixerande bandsystem över låret, banden tillåter anpassning av knäortosens fram- och baksida individuellt för förbättrad fixering och justering.
Över underbenets framsida har knäortosen ett korslagt bandsystem som effektivt förbinder knäortosens inre och yttre skenan och kan enkelt justeras och anpassas efter behov för bästa stöd och kontroll. 

Runt knäskålen på framsidan av knäortosen sitter en tunnare cirkulär pelott som har för funktion att stödja knäskålen vid belastning. Pelotten avlastar även knäskålen mot tryck vid kraftigt böjda knäleder och säkerställer extra hög komfort vid användning. Knäortosen kan användas både till höger och vänster knäled utan begränsningar. 

Unikt knäskydd för artros i knäleden

Unik knäortos för artros i knäleden tillverkad av mjuka och komfortabla material för bästa komfort. Den låga profilen och smidiga konstruktionen ger ett knäskydd som fungerar optimalt för vardagligt användande. 

Unikt knäskydd för artros i knäleden

Lamellskenor ger extra smidighet

Knäskyddet har unik sidostabiliserande skenor som består av flera böjbara skenor med extremt låg profil och smidighet. Skenorna tillåter full böj och sträck i leden men skapar ett extra effektivt sidostöd för extra stabilitet och kontroll. 

Lamellskenor ger extra smidighet

Enkel att använda och ta av och på

Med en enkel och tunn design är knäskyddet extremt enkelt att applicera. Bandsystemen runt lår och runt underbenet skapar oöverträffade justeringsmöjligheter för exakt anpassning och stöd. 

Enkel att använda och ta av och på

Vanliga frågor

Knäortos Pushmed stabil är tillverkad av Sympress ett extremt tunt och smidigt material som utan problem kan användas hela dagarna. Sympress andras bra och ger en sval känsla hela dagen.

Måttet skall tas nedanför knäleden runt underbenets övre del. Om du klickar på storlek eller visa storlekstabell hittar du både måttinstruktionerna samt storlekstabellen för att få rätt storlek.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten