• Genum Stab för Patella Luxation
  • Genum Stab för Patella Luxation
  • Genum Stab för Patella Luxation
  • Genum Stab för Patella Luxation

Genum Stab för Patella Luxation

649 kr

Knäskydd för extra stöd av en instabil knäskålen vid problem med instabilitet och överrörlighet. Den unika korta modellen ger överlägsen smidighet med möjlighet att anpassa stödet individuellt. Läs mer
Extra smidigt knäskydd med pelottstöd för knäskålen
Justerbara bandsystem för anpassningbart stöd
Knäskålspelott som "greppar" knäskålen för extra stabilitet

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd för extra stabilitet av en rörlig knäskål

Smidigt knäskydd för stöd av en rörlig knäskål vid ex knäskålsluxationer. Genum Stab är ett anatomiskt konstruerat knäskålsstabiliserande knäskydd som bidrar ger stöd för knäskålen under aktivitet. Knäskyddets har en så kallas knäskålspelott som är designad i form av en halvmåne för att på bästa sätt greppa knäskålen på in eller utsida beroende på problem.
Knäskålspelotten är tillverkad av formstabilt PE som ger en mjuk men ett extra stöd för knäskålen för extra stabilisering av patella. 
I överkant och underkant av pelotten sitter två semielastiska band, banden ger möjligheter till individuell anpassning av graden av stöd och kan enkelt justeras efter individuella behov.
På utsidan av knäskålspelotten sitter en flexibel fjäderskena, skenan är till för att öka graden av stöd av knäskålen vid flexion av knäleden. 

Knäskyddet unika konstruktion möjliggör stabilitet av en knäskål och kan beroende på hur knäskyddet appliceras stabilisera insida eller utsida av knäskålen på höger eller vänster knä.  Tack vare den direktanpassade justeringen kan graden av stabilitet enkelt anpassas beroende på aktivitet och behov av stöd.  Knäskyddet läggs enkelt och smidigt runt knäleden och pelotten kan enkelt anpassas direkt mot knäskålen för bästa stabilisering. 
Knäskyddet är tillverkad av NeoTex ett kompressionsgivande, stabiliserande material för optimal funktion och användarkomfort.
NeoTex ökar lokalt genomströmningen i knäleden och har en hög slitstyrka.
 

Knäskydd med extra stöd för en överrörlig knäskål

Extra smidigt knäskydd med extra stabilitet av en instabil knäskål. Tillverkat av smidigt NRX med hög grad av kompression och slitstyrka med ett tunt och ventilerande textilmaterial i knävecket. 

Knäskydd med extra stöd för en överrörlig knäskål

Halvmåneformad kudde skapar stöd

Den halvmåneformade kudden greppar över knäskålens hela yttre kant och tillåter full justering. Kudden är täkt med greppande silikon vilket säkerställer funktion vid idrott och motion. 

Halvmåneformad kudde skapar stöd

Justeringsmöjlighet för bästa individuella anpassning

Justerbara bandsystem i direkt anslutning till den knäskålsstabiliserande kudden skapar förutsättningar för bästa individuella anpassning av mängden stöd. Vid aktiviteter med högre behov av stöd spänns banden hårdare vilket skapar extra stöd.

Justeringsmöjlighet för bästa individuella anpassning

Vanliga frågor

Ja, Genum Stab är speciellt utvecklad för att stabilisera knäskålen i ett smidigt stöd som är lätt att använda

Ja, knäskyddet kan stabilisera knäskålen inifrån och utifrån i samma produkt. Beroende på hur du vrider och vänder knäskyddet så fungerar det både på höger och vänster knä samt för inre eller yttre stabilsering av knäskålen.

Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt. Stäng alla kardborrband vid tvätt för minimalt slitage av framförallt den hårda kardborren. Skölj upp produkten och låt den lufttorka innan användning

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten