Knäskydd Patella Track
Knäskydd Patella Track
Knäskydd Patella Track

Knäskydd Patella Track

1 699 kr

Knäskydd Patella Track är ett stabilt knäskydd för ökat stöd och kontroll av knäskålen över hela knäskålens rörelseomfång. Läs mer
Knäskålspelott för extra effektivt stöd
Två spännband för optimal inställning
Skapar extra stabilitet av knäskålen

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd för stabilitet av en instabil knäskål

Knäskydd Patella Track är ett extra stabilt och fullt anpassningsbart knäskålsstabiliserande knäskydd. Vid problem med överrörlighet i knäskålen, subluxation eller total luxation av knäskålen bidrar knäskyddet till extra stabilitet vid både lågintensiv aktivitet som såväl högintensiv träning och motion. 

Knäskydd Patella Track är utrustad med ett unikt tubulart - J system för extra stabilitet och kontroll av knäskålen vid rörelse och aktivitet. Det tubulara systemet utgörs av en J formad Polyuretan tub som sitter placerad mot knäskålens yttre kant och säkerställer god kontakt med knäskålen i hela knäskålens rörelseomfång, både flexion och extension. Den J formade tuben är tillverkad av mjuk men formstabil PU som säkerställer optimalt stöd runt knäskålen i full rörelse, J formen ger även extra stöd av knäskålen vid kraftfulla böjningar av knäleden, ofta en utlösande orsak till att knäskålen går ur led. 
Den tubulara J konstruktionen säkerställer så kallad ”patella tracking” vilket medför ofta ett komplett stöd av knäskålen i knäledens hela rörelseomfång.

Utanför den J formade tuben som stödjer knäskålen sitter två semielastiska bandsystem som enkelt och effektivt kan justeras för att öka eller minska graden av stöd över knäskålen. 
De båda banden utgör ett två-segments stöd vilket ger ett knäskydd med optimala inställningsmöjligheter helt i linje med individuella behov av stöd för låg- eller hög stabilisering av knäskålen i samma konstruktion. Om det nedre bandet spänns hårdare för ökad kompression förstärks stödet av knäskålen i ett läge med rakt eller lätt böjt knä, vid ökad bandspänning på det övre bandet förstärks stödet av knäskålen i ett böjt läge. Fördelen med 2 bandspännen ger knäskyddet helt unika möjligheter att individuellt anpassa knäskyddets knäskålsstabiliserande egenskaper helt i linje med individuella behov. Banden fästes med kardborre för enkel och säker applicering av stöder runt knäskålen. 

Knäskyddet är tillverkat av AirX, ett elastiskt kompressionsgivande material med god andningsförmåga. I knävecket på knäskyddet sitter ett ännu mjukare TriTex material som säkerställer optimal komfort i det normalt känsliga knävecket.  Knäskyddet har två flexibla fjäderskenor insydda i individuella fickor över knäledens in och utsida för att i samma produkt stödja knäleden vid belastning. 

 


 

J formad pelott för stöd i hela rörelsen

Den J formade långa pelotten skapar stöd över hela knäskålens rörelseomfång för effektiv stabilisering vid behov.

J formad pelott för stöd i hela rörelsen

Dubbla justeringsband för hög och låg stabilisering

Ovanför den längre pelotten sitter två bandsystem som ger möjlighet att reglera mängden stöd över knäskålen i en hög och en låg nivå. Banden spänns efter behov på enklaste sätt och fixeras med kardborre för säker fixering och effekt.

Dubbla justeringsband för hög och låg stabilisering

Optimal funktion och komfort

Knäskyddet är tillverkat av AirX ett kompressionsgivande, ventilerande material med högsta komfort och låg vikt.
I knävecket sitter ett mjukare och välventilerat 3D Tex för optimal komfort och minimal risk för skav och obehag. 

Optimal funktion och komfort

Vanliga frågor

Behöver du hjälp att hitta rätt. Ring oss för rådgivning så hjälper vi dig hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är av största vikt. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt. 📞 08 - 24 47 34
Hos oss kan du handla enkelt och tryggt. Hitta de varor du behöver, lägg i varukorgen. Fyll därefter i dina leveransuppgifter och välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Fyll sedan i betalningsinformation, hos Rehaboteket handlar du säkert via Klarna Checkout. Avsluta med att bekräfta beställningen. Du får sedan en orderbekräftelse till den mail du angivit, där du sedan kan följa din order. Har du några funderingar tveka inte att kontakta oss direkt i chatten, per telefon eller via mail. Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)
📞 08 - 24 47 34 ✉ kundservice@rehaboteket.se
Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt. När varan har lämnat vårt lager är förväntad leverans mellan 0-2 dagar.
Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmamiljö i stället för en stressig butiksmiljö. Vi har alltid 45 dagars öppet köp för att ytterligare säkerställa att det skall vara enkelt att handla av oss på Rehaboteket. Det enda kravet för retur är att produkten är i samma skick som när du tog emot den vilket den alltid är om man provar hemma med försiktighet.
Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket
Varje produkt har en egen storlekstabell som du kan hitta på produktsida. Där kan du se hur du skall mäta och vilket mått som tillhör vilken storlek.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten