Patella Stabilizer
Patella Stabilizer
Patella Stabilizer

Patella Stabilizer

799 kr

Knäskydd ger optimal stabilitet vid patella luxation, urledvridning av knäskålen. Knäskyddets unika knäskålspelott tillåter optimal anpassning Läs mer
Anatomiskt knäskydd för optimal passform och funktion
Anpassningspart stöd för knäskålen vid luxationer
Två flexibla fjäderskenor ger extra stöd över knäleden

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd Patellaluxation - Genum Patella Stab Effektivt knäskydd för knäskålsstabilisering

Extra stabilt knäskydd vid problem med överrörlighet och patellaluxationer av knäskålen
Genum Patella Stabilizer är ett anatomiskt knäskydd konstruerat för att ge effektivt stabilisering av knäskålen (patella) vid problem med överrörlighet och patellaluxationer.  Genum Patella Stabilizer har en isydd halvmåneformad pelott som effektivt stabiliserar knäskålen från utsidan av leden vid problem med urledvridning av knäskålen. 
Patellaluxationer sken vanligtvis då patellan rör sig ut från kroppen, den stödjande pelotten placeras på knäskålens utsida för att effektivt stödja och motverka urledvridning av knäskålen. 

Två semielastiska band sitter isydda i pelotten och ger väldigt en anpassningsbar stabilisering av knäskålen. Anpassningsmöjligheterna omöjliggör ökad eller minskad stabilisering av knäskålen vid behov.

Knäskyddet ger även en lätt stabilisering och bidrar till en god kompression över knäleden för att motverka smärta och svullnad.
Genum Patella är tillverkad av NeoTex, ett kompressionsgivande och stabiliserande material för optimal funktion och användarkomfort.
NeoTex ökar lokalt blodgenomströmningen i knäleden och fungerar samtidigt smärtlindrande över skadeområdet.

Två flexibla fjäderskenor placerade på insida och utsida av knäleden ger lätt stabilisering av knäleden utan att påverka rörligheten.
Kardborrknäppning framtill på låret och baktill på vaden ger mycket goda justeringsmöjligheter för en optimal passform och användarkomfort. 
Genum Patella Stabilizer finns i höger och vänster utförande för bästa funktion vid behov av stabilitet vid patella luxationer. 
 

Yttre pelott för extra stöd av en instabil knäskål

Yttre knäskålsstabiliserande kudde för extra stöd vid en överrörlig instabil knäskål. Kudden är halvcirkulär och "greppar" knäskålen effektivt för ett extra stöd och förbättrad kontroll

Yttre pelott för extra stöd av en instabil knäskål

Full justeringsmöjlighet för exakt stöd

Bandsystemen möjliggör individuell anpassning och justering i förhållande till respektive användares behov av stöd och stabilitet. Genom att spänna banden som sitter i direkt anslutning till den stabiliserande pelotter uppnås mer stöd och stabilitet för en instabil knäskål. 

Full justeringsmöjlighet för exakt stöd

NRX för lokal kompression | Två flexibla skenor för extra stabilitet

Materialet NRX ger en kombination av kompression och lokal värme runt leden. De två flexibla skenorna skapar ett lätt extra stöd och ökad formstabilitet runt leden.

NRX för lokal kompression | Två flexibla skenor för extra stabilitet

Vanliga frågor

En pelott är en kudde formad som en halvmåne som placeras vid knäskålen för ett ge optimal stabilitet och för att motverka att knäskålen rör sig ur sitt läge.

Mät omkretsmåttet runt knäleden över knäskålen med ett måttband. Måttet du får överför du till storlekstabellen för att hitta rätt storlek. 

Nej, knäskyddet har kardborrknäppning framtill över låret och bak över vaden för optimal anpassning av produkten. 

Knäskålspelotten placeras på utsidan av knäskålen för att ge ett effektivt stöd vid urledvridningar. I knäskålspelottenpelotten sitter två semielastiska band som ökar/minskar graden av stöd genom att spänna banden efter behov.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten